Familjen Andersson/Högberg

Igår vi middags bordet. Bitte har gått iväg för att stoppa undan den pressade potatisen som blev över.

Zandra: Åh jag är verkligen skit mätt.
Peter: Skiter, det gör man på toaletten..
Zandra: Men jag kanske gör det på tallriken?!
Bitte kommer tillbaka:  Åh vad bra då kan vi göra potatisburgare imorn till lunch!
Alla: HAHAHAHAHAHAHAHAHAA!
Bitte: Men vad är de som är så kul? Det är ju jätte gott!

Ja en sak är säker. Det går aldrig en hel middag utan att vi asgarvar åt nån eller något..

"Lilla" lillebror.

Björn kom hem imorse från sin skola, han har rest hela natten med tåg mm från Karlstad. Jag kände knappt igen honom när jag kom ner i hallen. Han har gått ner i vikt! Typiskt killar att bara gå ner sådär, själv får man kämpa som en idiot;)

Jag, Björn och pappa åkte till stallet och gjorde allt som skulle göras sen åkte vi hem och åt frukost, duschade, och åkte  och hämtade upp Bitte på sitt jobb sedan tog vi en tur på stan. Björn köpte en jacka och jag hittade en scarf, leggings och en tischa:)

Jag har haft lite julkänsla idag, mysigt! bara att hoppas på att det håller i sig. Julafton känns mest bara jobbig just nu.


oj vad han ser road ut..

.. medans jag alltid är lika lättroad.


Mys morgon:)

Idag har jag haft bästa morgonen på länge! Gjorde klart allt i stallet sedan hämtade jag in Korbesta och red en motionstur, det snöade sådär jätte mysigt (gör det nu med men då var det fortfarande lite mörkt ute) och jag hade helt glömt bort hur rolig den där hästen faktiskt är! Älskade, älskade kossa mu:)
Efter ridturen skulle jag äta min frukost som bestod av två clementiner, men det slutade med att Korbesta åt upp mer än hälften...

Sedan var det mupp Allsvinns tur och vi tog samma runda som med Ko fast han fick bara skritta. Spåren efter Korbesta hade nästan snöat över igen!
Masserade hans bog och rygg då vi kom in sen släppte jag ut muppisarna igen, där stod Lillipill som en liten snögubbe:)

Så nu har jag kommit hem efter att ha plumsat i snön hela vägen hem, haha bra träning då man klätt på sig som en michelingubbe! Tacka vet jag Wångenkläderna..

Huvudvärken har precis slagit till igen, så får se om jag orkar fara med Maria till stan eller om jag bara ska lägga mig i sängen..

Korbesta

Allsvinn


Marine Lill

Ett skepp kommer lastat meeeeed... vadå?

kommer ni ihåg då man alltid lekte den leken? Vi brukade använda den då man åkte bil i alldeles för många timmar och hade lite att göra.

Idag har mitt skepp varit lastat med huvudvärk.
Kom hem från stallet vid halv nio och sov sedan till kvart över elva då jag fick tvinga in mig i duschen för pappa skulle bjuda på lunch.
Var hemma igen klockan ett och då stupade jag i säng igen tills Maria undrade om jag ville åka med till stallet runt fyra tiden.
And guess what! Jag har fortfarande huvudvärk.

Masserade Allsvinn idag, fick ta i så jag trodde att fingrarna skulle gå av där ett tag. Han står stilla så jag antar att han gillar de. Faktum är att han har varit så lugn och harmonisk vad jag än gjort med honom idag så jag tror att gårdagen gjorde susen!

Nu sitter jag här med en färgburk i håret och lukten från hårfärgen hjälper inte direkt till att få bukt på huvudvärken, men vill man vara fin får man lida pin som det heter.


böjsenor och mobil

Jag har äntligen kunnat börja använda min nya mobil! Men eftersom den är amerikansk så finns de inte svensk ordlista så jag får typ lägga in alla ord haha, men de gör inget nu slipper jag ju min andra rat telefon iaf! Nog för att den har gjort de bra som har hållt så pass bra länge..
Men iaf så om ni tycker jag skriver konstigt så vet ni ju varför.

For som vanligt till stallet imorse, var klara vid halv åtta och då for vi ut och red. Blev en perfekt tur där både jag och maria och hästarna fick ta ut oss sådär lagomt:) mysigt att fara runt i snön iaf!

Allsvinns besök hos kiropraktorn var guld värt! Nu ska jag massera de ställen som behövs varje dag i två veckor sedan kanske tre gånger i veckan. Vem vet, det kanske blir nån ordning på honom med tillslut?

Ikväll blir de nog film med Yoggi Youngster.

BYE!


Haha kolla bilden jag hittade som Angelica hade på mig! den är från förra sommaren:S

Värdelös kväll/ Scandinavium

suttit och väntat och väntat men inget mail:(

Imorn blir de rida tidigt på morgonen, sen klockan 15 så åker vi ner till Solänget där kiropraktorn ska få gå igenom Allsvinn. Jag ska fråga om hon kan dra åt några skruvar i han huvud med... :P

Sen måste jag ta en veterinär på hästkräket med.. Det går ju jävligt bra.

Kossan fick sina efterlängtade skor nu iaf så då slipper hon halka runt.

