Söndag

Känner att jag inte har nån koll på vilken dag det  nu men det är alltså söndag. Enda gången man har full koll på vilket datum de är de är då man jobbat eftersom man står och skriver PPTD-lappar halva dagarna :P

Idag känns det liite bättre iaf, huvudvärken är lite snällare och humöret är rätt okey även de. Har fått behålla frukosten till och med! Helt otroligt haha..
Dock känner jag mig grymt uttråkad fortfarande.. men det får jag väl leva med, sängen är min bästa vän.

Pappa och Björn ska hämta mera hö idag, jag är avis.. vill också kånka och bära en massa bara för att jag inte kan! Vill tom mocka..

Skulle behöva städa här hemma men hur roligt är de, dessutom står de grejer i hela hallen nu. BLÄ! Nån som vill komma och bära ? ;)

Ska iaf göra i ordning en låda tilll Betsy som hon ska bo i sen med kissebebisarna.. Är lite rädd för att hon kommer bädda i min garderob för jag ahr hittat henne där inne under kläderna ett par gånger nu. är ca en och en halv vecka tills de är dags för henne. En katt är dräktig i ca 63 dagar och människor i nio månader. Lite orättvist kan man ju tycka?

En väldigt rolig och positiv sak! : ELITLOPPET närmar sig med stormsteg = underbart! Ska bli så kul att träffa alla igen :) Ska bo med Maria på Infra precis som förra året!

Ida, Tirre, jag och Maria på E-läktaren förra året, lätt berusade och väldigt glada :)


Usch vad jag bara skrivit en massa meningslöst, men det var det som rörde sig i mitt huvud just nu.

Ha en bra dag allihopa!

.

Idag har det varit en dålig dag på alla sätt och vis. Natten igår på jobbet tog musten ur mig, det var de värsta jag varit med om.
Så att vakna imorse var bara en mardröm, ont i magen, mådde sjukt illa och huvudet höll på att sprängas i bitar. Som tur var så lyckades jag somna om från 8 till ca 12 men jag mådde inte speciellt mycket bättre för de.

Kan ju sammanfatta med att jag varit elak, otrevlig och har spenderat säkert tio vakna timmar i sängen stirrandes in i väggen.

Visst man kan kalla det för hormoner eller vad fan som helst. Men jag mår då inte bra utav att känna mig fast i min egen kropp och tvingas ligga i sängen hela dagarna bara för att de gör så ont då jag rör mig, då kanske jag blir lite ledsen och grinig på det.

Nu ska jag gå och lägga mig ytterligare en gång och förhoppningsvis somna. Så kanske det blir en bättre dag imorn.



RSS 2.0