Goingar :)

Underbar dag på jobbet, hade AL pass och allt funkade super:)

Sen nu ikväll så mötte jag upp de andra på UH och alla fikade, fast jag glömde som bort de. Var alldeles för trött:P Sen bar det iväg upp till bowlingen!

Team Burger King mot eh ja vad blir de? Vi säger Team vännerna:P

Jag och Gabbievar rätt jämn dåliga, fast hon fick nått ryck mot slutet och spelade riktigt bra, speciell stil hade hon iaf;) Sen blev jag ju mobbad för hur jag spelade som vanligt, tar världens sats sen tvärnit och iväg med klotet haha..
Jocke och Oscar var rätt duktiga, Jocke vann tom! Men Oscar tjej Osfia var riktigt bra hon med!

Nu ha rjag precis kommit hem, ska hänga upp min jobb skjorta så den hinner bli torr till imorn sen blir det sängen:)

Oscar fyller 20 idag:)

Idag har de varit en härlig dag!
Fast började med att jag försov mig, skulle möta Jocke på stan klockan elva.. klovkan tio vaknar jag av att det ringer som tur är för då har jag tydligen legat på telefonen och alarmet hade gått var tionde minut i en och en halv timme:P Så tack för väckningen:)

Stressade som en idiot med att duscha och få lite ordningen på mig och jag hann faktiskt till stan före Jocke:P Mötte sen upp Gabbie och Rebecca, köpte ett par skor, volumaster och sen gick vi på UH och fikade. Sen hade tiden plötsligt gått jätte fort och det var dags för Rebecca att hoppa på bussen ner till sundsvall för att sedan åka vidare till göteborg:( Bara Gabbie kvar nu men hon åker också om en vecka, trist! 
Iaf så kramade vi om henne en extra gång sen gick vi till jobbet för att hämta lite grejer till Oscars present:P Orkar inte ens berätta vad det var fördet är ingen som kommer fatta ändå.. Kul blev det iaf!
Tårta och skitsnack blev det hos oscar, var riktigt trevligt:)

Imorn ska vi bowla, det blir jag, Jocke, Oscar, Gabbie och Sofia:) kan ha missat nån..
Sista april så blir det par middag här hos mig och Zandra, kul då man själv är singel:P Men åker nog vidare efter ett tag.
Relaxen på lördag- längtar!

Jobbar öppning imorn så då får jag inte försova mig!!

santsant

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på

bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp

en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp

till kanten med golfbollar . Han frågade sedan sina studenter om burken

var full. Studenterna samtyckte till att den var det.


Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken .

Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan

golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De

höll med om att den var det.


Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken

. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om

burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.


Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och

hällde hela deras inne-håll i burken , vilket effektivt fyllde upp det

återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna

skrattade.


Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er

att den här burken representerar ert liv.


Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och

annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat

gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och

berika ert liv.


Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb

och bil.


Sanden representerar allt annat - småsakerna.


Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte

att få plats med golfbollarna eller småstenen.


Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på

småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.


Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och

förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag.

Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.


Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om

'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något.


Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.


En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet

representerar.


Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.


Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än

känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.


ny altan på väg!

Pappa: Först så gör vi själva altanen, sen väggen. Plus att vi skickar Jesse med post till Turkiet, dom behöver skällvakt vid den iranska gränsen sa dom.

???? som vanligt fattar man inget av vad han får sitt svammel ifrån:P

Iaf så ska vi bygga en ny altan hos pappa! Kommer bli hur bra som helst, 23 kvadrat med två stycken solsängar till mig och Zandra, sen fattas det bara en god sommardrink;) Tänk sen då våra sommarfester drar igång! Hur perfekt som helst, dansgolv ute:D För till grannarnas förtret så har vi ju högtalare där ute med;)

Jag har suttit och solat, endast i bh och korta shorts, det är inte ens MAJ ännu!! Men nu får jag ta det lite lungt annars kommer jag bli till en liten kräfta:)

Klev upp 6 imorse, mamma kom kvart över sen dööörnade vi till sä för att ta ut och fodra småttingarna. Stona skulle ju iväg till umåker och tävla så blev lite tidigare så dom hann äta. Sen vidare till mina egna stora mongosar:) var hemma runt åtta igen, somnade om vid 9 och tvingade upp mig själv till solen elva..
Nu ska jag försöka få nått i magen sen se om arbetskläderna behöver strykas.. kostymbyxor och skjorta kräver mer än mina älskade vanliga medarbetar kläder..

