5

Godmorgon Josefin! Och resten av er som läser såklart :)

klockan är nu halv sju på morgonen vilket betyder att jag varit vaken i över tre timmar redan. Under den tiden har jag varit mycket kreativ måste jag säga... har hunnit med en massa onödigt tänkande, vridigt mig runt i sängen säkert 300 gånger så mitt lakan blev som en korv, gav upp och gick till tvn istället och tittade lite på tv-shop (väldigt undehållande måste jag säga!) sedan klockan halv 6 så gick jag ut till hästarna för jag hörde att Björn var på väg ut så medans han bar ut hö till hagen så stod jag och myste med dom hungriga monstren = massa dregel på tröja. Hjälpte till med att leda ut djuren sen in igen. Och nu sitter jag här och  har druckit en och en halv kopp med O´boy och ätit tre tunnbrödsmackor med ost.
Så nu ska jag hoppa i duschen är de tänkt och försöka fräscha till mig, ska vara med mamma idag på hennes jobb... så less på att sitta hemma och ruttna. Några "trött" ögon bör jag ju inte ha problem med just nu iaf, kan ju inte påstå att jag är nyvaken längre :P

Hoppas alla får en bra dag, håll i er hårt för de är storm även idag!

Ps: till Bo i Storskogen (hundra år senare)

Var väldigt kul att lyssna av meddelandet du pratat in på min mobil! Tänkte ju ringa upp nästa dag men såklart så blev jag ju senil så det blev ju aldrig av.. så jag får väl försöka skriva lite oftare här nu så att ni hänger med :)


RSS 2.0