Treorna på Wången åker till Globen imorgon, gör ju att man minns allt från då min klass fick åka till Scandinavium i våras. Tänk er att uppträda för tusentals människor. Det är faktiskt det roligaste jag nånsin gjort. INte många som fått den chansen:)

Nu ska jag gå och lägga mig, tjänar ju inget på att fortsätta vara vaken.

Åhhh vilka minnen ♥♥






bilder från helgen:)


Mys hos Isa innan vi  drog ner till kåren

Väl nere på Kåren hittade vi kvällens snyggaste Zandra:)

Champagnen:)

Det blåser lite

Rättare sagt ganska mycket, då jag kom hem från stallet låg en bit av grannens tak på våran gård. Håller tummarna på att det ska ge sig snart då vi ska ut och rida i eftermiddag.
Kossan skos ju idag med, så jag ska försöka slänga i mig nån mat sen försöka få ordning på mig själv.. måste klä mig varmt!

Jag kom hem åtta sen gick jag och la mig, huvudvärk verkar vara ett dagligt inslag nuförtiden. Har inte gått över ännu fast jag sovit i tre timmar:S

Idag är det:

En månad till julafton
En månad tills Yoggi fyller år
En månad och fem dagar tills vi packar och åker till Holland!

Jag är less på att de aldrig finns tunnbröd då jag vill ha det

Nån som kan skala ägg kanske?

Bitte hade kokat ägg som vi skulle äta till middagen men skulle iväg en snabbis så hon bad oss (jag, Elina och Zandra) att vi skule skala dom tills hon var hemma igen.

B: asså jag är jätte dålig på det där med ägg..
E: jo jag med.
Z: äsch det är lungt, jag kan göra det. Jag är faktiskt rätt bra på att skala ägg
.

Men jag och Elina börjar lite smått och vi förstör förstör typ alla äggen vi tar i, blir stora kratrar och de ser mest bara äckligt ut. Så jag ger upp och Zandra övertar min äggskalar plats.

Z: men jag gör de, mamma har faktiskt lärt mig att man ska skölja dom i kallt vatten innan.

Sen hör jag världen skratt ifrån köket 30 sekunder senare, då har Zandra lyckats skala så illa att ett av äggen fanns det bara gulan kvar av!

Vi skyllde allt på Joel senare, men på nått konstigt sätt så trodde ingen på oss...

Så går de när man ber oss skala ägg

Jul i USA

Angelica (styvsyster som bor i NY) och jag har pratat lite om jul osv och hon skickade lite bilder på hur det ser ut där hon bor just under jul tiden



Jag älskar just att dom åker skridskor under den stora granen, och fatta hur stor den måste vara.

Jag vill också

TACK! och grattis till Fanny;D

åååååh vad jag hade kul igår! Kvällen blev verkligen helt perfekt!
Jag, Zosan, Fanny och Isa var först hemma hos Isa och förfestade sedan drog vi ner till kåren och träffade Zandra och en Elina som tyvärr inte mådde så bra..
Lukten där inne var kanske inte den mysigaste heller.. Men det var roligt att få träffa snygg Zandra:)

Klockan kvart i tolv hade vi bestämt möte med Caldon som sen hjälpte oss in på  O'learys, han köpte även en flaska champagne till oss! Caldon var jätte trevlig och rolig, jag har som aldrig träffat han på riktigt förr..

Sen dansade vi och hade kul hela kvällen, några konstiga efterhängsna killar dök upp och jag blev tillslut riktigt arg men dom försvann då som tur var haha.. När dom börjar ta tag i ens armar så det tom gör ont har de gått för långt..

Söt Fanny hade med sig tomtebloss som vi lyste upp dansgolvet med;)

Sist men inte minst så skjutsade Oscar hem mig:) Jag hoppas jag inte terroriserade honom alltför mkt med mitt babbel haha!
Nä usch vilken bra kväll det blev! Tack tjejer jag hoppas ni hade lika kul som mig trots allt

♥♥

Det vill inte funka att ladda upp bilderna från kameran, så får bli mobil nu ist.. de andra kommer sen:)


:)



Ikväll kör jag på trollfrilla, bara sminket som ska på sen är de full fart;)

Silence can be so loud

Inte min morgon. Klev upp sju gick till stallet, vi fixade allt å slägde ut hästarna som vanligt. Satte oss framför tvn medans Ko och Pelle åt frukost sedan for vi ut och red. Pelle slängde med huvudet som aldrig förr och de är helt klart något som stör honom, OM HÄSTAR ÄNDÅ KUNDE PRATA!
Kossan hade ingen aning om vad skritta innebär och våran lugna tur resulterade i att hon var dyngsur av svett. Så hon fick stå inne och torka ett tag innan jag släpte ut henne igen.
Lillan  var ju redan i hagen och då jag gick in med Korbesta i hagen så vände jag ryggen mot Lillan i två sekunder. Det enda jag hörde var hur hon pep till sen fick jag en av hennes bakhovar på axeln!
Som tur var så snuddade hon bara vid mig, hade jag stått 5 cm närmare hade hon träffade mig i huvudet.
Fort går det då det väl händer nått, och tur var väl att hon bara gjorde nått glädje skutt. Hade hon velat sparka mig på riktigt hade jag inte haft en chans.. Och en sak är säker: Jag har verkligen inte tid för nån skada

Jag har varit som ett litet förbannat bi på hästarna hela morgonen och Lillan gjorde de ju inte bättre, men ja.. hon gjorde de ju inte med "vilja".