Turkhund på väg!

Sexualtips från förr..

Fick ett mail av mamma med detta innehåll, om det är på riktigt eller inte vet jaginte men kul var det iaf:D

1894 skrev Ruth Smythers, som var gift med en engelsk kyrkoherde, en bok vid namn " Sex tips for husbands and wives." Boken vänder sig främst till unga kvinnor och handlar om hur de ska förhålla sig till sexualiteten i äktenskapet, skriver The Sun. Och enligt Ruth Smythers och den rådande tidsandan var det ju mindre sex desto bättre som gällde. Sex beskrevs av Ruth som " något som bäst är motbjudande och i värsta fall är ganska smärtsamt".
Nedan följer ett urval av Ruth Smythers råd för nygifta unga kvinnor.

* " Den smarta hustrun tillåter maximalt två korta sexuella kontakter i veckan. Allt eftersom åren går bör hon försöka få också den frekvensen att minska. Spelad sjukdom, trötthet och huvudvärk är de smartaste sätten att uppnå detta."

* En självisk och sensuell make kan lätt få övertag över sin fru. Glöm därför aldrig detta grundläggande råd: ge lite, ge sällan och framförallt ge motvilligt. Annars kan ett i övrigt respektabelt äktenskap lätt förvandlas till en orgie i sexuell lust."

* "En smart hustru gör det till en regel att aldrig visa sin nakna kropp för sin man, eller låta honom visa sin nakna kropp för henne".

* "Många män får sin mesta sexuella tillfredsställelse precis efter sexakten då de känner sig lugna och helt avslappnade. Därför måste hans hustru se till att det inte blir någon lugn och skön stund för honom efteråt. Annars kommer han snart att känna sig uppmuntrad att försöka igen."

* "När maken får sin vilja fram ska hustrun ligga så stilla som möjligt. Kroppsrörelse kan uppfattas som sexuell upphetsning av den optimistiske maken. Sex ska, när det inte kan undvikas, endast praktiseras i  totalt mörker."

* " Gräl och tjat och gnabb har visat sig väldigt effektivt sent på kvällarna då mannen vanligtvis brukar försöka få sin vilja fram. Börja gnabba med honom ungeför en timme innan han brukar försöka förföra dig."

*" De flesta män är av naturen perverterade, och kommer om de ges minsta chans vilja ha de mest avskyvärda sexakter som till exempel att genomföra sexakten i olika positioner."

* "Vid det tionde bröllopsdagen har många hustrur klarat av barnafödandet samt klarat av det ultimata målet att avsluta all sexuell kontakt med maken".



HAHA jag dör

Myskväll


-Det är ju bra att idioterna försöker utrota varandra:P



Har precis kommit hem från farmor och farfar och som vanligt är magen helt proppfull! Smörgåstårta, fika, jordgubbstårta, massa frukt och sen godis.. gaah alltid samma sak:) gulliga lilla farmor tror nog att vi inte äter nån annan gång än då vi är hos henne:) Sen är ju allt så gott så det slutar ju med att man trycker i sig en massa även om man var döende redan efter smörgåstårtan..
Jag och pappa fick avbryta ätandet vid åtta för att fara och fodra på sä och sen även våra egna. Därefter tillbaka till de andra.
Sen for vi och handlade och jag passade på att ringa lite:)
 
Nu blir det väl bara att sitta hemma som vanligt, upp tidigt imorn till en massa hästar!

bye

16 grader.. i skuggan!

