vilken dag

kan ju börja med att säga att Pelles skakningar har kommit tillbaka, usch jag vill bara grina men det hjälper ju inte.. precis som allt annat.


Annars så har det varit fullt upp, Björns klasskompis Simon har kommit hit för att dom ska jaga i en vecka. Dom ska bo i utby så vi tog in alla köksmöbler och lite sängar mm, så är mer klart tils att jag flyttar in med..

Axelina, våran nya granne kom i panik och undrade om hon fick flytta sina hästar till oss då en var sjuk och hon inte har nått stall, så jag hjälpte henne flytta hästarna. Sen for vi ut och red och jag visade henne våra vägar som hon kan rida på.
Sen när vi kom tillbaka och mina var ute i hagen igen så kollade vi till den sjuka och såg då att han trampat sig REJÄLT höger bak så det var bara att ta in han och lägga om såret. Men jag har aldrig varit med om en så snäll häst! Trots jätte såret så gjorde han inte en enda min då jag rengjorde:)

Men att Pelle börjat skaka igen känns verkligen inte bra.. Nu ska jag lägga mig i sängen och gråta en skvätt innan jag somnar. Jobb klockan åtta imorn sen ska Jocke och Micke följa med och rida på Kossa mu, bilder lovas!

haha impulsivt? javisst!

Idag har varit en bra dag, tog en tur på hästarna med Zabina och det kommer nog bli fler gånger med:) Pelle var perfekt idag med, inte minsta lilla skakning men han har, tro det eller ej, trampat av sig en framsko.. det har ju aldrig hänt förr, eller?
Zabina red barbacka på Ko som blev lite svettig i värmen, så Zabinas byxor såg ut som att hon kissat ner sig rejält;)

Sen här jag målat i stallet eller porten om man ska vara noga. Vitt och fräscht blir det! Ska fortsätta imorgon efter att jag har ridit..

Jag och mamma satt här framför datorn och kollade efter möbler på blocket och hittade en stor jätte snygg hörnsoffa uppe på sörliden. Ringde till hon som hade den och frågade om den var kvar:

Mamma: Hej! jag heter Irene, jag tänkte bara kolla om din soffa finns kvar?
Sarah: Jo den finns kvar, är du svensk? För jag vill inte sälja till invandrare. Jag är själv invandrare men invandrare bara ska pruta på priset så jag vill sälja till en svensk.

HAHAHA!

Vi for iaf och kollade på den och bestämde oss för att köpa den, bara nu dom inte säljer den till nån annan. Man vet ju aldrig:P
Den ska iaf stå i utby och jag vet redan hur jag vill ha som:)

Nu ska jag tvätta vidare här hos mamma sen vid halv två kommer micke och hämtar mig så jag får åka hem:)

Dagens skummaste: Det låg en fisk i toan??




Utby


Jag och mamma tog en tur tillsammans igår på hästarna, jätte mysigt! Micke hängde även med till fots, vi skrittade ju bara så det gick bra.. Allsvinn ville dessutom bara gå brevid Micke hela tiden så de  var inte svårt för honom att hänga med:P

Ikväll har jag och mamma städat ur selkammaren, trodde seriöst att spindlarna där inne skulle döda mig, dom var enorma!! USCHA..

Imorn ska jag och Zabina ut och rida, känns jätte kul:)

Måste börja planera lite inför vintern, har tänkt att jag ska flytta ut till gården under vintermånaderna för hästarnas skull, inget är säkert men det lutar åt det hållet iaf.

Just ja, idag har jag varit tillbaka hos Elina på Hårkompaniet för att fixa det sista med färgningen, köpte även värmeskydd, shampo och balsam:)

Nu har jag inte så mycket mer att berätta tror jag.. JO jag träffade Josefin Flygmaskin igår! Vi åkte ut till hästarna sen satt vi på gräsmattan och pratade om allt mellan himmel och jord:)

Nu ska jag titta lite på tv sen sova, har ju varit uppe sen 4 imorse då jag inventerade på jobbet..

Bye bye!

RSS 2.0