Nu till nått roligare!
Vi var ju ett helt tjejgäng hos fanny igår och vi hade verkligen roligt! Haha så sjuka brudar:) Fanny hade gjort en jätte god sushisallad och sen en gullig liten efterrätt. Sen blev de vin och diverse "drinklekar".

Maria körde hem mig, Zandra och Elina klockan 12, hon berättade att jag tydligen gjort saker som jag själv inte ens vet om. Alltid lika trevligt att få höra saker som andra hittat på om en. IDIOT du är verkligen pinsam!!

Nu ska jag nog vila en stund, klockan två ska jag tillbaka till stallet och ta in hästarna.
Sen blir de pepp inför kvällens utgång!


Bye ♥

GALNA HÄSTAR!

Ja idag var det ju dags att fara ut med hästarna för första gången sen snön kom, och ja vi fick ju oss en uppfriskande tur det är en sak som är säker:P

Vi skrittade en bra bit sen skulle vi trava tillbaka och de första 50 metrarna gick det lungt och fint, sedan blev dom lite väl pigga och Allsvinn klippte iväg i världens j*vla trav! HAHA jag kunde inte sluta skratta och varje gång jag fick han lite lugnare kom Maria på en gaalen Kossa i världens galopp så då blev han bara ännu hetare:P Tillslut galopperade även han och jag kunde fortfarande inte sluta skratta åt honom! FORT gick det men som tur är så är han snäll, man känner ju att han är kontrollerbar iaf:) Min buspelle!
När vi väl fick stopp på the crazy horses så blev dom hur lungna som helst igen, ja förutom Kossan som alltid kör på sin skritt/trav.. 

Kossan var rätt svettig efteråt. Allsvinn den jäveln som hade kutat som en dåre drog inte ens en suck! apa! inte ens svettig under sadeln, den hästen blir ju aldrig trött..

Nu ska jag hoppa i duschen sen fixa mig, min svetthjälmfrilla är nog inte så het ikväll skulle jag tro ;)


När ska jag lära mig?

Imorse då jag vaknade var jag närmast självmordsbenägen, okey inte bokstavligt kanske men. Kom hem halv tre i natt efter att vi varit hos John John och tittat på film. Det hela slutade med att jag somnade på Oscar och john somnade på mig! Bra filmkväll:P kycklingvingarna var goda, men paltkomat gjorde ju knappast så att jag blev mindre trött..
Oscar väckte mig tillslut iaf och sen var han snäll och körde hem mig. Sen kunde jag INTE sova!
Tankarna började snurra riktigt sådär irreterande och jag kunde inte riktigt vifta bort dom heller.. somnade kanske vid tre.

Så när pappa ringde klockan halv sju å sa att han snart skulle plocka upp mig kunde jag ha skjutit mig själv haha men jag får skylla mig själv!
Kom till stallet, slängde ner hö. Fick ett sms av Muräna att Tova mysigt nog hade spytt i hela sängen så jag tog ut Hubbe och Mongorappe med..

Idag är det äntligen dags för en tur med hästarna igen!

Nu ska jag gå och lägga mig en stund så jag orkar med kvällen med the bruds, Bye


Wången travkadrilj, Scandinavium 2008:) usch vad jag saknar er

Inte som planerat..

Gav ju inte direkt något att göra en "att göra" lista. Blev ingen stad. Det enda som blir som riktigt planerat med tid och allt är ju kursen..

Allsvinn skötte sig jätte bra iaf, jag trodde han skulle bråka men icke sa nicke! Korbesta får sina vintershoes på måndag klockan ett. SKÖÖNT!

Hur kallt har de varit idag? Ca tre minus skulle jag tro.
Under tiden Allsvinn blev skodd var jag endast inne i stallet, hade min fodrade läderhandskar på mig hela tiden och ändå frös jag om fingrarna så att topparna blev blå och de domnade bort. Kul, hur ska de bli då de faktiskt blir kallt?? Straffet för att man inte klätt på sig ordentligt förr, men hur enkelt är de alla gånger då man håller på med travhästar under vintertid? Ni som suttit där i vagnen då det är riktigt kallt vet vad jag menar..


ingen snö.. en motionstur med min passhäst Morgan som jag hade på
skolan då jag gick i tvåan.. Även maria var med i vagnen då faktiskt

Snabba ryck!

Hade precis duschat och få på mig sminket då Berglund ringer och säger att han kan komma ett istället för fyra så då var det bara att hoppa i stall kläderna igen då..
Men vi försöker klämma in stan efteråt då:)


Idag ska jag:

  • Åka med Maria till stan som sällskap
  • Kopiera en nyckel
  • Allsvinn ska skos
  • Kurs på Solänget
  • Film med grabbarna?

Sedan i helgen så ska vi fira Fanny som fyller år på söndag. Fredag blir det mys med mat och vin och på lördag så blir det utgång!

Helt sjukt att det är helg igen, tiden går alldeles för fort!

Nä nu ska jag hoppa i duschen så ingen svimmar är min hästarom nere på stan..




Vilken spännande dag..