Så otroligt härligt väder idag, nu känns det inte som att det var en massa snö för en vecka sen!

Jag har bytt ut min rastlöshet idag mot en massa lyx bara, först har jag suttit och solat, sen färgade jag håret och sen klippte Elina mig, tack! Så skönt att få bort allt det slitna:)
Benet känns bättre idag så imorn bör dte inte vara några problem att jobba igen:D

Ska snart ta in alla pluttar på solänget sen ska farfar firas vid fem tiden:)

vilket skämt

Åkte till vårdcentralen där jag fick träffa en somailsk läkare, jag har absolut inget emot invandrare missförstå mig inte nu men det var en katastrof!  Han pratade om allt annat än mitt ben tex min rygg och att jag skulle träna nått muskelfäste i knäna. Sen då han började googla så fick jag nog. Då jag kom ut därifrån kände jag mig helt vilsen och mamma var ett lika stort frågetecken så sen for vi till akuten efter att jag varit på jobbet en snabbis för att prata med Malin. Där fick jag en jätte gullig läkare och hon skulle fixa en remiss till distriktsläkaren på måndag och då skulle hon försöka få mig att rötgas med. Eftersom att det är precis samma som det förra gångerna så ville hon inte utsätta mig för hela undersökningen vilket jag var jävligt tacksam över för det är inte kul direkt..

Har tröst handlat en Loka fläder, små ostar och hår färg. Så om jag orkar sen så ska jag ta tag i mina ögonbryn och färga håret:)

Zandra, Fanny, Elina och Linnea sitter här hos oss och förfestar, dösnygga som vanligt och jag sitter här i en förstor kofta helt sliten, depp depp:P

Benet känns helt trött. 

cut it off

Har tid klockan 16 hos läkaren vilket betyder inget jobb. känns bara bajs allting nu, jag som hade en sån bra känsla i magen, har ju mått toppen senaste tiden och nu ska detta börja jävlas igen.

Bli väl som vanligt skulle jag tro, blodprover, väntrum, blodtryck, väntrum, ultraljud/röntgen, väntrum för att sedan få veta att det inte finns nånting ändå. Kul.

Det var inte bara min farfar som fyllde år igår. det gjorde även min mormor och hund.

Taadaaa!!

Nu är jag less på skiten, kan man inte bara kapa av benet och gå vidare sen??


Väntar på att läkaren ska ringa, blir väl samma visa som sist

Min söta farfar fyller år idag:)



Grattis till honom:)

Och JA jag vet att jag var jävligt rund, tar emot att lägga ut denna men farfar var så söt:)

AL betyder arbetsledare

Åh vad bra det gick idag! Visserligen så var de rätt lungt nu då det är löning imorn men ändå! Nöjd med mig själv för en gång skull:)

Men det känns att huvudet har fått jobba mer än vanligt, helt slut.. tur jag inte börjar förrän 15, då har jag AL pass till 22:) värsting tid egentligen men..

Snart blir det sängen tror jag, såå trött och imorn ska jag sova ut. Till SJU. woow

shopaholic...

ja nu har det börjats.. vansinnet alltså. Jag har precis beställt en dataväska. För 1000 kronor! Snacka om onödigt, men jag ville ha en fin:) inte en tråkig svart ful och vanlig! Så då fick det bli så och den kan jag ju ha hur länge som helst, inte som att jag slängt bort pengarna på nått som kommer ta slut efter nån månad eller så. (Hör hur jag håller på att försöka övertyga mig själv)

Det blev en promenad, riktigt skönt var de. Bara jag får tag på mina skor så ska jag komma igång med springandet med, Beach 2009 here I come! Eller inte, kommer sluta som de där kedje smset jag och Maria pratade om igår. Sitta hemma och äta kakor då alla andra tränar inför sommaren..
Nä seriöst skulle vara skönt att komma igång lite, sen så ska jag ju börja simma med så blir bra:)

Som sagt så ha jag mitt första AL pass imorn... GAAAAH!!

