Förskoleplats!

Fick samtal nyss om att Isaak fått dagisplats nu. Blir inte där vi hoppats men jag är glad att han fått plats med tanke på att de verkar vara brist i denna stad!
Så den 9 januari kommer vi nog att påbörja inskolningen i på Hållänget, i en helt nystartad grupp dessutom så det kan ju bli spännande.

Dags att börja inse att han blivit stor kille. På riktigt:)


27 november

Fanny kom förbi idag, var tänkt att vi skulle ta oss en ordentlig promenad än fast fe blåste men då vi kom ut så insåg vi att det blåste lite väl mkt så blev bara en vända ner och upp från vägen med Isaak.
Fikade lite mellanmål sen åkte Fanny hem och jag och Isaak åkte och handlade.

Nu har jag precis varit ute i stallet. Två små brudar från grannbyn har varit här och pysslat om Ilona så nu står hon och glänser i stallet:) till helgen ska dom även få rida är de tänkt:)

Imorn ska jag äntligen få åka på möte på step in:)


Inte min grej

Krogen var inte de jag ville att den skulle vara ikväll så bu åker jag hem.. Haft grymt roligt hemma hos Emelie även fast sexpartyt blev inställt men nu då vi gick ut tappade jag gnistan helt och hållet tyvärr..

Står och kollar på barnkläder i skyltfönstret medans jag väntar på min skjuts:)


Skönt med förklaringar

Har nu fått svar på var den lilla demonen kommer ifrån.. Inte konstigt han inte sover som han ska och är en liten surpuppa större delen av tide. Då hans kind tänder håller på att tränga fram! 4 st på samma gång är ju inte riktigt snällt kan jag tycka.
Det blir faktiskt mycket lättare att hantera då man vet varför han beter sig som han gör, mammas lilla stackare!

Just nu sitter jag och väntar på att timern ska ringa så jag får tvätta ur färgen jag har i håret. Det vankas party med sexleksaker ikväll sen utgång på Olles så då måste man ju damma av den slitna fasaden:)

Vad ska alla andra göra ikväll?


Demonen

Min fina lilla pojkes kropp har tagits över av en elak demon som bara vrålar och vrålar så fort han inte får som han vill.

Demonen skulle nyss äta lunch men han ville hellre slänga maten på golvet så då sa den stackars mamma att "Nej, så får man inte göra, stoppa maten i munnen istället."
Det tyckte demonen var en mycket dålig ide så han vrålade ett riktigt avgrundsvrål som höll i sig i ca fem minuter.

Dags att tvätta bort mat från kläder, golv och väggar sen in till stan och handla vinterskor till snuttepupppojken. Då kanske han blir ett gladare litet monster..

EGENTLIGEN fattar jag inte varför jag är förvånad över Isaaks humör. Han har ju som sagt de han brås på..


Följ oss!

Av nån tokig anledning så är jag anmäld till Tjejvasan tillsammans med Olivia och Josefin, och nu har vi startat en blogg tillsammans så att ni som vill kan följa oss genom blod, svett och tårar i vår träning tills dagen D då starten går är:)

Tjejvasan.spotlife.se


Börjar bli less..

.. på att förkylningen inte vill lämna min kropp. Speciellt då jag taggar igång med träningen och nu har jag inte rört mig på två veckor igen!
Har fått några konstiga grejer i halsen med nu.. Det börjar ju bara om hela tiden:(

Har ansökt om medlemskap på step in så nu väntar jag på att dom ska höra av sig så jag får ställa mina frågor och höra vad dom har att säga. Sen kan jag träna i stan med Maria och i Bjästa med Fanny:) om jag nu blir frisk nån gång!


:)

Ja det förra inlägget kom ju upp lite sent..
Ljuspartyt blev väldigt lyckat iaf, tack till alla fina människor som ville komma:)
Jag fick dessutom en jätte fin stormlykta som värdinnegåva, lägger upp en bild då jag fått hem den:)

Nu ska jag snart sova, och jag ska sova såå gott! Helt underbart att känna att ingen tynger mig för tillfället. Detta med körkort har gett mig panik och jag har legat sömnlös alldeles för ofta.. Men nu är de över!:D

Puss/ buttan


Så nöjd!

Är så stolt över mig själv! Från och med idag har jag körkort! Så många kvällar man kommit hem från körskolan och tänkt: " fan jag kommer aldrig att bli klar!" men nu, nu är jag det:)
Skrev teorin i lördags och det gick jätte bra och idag var uppkörningen:)
Var så nervös då han skulle ge domen så kunde knappt andas haha!
Och att sen helt plötsligt få köra tillbaka Bårmans bil från trafikverket till körskolan kändes ju hur knäppt som helst!
" hallå? Var är människan som kan detta? Ska jag köra själv? Eller har jag drömt allt och faktiskt stulit bilen?!" haha:)

Nä nu blir de städa vidare eftersom att jag var helt hjärndöd imorse, för ikväll firas det med ljusparty;)


Slappt

Vilken slö dag.. Jag mår bättre men självklart har ju sambon blivit sjuk istället, så dagen har spenderats i soffan.
Och Isaak har skaffat sig en bästis i form av Betsy:) hon som brukar ha ett sånt jäkla humör är huuur snäll som helst mot Isaak, inte ens då han drog i svansen hennes då han skulle ställa sig upp blev hon elak.. Så det är ju skönt! Med tanke på hur galen han är i dom stackars katterna;)

Då jag vaknade imorse så låg det snö på marken men det regnade bort. Skulle vara skönt om det kom lite snö, är ju så rackarns mörk ute nu!