Eller?Jo föresten vi blev ju attackerade av några små snorungar som satt under själevads bron och kastade snöbollar på bilarna som körde förbi. Jag undrar vad som hade varit mest spännande för dom: att träffa bilarna eller att rasa ner i ån?
Det är nu man börjar känna sig gammal, blir upprörd av en sådan sak. Men det hör väl till skulle jag tro, kan ju inte tycka att allt dumt är kul längre.

Annars så åkte vi till Kickis och köpte mer hästskor, Allsvinn skos imorn btw! Och Ko i början av nästa vecka, sen blir det till att träna på igen, känns bra. Slipper både jag och hästarna bli så rastlösa och griniga. Och Maria såklart.

Kom hem vid halv tolv, såg på några trista tv program sen gick jag och la mig, kan lika gärna sova bort tiden..

Sen vid tre till stallet igen, till mina älskade mongohästar och katthund

"Du vill till IKEA?"

Så löd smset jag fick av maria då jag höll på att fixa stallet imorse, och självklart ville jag hänga med dit! Runt tio lämnade vi övik.. klockan ett kom vi fram. Vad som hände där under de tre timmarna vet bara jag och Maria haha... Men vi kom ju fram tillslut iaf!
Det blev en massa handlande och jag tror att Maria och Jonte kommer få det toppen fint i sin lägenhet, nu ska ju allt monteras bara;)

Har varit en riktigt rolig dag iaf, som alltid då jag är med Muräna!

Lite bilder från dagens utflykt..

Cola med sexy santaa


Alla är vi rädda för Sandöbron...


Sexy driver


Sängen vi hade tänkt köpa till Oscar


Shoppaholic;)


Jag och mina vänner bävrarna


En snygg mössa som vi fyndade, sen att den är för 5 åringar gör väl inget..


En massa, massa grejer blev det, och tur är väl de för annars kommer jag och
Yoggi inte kunna bygga våran två vånings låda:P

Oj oj oj..

Denna helgen har varit helt galen crazy vilket bilderna nedan kanske redan visat lite iaf. Blev ju kanske inte riktigt som allt var tänkt men jag och Maria har lyckats roat oss väldigt bra på egen hand!

Fredag hade vi ju tjejkväll hos mamma och mamma var en super kock som lagade världens godaste mat! Kattis kom också och förgyllde:)

Igår var vi på ponnytravgalan haha.. mkt nya ansikten som kommit till där sen jag själv slutade! Men de var trevligt och jag åt så jag nästan sprack:)

Efter det så blev det fest hos Anna Brandelli:) Jag hade faktiskt riktigt riktigt kul där jag och Maria satt på golvet och skrek för fulla muggar till musiken, sen om det var så uppskattat från dom i soffan vet jag inte, men vi försökte ju liva upp stämningen iaf;) Blev dessutom lite Sexy posing in the snow:P

Även Yoggi kom dit mot slutet, haha stackarn måste ju tro att jag och Maria är helt vrickade.. men de bjuder vi på:D
Sen var han jätte snäll och körde hem oss, kom hem vid halv fem tror jag.. Sen upp halv åtta till hästarna som vanligt imorse.. Men det gick bra:)

We're chinese and we know it, don't know why you wanna blow it! We need a man who likes it rough... ;)



shorty wanna hump

nu sitter jag, och världens bästa mariaaaa och ska blogga!

vi sitter hos anna, med dessa:
anna cattiz, johanna, julia, jonte & två bönder!
lite halv dö stämning vi väntar på 2 förhoppningsvis party glada människor!!

Hot n Cold spelas för att liva upp stämningen men de verkar vara förgäves!
tur att jag har maria här, då kan inget gå fel!!


so long suckers nu dricker nellie cider!!


baaaaaaaaajsa lugnt






Ni killar har det så j*vla bra!

Om ni bara visste..

Ute snöar det men jag sitter inne och håller på att bli tokig, snart hänger jag mig. Mensvärken tar seriöst snart kål på mig och inga tabletter verkar hjälpa. Har aldrig haft så här ont och är väldigt nära till tårarna nu..
Nån som vill byta kanske?

Jag hoppas att det har gått över tills ikväll, för detta ska bli världens bästa kväll på länge. Speciellt nu efter allt som har hänt mina kära de senaste dagarna.

    
                                                Mina supertabletter från                                          
                                                frankrike är slut

10.000.000 candle lights power

Nu har jag precis kommit hem från min första kurs på år, och det var hur roligt som helst! Jag älskar ungarna redan, så otroligt gulliga och lättsamma. Mina första offer hette Lova och Linus och dom fick borsta, sela, sadla och rida på Barbie.
Ååh gullungar!


När vi kom hem till stallet var det dags att slänga ner hö och Marias farfar har fixat en ficklampa stor som ett hus med 10.000.000 candle lights power så nu är det inga problem att se vad man gör på lon längre:)


Vi slängde säkert ner runt 15-20 balar så jag passade på att bada i dom, mysigt!


Nu ska jag fika lite granna, kanske sitta här och dega lite till sen blir de kudden, måste ju vara fräsch till våran Girls night imorgon:D

Good bye

ibland stämmer detta verkligen in på dig

You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah, you PMS like a bitch
I would know

Yeah, you always think
Always speak cryptically
I should know
That you're no good for me

'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

You, you don't really wanna stay, no
You, but you don't really wanna go, oh

...