ååh (:

Sov gott!

light me and I'll burn for you..

jobbat sen 8 imorse, och nu är jag helt slut..

Fick nya arbetskläder idag. AL kläder och dom är så sjukt stora.. skjortan går ner till knäna på mig.. den ska jag dock få ny i mindre storlek sen. Men byxorna måste jag sy upp i benen för dom är typ 40 cm för långa:P Så jag ser hemsk ut.. haha självförtroendet är i botten då jag är på jobbet:P

Funderar på att gå en sväng runt sjön, får se vad tröttheten säger.

ÄNTLIGEN EN HÄSTDAG!

Känner mig riktigt som hemma igen, sitter i mjukiskläder, heldammig och luktar häst! Inte van vid att vara så "ren" som jag varit den sista tiden haha..

Det första "hästiga" var att jag red på Bobby som var hur snäll som helst, har svårt att tänka mig att det var första gången nån red han alls.. eller så är han helt enkelt bara genom snäll. Hängde och klängde på han lite i stallet men han brydde sig inte ett skit så jag hoppade bara upp. Sen tog vi en kort liten skritt tur bara, men den kommer räcka för att jag ska ha ont i arslet imorn haha..


Sen har resten av dagen spenderats på Solänget, först skulle Maria köra Juniflickan, åkte och tog in hästarna, köpte mat och sen tillbaka till Sä för att se två åringsprovloppen. Små bebisarna är alltid så söta, och alla skötte sig förvånansvärt bra.. EN bockade sen var de inte nått mer..

Precis kommit hem nu efter att ha fodrat kväll, vad som ska hittas på nu det vette fan..

Lite bilder från idag


Min Allsvinn, som var helt mongo att ta in från hagen idag, Bea flög som en liten vante HAHA


Lilli pill


Även Korbesta var lite halv mongo, stridshästen!


Kvällsfodring..


Tussilago = vårtecken:)


Vart tog solen vägen?

Blev väckt imorse klockan 05:55, perfekt för jag blev alldeles jätte pigg! Var hos underbaringarna runt halv sju och myste på fast dom ville mest bara ha sin mat och komma ut sen:P
När jag kom hem så åt jag nått som kan liknas vid frukost? och tog sedan en promenad med Jesse runt sjön, min dag fick en super start känner jag!

MEN sen så somnade jag i soffan vid tio tiden till ca halv tolv. Jävla slö apa jag är haha.. men det är bara för att jag inte har nått att göra... Snart ska jag iväg till stallet.
Ska rida BOBBY, DOM DOM DOM! Så jag hoppas att han är snäll, aldrig riden förr så blir väl bara en försiktig prova på omgång, jag har en tendens till att vara den som folk slänger upp på sina hästar?! haha men det är bara kul:)

Har schema ändring imorn, jobbar från 8- 18. Baaara tio timmar:P

Imorse var det strålande sol, nu är det alldeles molningt...


mycket som snurrar i huvudet på mig

Det har varit en riktigt bra dag idag, Lillan var pigg och glad igen när vi var och tog in dom så vad det var imorse fattar jag inte..
Fika på stan med trevligt sällskap är heller aldrig fel, träffade dessutom Pierre och bestämde att jag skulle hälsa på lite hos han imorn. Sen ska jag jag nog hänga med till Solänget med Maria.
:)

Nu ska jag och pappa ut och gå, jag lär ju få pinna på som fan för att hänga med när han länger på stegen emd sina älgben!