Nu ska jag städa lite, vankas ljusparty imorgon kväll:)


Idolkväll i Utby

Antar att det inte bara är jag som tycker att Molly är HELT överlägsen? Till och med Peter fick gåshud då hon sjöng och då är de inte illa pinkat kan jag lova!

Som jag förutspådde så är vi två döda sälar som ligger här i soffan, efter idol blir det nog att dyka i sängen..
Men imorn blir de full rulle på morgonen och under eftermiddagen så kommer några små brudar och ska få rida lite så blir som sagt bra med en hel natts sömn!

Nä nu håller vi tummarna för Molly tycker jag, om programmet kunde ta och börja nån gång nu då...
:)


Astronauten flyger till skogsgatan ikväll!

Isaak ska sova hos mormor ikväll så ska Peter och jag äta gott och mysa. Blir väl att jag somnar i soffan, brukar ju lätt bli så då man har barnvakt och verkligen slappnar av! Sen ska jag ju förbereda mig inför imorn med.. Så blir bra med en hel natts sömn:)

Lillkorven har varit på ett strålande humör idag, busat runt och skrattat och sen velat krypa upp i knät och kramas, jag blir lika chockad varje gång han sitter stilla så är till att ta vara på dom stunderna :)


Påminn mig om att jag bör flytta grodan. V...

img_2058 (MMS)

Påminn mig om att jag bör flytta grodan. VARJE morgon har mitt älskade barn rivit ut precis allt:p


Vilken natt.. Isaak vaknade 03:40 så då kl...

img_4916 (MMS)

Vilken natt.. Isaak vaknade 03:40 så då klev jag upp en sväng sen väl tillbaka i sängen fick jag världens hostattack så jag trodde hela huset skulle rasa. Klockan 06 ringde väckaren ( mamma glömde sin laddare till mobilen och trodde den skulle hinna dö så jag skulle ringa hemtelefonen för att väcka henne) och jag ringde mamma som redan var vaken........ Gick och låste upp Peters bil iaf så hon kunde ta sina grejer då hon kom.  Sen: hostattacken från helvetet. Klockan 07:34 ringer mamma och säger att jag måste låsa  upp bilen. ?! Jag har ju redan gjort det?! Hostattack. Sovit hemskt mkt inatt alltså, och de få timmar som blev så har jag bara drömt om psykiskt sjuka människor som mördar, vårt gamla hus rasade ihop, nån jagade mig osv. Får hoppas på att dagen blir bättre än natten iaf:) mot frukosten!


Oj oj jag är helspänd! Lyckas jag med dett...

img_0049 (MMS)

Oj oj jag är helspänd! Lyckas jag med detta så tar mitt liv en helt annan vändning! Och nej jag ska inte flytta utomlands eller starta eget företag.. Är inte nån stor grej alls egentligen, förutom för lilla mig:) och det är ju huvudsaken eller hur? Hostan sitter ju fortfarande i som berget själv men annars mår jag faktiskt rätt okey (peppar peppar).. Hjälpte mamma in med hästarna nyss och trodde jag skulle hosta upp lungorna i stallet.. Hade inte varit trevligt, hade dom ju blivit alldeles spåniga;) äh nu ska jag ge mig! Hoppas alla har en bra kväll:)


Nu är jag inne på min 8:e dag som sjuk. ÅT...

img_5049 (MMS)

Nu är jag inne på min 8:e dag som sjuk. ÅTTA DAGAR?! Jag brukar ju högst vara sjuk två.. Började med att jag drack ut Hennies flaska då vi var på relaxen förra onsdagen, så allt är hennes fel. Haha nä men att dricka ur samma flaska som nån som är förkyld är ju inte så smart men jag råkade faktiskt ta fel.. Men har bara väntat på att de skulle bryta ut och att basta ska ju tydligen kunna framhäva att förkylning bryter loss med. Så jag bäddade antagligen rätt bra för mig själv där;) Fick nyss ett litet energi anfall och passade på att städa hallen.. Lika bra att  ta tillvara på tillfällena som ges då det ser FÖRJÄVLIGT ut här hemma efter 8 dagar utan att de varken städats eller tvättats:/ förhoppningsvis hinner jag mer sen och blir jag ännu sämre efteråt så är de ju rent iaf:)


RSS 2.0