Det kunde inte ha gått bättre!

Mitt fruktade tandläkarbesök gick som en dans, efter en kvart hade jag glatt skuttat ut igen och då hade dom hunnit med röntgen, tandstensborttagning (usch) och jag tecknade även en tandvårdsförsäkring!
Aldrig fått sånt beröm för mina tänder någon gång och plåtarna såg jätte bra ut, inte ens nån liten början på hål:D

Sen blev de en hel dag med maria då hon hade soffjakt + en massa andra prylar.. lite hittade vi ju iaf:)

Snart dags för insläpp sen åker vi till solänget och kurs.. lite pirrigt känns de faktiskt...


Maria planerings!

Maria håller på att planera en super kväll nu på fredag: killfritt, bästa tjejerna, gott att dricka och äta med BRA  (våran) musik. Mamma och Görans hus för oss själva! 

Kommer bli så skönt för detta är vi värda, varken jag, Maria eller Kattis har gjort nått annat än varit lortiga små hästslavar den sista tiden så ska bli kul att få piffa till sig lite å mysa:)

Maria har dessutom äntligen fått lägenheten vi var och kollade på! Så vi har yrat runt hela övik på soffjakt nu ikväll, åh vad jag blir sugen på nått eget med då jag ser allt snyggt som finns! Nån som vill flytta ihop med mig? :):)

Imorgon ska jag sova längre än vanligt, tror jag ska slå till med halv åtta! Maria är snäll och släpper ut mina bebisar så behöver bara ta ansvaret över att mina tänder ser bra ut imorgon bitti:)

Nu ska jag sova!

tandläkarskräck?

Imorgon ska jag till tandläkaren. Klockan 09:15 har jag tid och istället för att gå i Bjästa som jag alltid gjort så ska jag till stan. Detta är också sista "gratiskollen" då jag fyller 20 nästa år.
Jag har aldrig haft ett hål i mina tänder och jag hoppas vcerkligen inte att jag har de imorn heller.
Faktum är att jag har gruvat mig för detta besök i två veckor nu. Visar det sig att jag har hål och måste borra eller nånting kommer jag få panik. Jag tycker det är nog obehagligt att ta bort tandstenen. För varje år blir jag bara mer fjantig, bra gjort att utveckla tandläkarskräck vid snart 20 års ålder..

Men aja imorn är det dags, wish me luck

Don't sleep with a boy who dims youre shine

Godmorgon!

Precis kommit hem efter en frisk promenad med Jesse, Maria och Tova:) Tänk så roligt allt blir då man inte gör de själv, tom att motionera blir roligt! Jesse var lite skraj för Tova, hon är ju faktiskt rätt stor.. för mycket kvinna för honom helt enkelt;)  Men han kommer lära sig att hon inte är farlig.

Just nu kör dom top 10 at 10 på MTV, temat är the 90´s.. Enrique Iglesias vrålar för fullt på en femteplats.
Nyss var de Britney med Drive me crazy, genast blir jag typ 9 år yngre och kan se mig själv stå framför spegeln med hårborsten i högsta hugg och mimar alldeles illa! Haha det var tider de...

Lite bilder från promenaden


Fakmanning



Snygga så där på morgonkvisten, it´s the stable look

Att få ett bra kort på Jesse var helt omöjligt

Nu börjar Christina Aguilera med What a girl want´s... var aldrig nått fan av den låten..

Ha en bra dag! Det ska jag ha :*

kåm fållow me naw an vi poulla ma chååva

Nu har jag precis kommit hem från Solänget. Höll Maria sällskap då hon hade kurs, och nu känner jag verkligen hur mycket jag faktiskt saknar det! Längesen jag och Josefin hade vår sista kurs. Men på torsdag ska jag börja hjälpa till som hjälpledare. Alltid en start:) Så roligt med barn!

Annars idag så såg jag och Yoggi på Borat, vilken sjuk jävla människa! HAHA!
Sen senare så tittade jag och Maria på Madagaskar då hon inte sett den, vi skrattde så hysteriskt så att Maria ramlade ner på golvet:D

Allsvinns skor är även inhandlade idag, nu gäller de bara att hovslagaren faktiskt kommer med...

No stress

Oscar väckte mig imorse, den jäveln var vaken före mig! Illa..åkte till stallet som vanligt.
Nu är Oscar på väg hit med Borat som ska få äran att hålla oss vakna:P

Jag och Maria gjorde ett försök till att se dan då vi var i E-tuna för att se Snoop å Diddy. Men filmen ville inte vara med så vi såg knappt halva ens.. Så nu jävlar:P

Vi såg även Madagaskar 2 igår, SE DEN! sjukt rolig film:D


Myserlite på engelska

Nu har jag och Maria varit och kollat på lägenheten på varvet. Var jätte fin med stora fräscha rum! Men fastighets skötaren var ju som en zombie så vi fick slita orden ur honom. Jonte skulle ringa senare till honom så blir kul att höra vad som sas!

Åh jag vill också ha egen lägenhet, inget  kul att bo hemma igen efter att man bott i lägenhet i tre år..

snart är det dags för fodring, å vi ska kolla ut några skor till Korbesta med. Hovslagarjäveln går ju inte att få tag på de är en sak som är säker!