Jag trodde verkligen inte att det skulle sluta så här, och jag ville att allt skulle blir bra igen. Men tyvärr så kan man inte styra sina känslor och jag tror att detta var bäst för oss båda. Du kommer hitta någon som förtjänar den underbara personen du är ♥


Dagens goda gärning

Idag så tog jag bussen till stan. Typ tre busshållplatser efter där jag klev på så kliver det in en tjej i ca 15 års åldern och börjar leta fram sina pengar till biljetten. Jag sitter ganska långt fram s jag hör allt som sägs..

Tjej: Jag kan inte hitta den sista kronan
Busschauffören: Det kan inte jag göra nått åt! Du får gå hem och hämta den sista kronan.
T: men jag bor i domsjö (ca en mil bort)
B: DET ÄR INTE MITT JÄVLA PROBLEM, TROR DU ATT JAG SKA TA EN KRONA UR MIN EGNA JÄVLA FICKA FÖR ATT HJÄLPA DIG ELLER?!

Nu såg tjejen helt förstörd ut och kärringen fortsatte att skrika och vara sjukt otrevlig. Så tillslut fick jag nog och gav tjejen den sista kronan så hon skulle få åka med. Kändes skönt att kunna göra någon glad.

Sen vad felet på busschafförerna i den här stan är kan man ju börja fundera på. Man kan uttrycka sig på olika sätt, att börja skrika och svära är inte proffesionellt nånstans. Och det är väääldigt många som är otrevliga..

Äckelkärring

Marine Lill

I vanliga fall då man kommer till stallet på morgonen så är Lillan alltid på bra humör, gör sina fisljud med läppen och blir överlycklig varje gång fodret faller ner i krubban.
Idag var hon inte de, gick fram och åt lite av fodret sen gick hon längst ner i hörnet och hängde. Jag och pappa tog för givet nästan att dom redan hade fått av Maria och kanske helt enkelt var mätt men så var det inte heller, ringde och frågade..
Tog ut de andra hästarna iaf och då blev hon lite halv stressad, åt några tuggor sen ville hon bara ut så jag släppte ut henne och i hagen åt hon sitt hö precis som vanligt. Onödigt att hon ska stressa upp sig..
Men hon ska hållas extra koll på nu, är inte alltför länge kvar tills det är dags att föda.

Annars idag så är de ju helt underbart väder ute! Och det är helt underbart att vara i stallet på morgon och riktigt känna hur varmt de snart kommer vara. Bara att kunna lämna stalldörren öppen liksom:)

Var lite svårt att sova inatt, gick och la mig vid ett men kroppen var inte alls trött efter att man har vänt på dygnet totalt.. Dessutom så ville inte mina armar sluta klia, blir så torr av tvålen på jobbet. Men självklart så var jag ju alldeles för lat för att kliva upp och hämta hudkrämen två meter från sängen..
Liiite tungt att klova upp imorse, men det var det värt:)
Korbesta förra sommaren på bete:)

NINA!



Tänk så bra saker och ting kan lösas! ♥

Kom hem halv sju från jobbet, ännu en störd kväll med killarna:)
Och ja, folk blir förbannat dryga på fyllan, men självklart finns det dom så kan hålla sig trevliga med!



Bill, Bull och... Bleffan!

Oj vilken dag det blev igår! Yrade runt på stan med Jocke som hittade jeans, t-shirt, skor och en hatt. Summan för dessa fyra saker blev ca 2500 kr. Han skyller på att dte var mitt fel att han lyckades köpa så  dyra saker för det hade han minsann aldrig gjort innan:P Snyggt blev det iaf!

