Nu är dom gifta! Min fina pappa och hans f...

img_2787 (MMS)

Nu är dom gifta! Min fina pappa och hans fina Bitte:) bröllopet var så fint och bröllopsfesten var hur rolig som helst! Dansade och skrattade fram till tre inatt och mår bra mycket bättre än vad jag förtjänar idag måste jag säga..:)


SMS-inlägg

img_0171 (MMS)


Jessica fick inte vara ifred en sekund

img_3806 (MMS)

Jessica fick inte vara ifred en sekund


SMS-inlägg

img_0216 (MMS)


Teya myste med Jessica så fort hon fick ch...

img_5873 (MMS)

Teya myste med Jessica så fort hon fick chansen


SMS-inlägg

img_2558 (MMS)


Kvällens ridtur med Tove och Zarah

img_0843 (MMS)

Kvällens ridtur med Tove och Zarah


Gokväll! Har kastat i lite middag efter en...

img_6764 (MMS)

Gokväll! Har kastat i lite middag efter en mysig tur i skogen på Ilona med Tove på wenke och Zarah på kon. Andra gången jag ridit Ilona nu och hon är en riktig mystant som tar de hela i sin takt och skiter i dom andra:) skönt med en häst som är så trygg med sig själv. Annars idag så hade vi i familjen en mysig lunchdate med Fanny på Chaplin i bjästa innan det var dags  för Isaak att vara på BVC. Han väger nu 11,5 kg och är 79,5 cm lång! Herregud vad han växer.. Vad har hänt sen jag sist skrev då? Jo i tisdags så klarade fina Allsrigel kvalet! Och jag fick känna på en känsla som jag inte känt sedan Allsvinn var i livet och tävlade: NERVOSITETEN!! Jag var så nervös så jag ville bara springa bakom stallarna och kräkas! Haha vad håller man på med detta för?:p men nu gick det ju kanon så var helt underbart:) sen så har Jessica sovit över här medan Peter varit i huvudstaden, riktigt mysigt att få rå om henne nu innan hon ska resa iväg:) lägger in lite bilder från veckan här ovanför.. Drygt bara att göra det med sms Men men:)


Betsy har hittat en ny kompis som klappar ...

img_8265 (MMS)

Betsy har hittat en ny kompis som klappar på henne.. Så ja så länge hon är snäll får hon väl vara där då.. Sitter ute på bron nu efter morgon promenaden, blev ingen lång tur då vädret är som det är så får ta Teya på en längre tur ikväll. Zarah är ute och rider på Kon så får hoppas att regnet väntar med att komma tills dom är hemma igen;)


Kan ju börja med att säga att det förra in...

Kan ju börja med att säga att det förra inlägget var ett sms som skulle skickas till Peter, men ja det blev lite fel haha! Lånade hans keps som visade sig vara alldeles för liten för mitt tjockhuvve! Har nyss kommit hem och lagt älsklings fisaak. Varit hos David och Camilla, lilla Alma och dom två små tvillingarna Klara och Vilma:) huuur pytte små och fina som helst, har nu insett att Isaak INTE kan kallas för bebis längre.. Mammas stora kille.. Tidigare idag så kom Zabina förbi och förgyllde min och Isaaks dag med gofika och mys:) Även Tove tittade in en sväng så har varit en händelserik dag! Godnatt!


Trött men glad liten älskling

img_7679 (MMS)

Trött men glad liten älskling


Vilket litet huvud du har<3

Vilket litet huvud du har<3


Var på granngården idag och handlade ett t...

img_4297 (MMS)

Var på granngården idag och handlade ett träns till Ilona, även en ny grimma blev de då den andra skavde. Sen hem och smörja lite läder i stallet medans mamma höll på att dona med vattnet till vilddjuren.. Då hon var klar tog vi upp kärringarna och jag sadlade Ilona sen hoppade jag bara upp utan problem. Klok gammal häst som har varit med förr.. Så det blev en liten sväng i skogen med mamma som tog med sig Kon. Kul kul! Isaak har varit med sin pappa större delen av dagen, hörde då jag stod och smörjde hur Peter satt och sjöng ute i gräset för Isaak:) älsklingar! Nu blir det biffstroganof till middag sen lungt resten av kvällen. Pusshej


Nu har jag precis kommit in från ett motio...

img_6830 (MMS)

Nu har jag precis kommit in från ett motionspass i skogen med mysiga Ilona, hon är ju som att gå ut med en hund:) Zarah red på Kon och nu har hon fått se hur hon kan rida uppe i våran skog som, så får jag visa de andra vägarna sen:) känns bra att klockan bara är strax efter tre och jag redan varit ute på två promenader redan. Allt som allt ca 9 kilometer. Var ute och gick med Teya och Isaak imorse med. Så trots svår sömnbrist inatt så blev det en riktigt bra dag:) och ikväll ska mamma mormorkidnappa Isaaksson så då blir det bara jag och älsklingen hemma, mysigt! Nu duschen sen Apoteket då Isaak vaknat.