Annars ikväll så blir de nog film med oscar. På med susp och säkerhetsväst!

En utstickare från det vanliga

Jag sitter just nu och väntar på Maria, vi ska till stan och fika och snacka skit. Jag tror jag vet vad ämnet kommer vara;)
(bara vi slipper det galna Barack Obama folket denna gång, är heller inte så intresserad av att höra om Clintons sperma mellan tuggorna)

Skönt iaf att få ta på sig nått annat än de stinkande hästkläderna. Men det är precis lika skönt att få ta på sig dem igen sen.

Hovslagarna i den här staden verkar ha gått under jord. Var är ni någonstans? SVARA I TELEFONEN!

Klart nu att vi ska ha med Korbesta på fotograferingen, fotografen tyckte det var en jätte bra idé och Maria ska rida:)


Ptk ht 2008



De som går kursen är:
Bakre raden vänster: Stefan Granlund(Axevalla), Tobias J Gustafsson(Mantorp), Michael Lönborg(Jägersro), Jörgen Lorentzen(Jägersro), Marcus Öhman(Bergsåker)'

Främre raden vänster: Johan Untersteiner(Solvalla), Thomas Claesson(Bergsåker), Mimmi Elfstrand(Åby), Ulrika Riesterer(Solvalla), Carlos Söderström(Åby), Nilsgunnar Johansson(Mantorp), Henrik Larsson(Solvalla).

Gick in på min skolas hemsida och får se att Proffstränarkursen har tagit fart, många kända ansikten då dessa gick Fördjupningskurstrav då jag gick trean.

Jag säger bara en sak: Nu blir de livat på Wången igen;D
Tjejerna i ettan, håll i oskulden så länge ni kan ;)

Galna tjejer och negativt tänkande

Maria är just nu utsatt för en galen Marie. Rätt roligt faktiskt, för vi får ju nått att skratta åt iaf!
Nä seriöst, visst att folk kan vara svartsjuka, det är även jag. Men nån gräns måste de väl ändå finnas!
SPECIELLT då det inte ens har eller kommer hända något. Kompisar måste man väl få vara?

Sen en annan sak. En blogg som jag läser blir man nästan självmordsbenägen av. Inte en ända positiv grej på veckor! Jobbigt liv? nä skulle inte tro de..

Let´s jaga the hovslaging man så my djur får shoes


Fars dag

Så grattis till alla pappor. Själv är jag en dålig dotter som inte haft råd med nån present.. Men men jag får hoppas att min kära far vet att jag tycker om honom iaf.

Ska snart ta en taxi till kroksta från mamma, då hon inte är riktigt pigg idag.
Maria var snäll och hämtade mig imorse då jag skulle till stallet, jätte snällt tack tack och hon skjutsade även hem mig.

När jag kom hem så gjorde jag två mackor med räksallad och skinka sen satte jag igång en film.. sen blev de slö time..

Ska till farmor och farfar idag, mysigt:) Kommer rulla därifrån då farmor alltid gör mat till en hel armé + fika och tårta, men man måste ju unna sig lite nån gång:)

Tack för igår Maria och Jonte:)


Mer fotografering kanske?

"Hejsan igen 
Jag vill gärna att du väljer ut några bilder jag kan jobba med.  
Jag skickade en skogsbild av Zandra till henne idag och det kommer många fler till henne.  
Sedan vore det kul att få till en session med dig till häst också... kanske nu innan snön, eller när det kommit snö eller till våren. Det som passar dig bäst.  

Ha det toppen. /F "



För er som inte fattar så är detta ett mail jag fick av han som fotade mig och Zandra tidigare..
Känns kul att han vill ta mer bilder! Och vore riktigt kul att ta nått då jag rider Allsvinn, skrev också ett förslag tillbaka att nu då jag har två hästar så kanske jag kan ha med Kossan med Maria eller nån annan som kanske vill?
Blir ju mer fart både i bilden och hästarna då:)

Detta ska jag fundera riktigt på nu!

Ur so gay and you don´t even like boys



Tova, Lova, Loa Falkman, Falkmanning.. ja jag kallar henne vad jag vill;)
Busfröet var med i stallet som vanligt imorse iaf, busade runt med några luddar, helt wild and crazy. Sen fick hon min mössa att leka med och då blev hon typ helt förstörd och la sig i nån konstig ställning:P

Annars var det som vanligt in the stall.. regnade. Men till min stpra förvåning så bryr sig inte Ko om regnet längre! Skönt.. hon har ju haft sånna problem med de förr.. nog att hon inte fått hjärnskakning som hon har hållit på.

Nu ska vi snart åka till Guli Moa.. fast dom sa att vi skulle åka halv 12, nu är klockan 20 i. Ja allt är som vanligt i det här huset iaf.. Sen idag så ska jag hänga med Maria och Jonte när dom ska titta på en lägenhet i Sund. Bara att hålla tummarna på att den är så fräsch som möjligt..

Nu ska jag vira ut mig ur täcket och försöka få nån fart på slöfockarna.... Annars kan vi ju lika gärna skita i att åka till nån häst!

Psst... jag har en lite skämmig grej att erkänna.. jag tycker att Darins nya låt är bra...