Sen gick vi ner till jobbet runt tre då vi inte hade nått vettigare för oss tills mitt möte skulle börja. Men vi blev iväg skickade av Malin upp till Microshop för att köpa grejer till skrivaren så då gick tiden fort sen.
AL mötet höll väl på en kvart sen började vi gå mot Mata mig, borta på sjögatan fem. Vi var sju stycken som gick för att äta. Då vi kom dit halv sex så fick vi veta att dom inte kunde ta beställningar förrän 6 så vi satte oss med varsin dricka för att kolla in menyn.
Redan då vi hade börjat gå så ringde en från jobbet och frågade om nån kunde börja jobba tidigare för de började skita sig borta på jobbet. Men eftersom vi var så långt borta så skulle dom ringa nån annan..
Sen när vi väl satt och kikade lite på menyn och snackade skit så ringer det på Gabbies mobil och då är det verkligen kaos och vi får veta att en har svimmat och ska skickas iväg med ambulans för personen vaknar inte! Oscar och Jocke börjar springa mot jobbet för dom behövdes först. Sen ringer vi andra upp och säger att vi kommer med.
Så vi fick svepa våran cola och vinka hej då till den " efterlängtade" sushin. Tar världens segaste taxi till jobbet där det börjar bli mindre folk men OJ sånt kaos!  Efter två timmar så började det bli lite ordning igen så då åkte Gabbie, Oscar och Stina iväg och köpte suschi till oss alla iaf:) Satt inne i personalrummet med våra "nybörjarsuchis" och försökte fatta vad det var vi stoppade i oss medans Gabbie som ÄLSKAR maten fick sig ett gott skratt åt oss puckade norrlänningar! Men jag ska faktiskt erkänna att jag tycker det var jätte gott!

Resten av kvällen gick sjukt snabbt, ALLA som jobbade var helt sjuka i huvudet, nått konstigt måste det vara i sushi iaf.. Dessutom så var jag ensam tjej med alla killar som alltid roar sig med att mobba mig lite extra:P Malin var iofs där, men även hon var helt galen igår så ja, kvällen gick fort kort sagt:P än fast vi inte var hemma förrän efter 06..

Vaknade nyss av klockan som jag hade ställt på 13 för att inte sova bort hela dagen.. går ner och det är helt tyst i hela huset, inte ens Jesse lever om:S Alla datorer står på som att nån nyss suttit vi dom emn inte en käft hemma. Så ringer pappa och då är han och Björn och tvättar bilen, Bitte och Zandra är barnvakt i Bjästa och Peter jobbar...

Ikväll ska vi alla på middag hos Isa:) sen börja jag jobba klockan 20 igen:)

Bye


Calumettemarit

vet inte hur jag kom in på de, men började tänka på då jag var och jobbade hos Joakim Lövgren, två av hästarna var tyskar och stora som HUS, men endast två år. Så man tyckte alltid att det var så fel då dom blev rädd för minsta lilla vattenpö eller fågel.. Iaf så hette dom Calumet och Courling. Dom såg dessutom exakt likadana ut med exakt samma täcken, grimmor mm..

Som sagt vet inte hur jag började tänka på de..

Jesse ligger och sover på min fot, snarkar, rycker och FISER! äckelhund:P
Snart ska jag lägga mig och sova en stund igen, klev upp halv sju och åkte till hästarna så efter det blev man ju pigg:) men dröjer ca 22 timmar tills jag kommer hem från jobbet i natt och får sova igen!

Vid tolv ska jag möta upp Jocke, AL möte klockan 16 och sedan sushi med Gabbie och killarna. Klockan 20 - JOBB!


Idag ska jag ringa till Tapper, var visst nån hon kände som ville sjunga för mig? :S :D

bang bang bang!

Effektiv ikväll!
Har både gjort kvittona och fixat med datorn:)

Känner hur ögonlocken börjar bli lite tunga.. börjar tidigt imorn så måste sova snart!

Nu vill jag ha lön, några dagar känns som tusen!

Sleep tight..

those high heels are not your friend..

Kaos idag på jobbet, för lite personal, mycket som tagit slut och massa kunder! Haha men det gick ju bra till slut och vi hade kul iaf:)

Jag stod även i DTn lite granna, som tur var så kom det inte så många bilar ! Inte riktigt min grej det där ;)

På fredag ska jag och Jocke gå på stan sen blir det även sushi (!!!!!) med Gabbie innan jobbet, ska även försöka få med Oscar och kanske nån annan från jobbet? Aja ser väl. Ska bli spännande iaf, är rätt säker på att jag kommer ha lite svårt att veta vad jag ska äta om man säger så haha..