Bra motion att gå i hästarnas tempo;)

img_2786 (MMS)

Bra motion att gå i hästarnas tempo;)


Vilken bra dag detta varit! Först träffat ...

Vilken bra dag detta varit! Först träffat Oscar och Joakim på stan med lunch och en massa skitsnack att ta igen då vi inte ses så ofta, verkligen jätte kul:) åt en god kycklingpasta med Karl johan svamp ( ja jag vet att det innehåller kolhydrater, idag syndade jag ordentligt) och till efterrätt världens godaste blåbärspaj, tom bättre än mammas!;) Då jag kom hem tog jag och Teya en promenad till Bergom och tillbaka sen hem för middag och invänta Zarah som skulle provrida kossan. Hon hann ju dock komma innan middagen hunnit intas men sen så kom vi oss ut i stallet och hämta upp varsin gammal tant upp från hagen, borsta och på med grejerna sen blev det en sväng uppe i skogen.. Jag gick dock med Ihlona då jag inte hittade något träns som passade henne. Riktigt mysigt och känns som att det kan funka bra:) känner att jag inte har tid för hästarna just nu så att Zarah hjälper till blir kanon:) nu ska jag hoppa i duschen sen slöa i soffan, imorn är det en ny dag:)


Mår bättre:)

Känns riktigt skönt, är mkt piggare så nu har vintertofflorna och tjocktröjan åkt av!
Så det blir klippning ikväll. Peter ska klippas och jag toppar väl bara mitt som vanligt då jag inte vågar göra nånting annat. Är lite sugen på att klippa lugg (snälla skjut mig, har ju bara försökt spara ut den i ett år så jag ska kunna sätta upp den) men nja, får väl se!

Här hemma är det full fart nu, Peter och Isaak har varit hemma ett tag och vi trodde att Isaaksson skulle vila efter utflykten men där hade vi ju helt fel..
Så medans pappan vilar har jag och Isaak spelat fotboll, lekat koja under vardagsrumsbordet och jagat varandra kors och tvärs genom huset :)
Så nu är jag helt slut och skulle vilja vila ;)

Ikväll så får vi även finbesök, Teya kommer hit och ska bo här tills löpet är över. Inte mig emot:) Perfekt att hon är här medans Peter är i Stockholm så jag vågar gå och lägga mig nån gång på kvällen istället för att sitta vaken framför tvn hela natten och inte våga röra mig.. Husrädd, är det så det kallas?

Nu ska jag och barnet duscha, hejsvejs!

Åh så typiskt! Jag håller på att bli sjuk:...

img_7941 (MMS)

Åh så typiskt! Jag håller på att bli sjuk:(  tro vad man gjort för ont för att förtjäna detta.. Elina som ska komma och klippa oss ikväll:/ får avbokade om jag mår alltför dåligt.. Just nu är jag ensam hemma, Peter och Isaak är på skogsdejt med David och Alma. Händer inte ofta att jag är hemma själv.. Peter har ju diskbråck så är oftast jag som får ha lillkorven då Peter inte ens kan lyfta honom.. Tur David är med idag :) dom skulle leta blåbär så får se hur Isaak ser ut runt munnen sen;)  nu ska jag vila lite så jag orkar städa senare..


Ja då var det väl sisådär sjuhundrafemtioe...

img_4182 (MMS)

Ja då var det väl sisådär sjuhundrafemtioelva år sedan jag skrev här igen.. Har helt enkelt inte riktigt tid men jag ska försöka bli bättre :) nu låter det som att jag har en massa att göra om dagarna men ja det är väl Isaaksson som tar den mesta tiden med bus och mys:)  Idag ska vi hitta på en liten hemlis sen ska stallet få sig en genomkörare så det är fint då hästarna ska flytta in igen. Puss


RSS 2.0