Jag är kär

Jag är kär i Kevin Borg. Det finns nog inget hetare än killar som kan sjunga, och hans röst är helt OTROLIG!
Sen att han alltid är så glad och har en utsrålning att dö för gör de ju bara bättre:)

Älskar när han framförde ABBA´s Gimme,gimme,gimme och igår sjöng han Livin on a prayer, helt överlägsen de andra i Idol. Alice är också mycket duktig och självklart Anna.. Men nä, det finns ingen som Kevin;)



Maria "Flipper" Söderström

Vad flipper menas med får ni fråga henne;)

Ridturen idag var överlägsen iaf, bara satt och skrattde hela tiden!

Maria rykte Pelles bak shoes (tackar) så imorn har hon träningsvärk;)

Pelle stannar för att göra Number 2:

Maria: Men shit vilka stora klövar!
Bea: Va?
Maria: Ahh jag tar tillbaka det där! klumpar menade jag, klumpar!!

Hahahahahahaha

Ikväll blir de film med Yoggi!



Då är de återigen kväll

Dagarna går fort. Alldeles för fort, jag hinner inte alls med och de enda jag märker av är att de blir kväll och de är dags att sova. Väldigt tidigt dessutom den senaste tiden.. Oftast innan tio ligger jag och snarkar.
Detta med hästarna har verkligen bara blivit bra förändring. Upp tidigt, mycket ute i friska luften, rida, Maria. Sen att jag dessutom får sova på nätterna är ju helt underbart och även fast jag kliver upp strax efter 6 oftast så är jag relativt pigg.

Visst, detta ansvaret gör ju att man får stå över sånna saker som att gå ut på helgerna ibland mm. Men det gör mig faktiskt ingenting. Jag är nöjd över mitt liv iaf.


ryckirycki?

nä nu ska jag rycka upp mig, dags för att åka till stallet med Muräna alldeles strax, sen blir en tur i skogen!

Skönt att ha hand om djuren själv nu iaf. Spec efter dagen syn.

Har tagit  lite apelsiner som jag ska ha med till Lillan;)

Titeln "Proffstränare"

Just nu undrar jag om vem som helst kan gå och bli proffstränare.
Eller är det rätt av en sådan att låta en häst stå med sin egen avföring upp till haserna ?
Är det också rätt att lämna hästens box i det skicket när hästen sedan går ut på bete, för att hyresvärden sedan ska upptäcka detta ca 6 månader senare då boxen fortfarande inte är rengjord?

En proffstränare ska i mina ögon sköta alla hästar lika. Fölmärr som tävlande stjärna. I alla fall se till så att den har en bra miljö att leva i. För jag tror knappast att luften i denna box (som dessutom inte är någon box egentligen) har varit bra!

Jag blir både arg ledsen och besviken.

Eller är det jag som har uppfattat detta med hästhållning fel?
Borde jag också sluta mocka åt mina hästar?

Lillan loves apelsin

Var nyss och fodrade kväll hos hästarna. hade tagit med en apelsin som jag skulle äta och gick runt till alla hästarna och bjöd dom med för skojs skull bara, men ingen ville ta emot min gåva. Men så ser jag Lillan så och kika efter mig med öronen spetsade som aldrig förr (trodde först hon var sjuk eller nått..) så jag ger prövar ge henne med.. Det slutar med att hon ätiti upp hela min apelsin!
Så nu ska jag försöka bli kompis med henne via apelsinerna;)

Annars har denna dagen varit värdelös.. legat hemma som nån dö sill hela dagen.
Klockan 4 ringde jag pappa och kollade hur långt han hade kvar hem från Härnösand.. Å då visade det sig att han inte ens hade åkt! Så jag fick traska i mörkret (!) till stallet och ta in hästarna.. Gick bra dit då det inte hunnit bli helt mörkt ännu så då vågade jag gena genom skogen, men på vägen hem blev jag en fegis, tog på mig en massa hästreflexer 
och gick sedan vägen runt hela sjön:P


Nu ska jag äta en ny apelsin sen sova:)


lololoooo

Film med oscar igår. En var allt vi hann med sen ringde John och ville att vi skulle komma till Fredrik, sen skulle vi visst med till Harrys då dom skulle käka..

Sjuka människor:)

Oscar körde hem mig strax inna elva då jag höll på att somna, och tur var det då jag ändå var ett lik imorse då jag skulle till hästarna...

Dom får dessutom ledigt idag. Jag känner mig som en påse rutten potatis idag, hela kroppen värker..
Och som jag sagt förr. Jag hatar att  vara hemma. Bara längtar efter att få åka till stallet igen..

Känns skönt att jag och Maria verkligen har hittat tillbaka till varandra igen iaf!

En lugn fika på stan?



Ja det var vad jag och Maria hade hoppats på iaf.. Går på Wayne´s och köper varsin wrap med ice tea, yummie! Sätter oss på den väldigt lugna övervåningen. Pratar och äter i godan ro tills DOM kommer! Ett gäng på 6 st 16 åriga tjejer, den ena pratar högre än den andra och dom sätter sig precis brevid oss.
Sen satte de igång:

" Asså jag känner ju att jag vill vara insatt i den politiska situationen nu när de är president val, och den ekonomiska för jag kommer ju kunna påverka så mycket om några år."