Nu ska jag titta på "Du är vad du äter".. inte bra för samvetet men va fan det är alltid kul att se hur smala och vältränade de blir efter några veckor med Skipper. Nån som har hennes nummer? haha...

Sen SKA jag fixa de jäkla kvittona! eller så ska jag leka lite med min nya dator ist.. vad låter roligast?

sunshine?

God morgon vilken stråålande dag!

Nä kanske inte för nu faller ju snöflingorna igen. Men men jag ska ju iaf vara inomhus hela dagen så det spelar ju inte direkt någon roll för mig.
Sen när jag kommer hem - Ny dator:D lite drygt bara att jag måste bränna ut alla bilder och skit som jag har på denna, fast mycket går nog att deleta med!

 Nu ringde Rikard och frågade om jag kan hjälpa han sela ut nån dum häst ikväll.. Kul:D
 

Zandra och jag letade pepplåtar igår..

Hade ingen  aning om att hon kunde sjunga?!

Beautiful and dirty rich

Pappa har beställt en ny stationär dator och då ska Björn få köpa den som jag har haft som min och jag ska få ta pappas sprillans nya laptop för halva priset som han köpte den för! det blir super!

Roligast idag var nog pappa ändå: "Men Bea, förstår du inte att det SPÖKAR där!?"
Jag skratta så jag fick ännu mer ont i revbenen...

Börjar jobba klockan 11 imorn så blir skönt med sovmorgon:) Sen tror jag att jag var ledig i övermorgon. Jobbar iaf nu natt premiär helgen, kommer nog bli lite jobbigt att jobba till halv fem på morgonen. MEN vi är ju bästa folket där så kommer nog bli kul:) och jag ska ju gå som AL med Marcus så det blir nog kanon! Dessutom får man ju inte glömma all ob ;)

Hade jag inte varit så jäkla förkyld och haft hosta hade jag varit ute och sprungit nu, vårspringkänslorna börjar titta fram!

sköön dag!

Blev en härlig ledig dag detta, en sväng på stan med lillebror och hann även med att träffa mamma och Göran för en lunch på jobbet. Blev sallad för min del då jag snart känner mig som en hamburgare hela jag:P
Sen kramade jag Camilla och Emelie hej då och Björn och jag gick till banken för att sen åka hem igen.

Där hittade vi Joel och Zandra i varsin solstol så vi har suttit och solat och pratat om allt mellan himmel och jord i nästan två timmar.

Kyckling till middag, mums!



Ny dag, nya tag!

Idag mår jag lite bättre :) Synd bara att jag ska vakna så förbannat tidigt jämt så nu kommer jag måsta sitta och vänta på att klockan ska gå så man kan börja göra sig i ordning för stan.
Sen är det ju ett underbart väder med så jag planerar att sätta mig på altanen och sola lite sen:)

Kanske man ska fixa med alla kvitton så jag får tillbaka mina pengar! Bra där kom tidsfördrivet:)

Fick trista nyheter igår om att ingen skulle med på Elitloppet.. men har hört runt lite och ett av rummen kommer jag fylla upp med en Tapper och en Maria:) Det andra kanske jag ger till Jessica och Boden. Om det inte är nån annan som har lust att åka?