" men du gumman, så smart är du ju inte"

Två går därifrån, fyra sitter kvar:

" Vi kan väl sitta kvar här ett tag, det känns ju precis som att vi är i Central Park. Det är ju det enda dom  gör där i NY. Fikar och fikar alltså.."

"om man ska dö så vill man ju helst få veta de av Robert för han är ju så heeeet!" (va!?)

sen börja dom snacka nått om Bill Clinton och spermafläckar med....

Vi sticker därifrån då våra hjärnor höll på att brinna upp. Vi hinner gå en liten bit uppför gå gatan då det kommer fram en utländsk kille:

"hej, jag åka utomlands. Många kartonger hemma. Du vill ha?"
"NEJ TACK!"

AHHHH!

Ren för en gångs skull

ska på stan en snabbis med Maria, sen ska vi hem och rida.. så får väl känna sig fräsch i en timme eller två!

John John fyller år idag! så ska kanske till han ikväll. Kan nog bli trevligt!

Och då får jag ju duscha igen;)


mongohästar

Igår så hade jag och Oscar filmkväll, han hade rätt i att jag behövde skratta lite! Men inna vi körde igång med film så for vi till stallet då jag hade kvällsfodring.
Kliver in i stallet och möts av att Kossan och Lillan står i samma box!

(tidigare hade de varit en massa bråk med lillan då hon inte vill gå in i sin box utan att kossan varit där, man måste gå igenom Kossan för att komma in i lillans, slutade med att kossan fick stå längst in då lillan VÄGRADE)

Iaf så stod jag där som nån idiot, och Oscar kunde ju inte göra så mkt direkt:P Å idiot Lillan lyckades putta igen den inre boxdörren med så där stod dom.. Gaaah! Ringde Maria som typ sov men kom ner och då på nått sätt så puttade lillan upp dörren igen och gick in i sin box, jag var snabb som blixten på att kuta in och stänga in henne..

Tilläggas bör att Lillan är en riktigt PISS MÄRR som inte drar sig för att kicka.. och hon stod med sin feta röv tryckt mot utgången, därför var jag inte så sugen på att gå in till dom. Korbesta där emot är världens underbaraste och stod hur snällt som helst trots inkräktaren.

Aja åter till filkvällen. Först såg vi Stepbrothers som var hur rolig som helst! Sedan Eurotrip och Scarymovie 2 haha så sjuka filmer:) Precis vad jag behövde, tack Oscar:)

Idag så åkte jag som vanligt till stallet, sedan hängde jag med Maria till Solänget och Kattis, alltid lika trevligt! Trots att vi satt och väntade i en timme på bossen sen då vi var klar med allt;)

Efter de så åkte jag och Maria hem till mig i kroksta för att äta lite lunch sen for vi ut på en ridtur med Kossan och Allsvinn. Nått är fel på Allsvinn.. Han försöker hela tiden att klia sin mule, och när jag rider så rycker han med huvudet konstant.. Han kan verkligen inte koncentrera sig heller..blir de inte bättre efter imorn så måste jag nog kolla upp han.. suck.

Efter de åkte vi iväg med världens skitigaste bil för en tur i biltvätten, sedan köpte Maria saltsten på granngården och sist men inte minst så fick Tova en reflexväst på Regina's.

Nu har jag precis kommit hem och ser fram emot en stor portion mat!

Tack för en bra dag Maria:)


Tankarna börjar flöda

Idag har hästarna (och Marias rumpa) fått ledigt, åkte dit halv åtta och släppte ut och fixade boxarna. Skönt för dom att bara slappa i detta fina väder!
När jag kom hem gick jag och la mig igen, sov en halvtimme sen upp för att äta frukost med pappa och Bitte. Efter det var klockan strax efter 9 och jag la mig ännu en gång i min säng. Lyckades sova till 12! inte bra...

Trivs bättre då jag får vara i stallet hela dagen och hålla mig sysselsatt. För så fort jag är hemma så börjar jag känna mig ensam. Och då går jag bara och lägger mig och utan att ens vara trött så kan jag sova en hel dag. Jag är så less på att vara själv. Jag vill vara kär igen. Alla här hemma är tillsammans med någon, och verkar vara lyckligare än någonsin.
Peter och Elina firade 2 år igår.. jag flydde illa kvickt till mamma.

Nä nu är jag less på det "glada singel livet".




Emelie Tapper

Om de är någon jag saknar så är de min Tapper.. sitter och skriver med henne nu, och hon verka inte må så bra:(
Jag saknar henne verkligen. Jag saknar henne så det gör ont.
Sista gången jag såg henne låg vi ihop klistrade i hennes säng och grinade. Jag har aldrig gråtit så hysteriskt som den kvällen då jag skulle säga hej då till henne, jag kunde knappt få fram ett ord. Bara hulkade och hulkade. Fan jag börjar nästan grina nu bara jag tänker på de.
Nu är det snart 6!!! månader sedan den kvällen var.. Hur kan tiden gått så fort?

jag har fortfarande inte tvättat spegeln

              

Kallt ute idag!

Idag tog vi en promenad i skogen, hälsade på hemma hos några bävrar sen for vi ut på en ridtur..
Maria testade sin sadel på Kossan och de funkade, så nu slapp hon oroa sig för att bli hängande igen;)

Kallt som *** är de idag, huvva..

På bilden har Kossan yrat in oss mitt i skogen:P


RSS 2.0