Har räknat lite och kommit fram till att jag kommer att få en jäkligt fet första lön;D tagga!

vet inte riktigt vad jag gör men:P

Beatrice Anderssons profil
Beatrice Anderssons Facebook-profil
Skapa en profillänk

Dålig dag..

jobbade hela dagen idag med feber. Tänkte först sjukanmäla mig imorse då jag vaknade men kände att eftersom jag har utbildning så är det dumt.. och Camilla åker hem till norge imorn så.
Så har slitit som ett djur idag men känns som att jag inte fått nånting gjort alls. Dessutom har det varit hur mycket folk som helst hela dagen.
Hade även personalmöte, fick ett påskägg:)

Slutade jobba klockan 18, satte mig i torrvarulagret med Camilla och åt en cupcake med glass sen åkte jag hem. Känner att jag kommer sakna henne! Ska förbi imorn på min lediga dag och säga hej då till henne och Emelie:(

Då jag väl kom hem nu för ett tag sen så blev jag genast på dåligt humör, bara irriterad på allt vad alla säger, speciellt lillebror.

Jag känner att ena halvan av mitt liv är lite uttråkat. Misslyckat kanske tom.
Hästarna finns det knappt nån tid för alls nu, men blir väl bättre då det väl lugnat ner sig på jobbet. Jag saknar dom så himla mycket..
Sen vill jag ha lite spänning i tillvaron med, oj vilken klyscha..

Och alla vänner då?

blä jag vill vara frisk


inget är som förr

Sen jag åkte till Göteborg så verkar allt ha förändrats här hemma, är borta i tre veckor och man är som en främling för vissa..

Idag hade jag mitt första AL pass, mycket att hålla reda på men det gick rätt bra ändå tycker jag.. Imorn har jag sovmorgon till åtta, börjar inte förrän tio!
Är sjuk sedan dessa galna kvällar med festande, och sjukt röd i ögonen. Dom på jobbet kom och frågade om jag hae festat igår med men så var det ju inte..

Sanningens ögonblick på tv nu. Senaste frågan var: Har du nån gång i vuxen ålder kletat en snorkråka på en möbel? Och killen svarar ja..

för att vi älskar det goda

CRAZY ASS NIGHTS:

underbaringar

jag har underbara vänner och underbara familjer, sådeså:) På torsdag så firade vi min födelsedag med familjerna hos mamma, dte var riktigt mysigt sen efter det så for jag ner till hotell focus och förfestade med allt galet gbg folk och några från vårt BK med. Hade sjukt roligt hela kvällen och vi tog över hela dansgolvet sen på krogen;)
Kom hem från efterfesten klockan 6 på morgonen haha...

Sen igår så hade jag och Elina gemensam förfest eftersom att hon fyllde 18 igår, kom rätt mycket folk och jag hade iaf jätte kul! Sen vidare på plattan där vi träffade en massa gbg folk med:)
Kom hem runt fyra, slutade dricka rätt tidigt men skulle upp klockan 6 så var rätt tungt att jobba åtta timmar efter att ha sovit enbart 6 timmar på två dygn:P

Har fått massa fina saker:

Pengar av familjen:)
Skor, presentkort och Nelly trosor av oscar:)
Flaska vin av stenungsundarna:)
Söta skor och armband av Zandra, Fanny, Peter och Björn:)
Sen mest otippade var från Maria och Anna, en VATTENPIPA;) Så nu måste jag bara lära mig det dära haha
och jag får inte glömma att jag fick ett påskägg fullt med kondomer av Ludde:P

Bilder ska jag försöka lägga in sen då jag orkar

IDAG FYLLER JAG ÅR:D

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR BEA'S FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!!

Pappa och Bitte var söta och kom och sjöng för mig imorse med en söt bricka med ljus, flagga och kort på. Tanken var ju att jag skulle ha legat i sängen, men jag stod i duschen för jag hade typ drömt att ingen  var hemma eller nått sånt haha:P

Ute öser regnet ner, haha detta kommer bli en bra dag;)

Efter jobbet ska jag en snabbis på stan och systemet!

För ett år sen var jag helt nere för att jag fyllde år en onsdag och var på skolan utan nån familj, men mina söta älskade vänner i klassen lurade iväg mig på lazerdoom och en god middag på O'learys ♥

sleepy

Ska fika lite nu sen ska jag faktiskt ta en sömntablett och lägga mig för att sova. Mår skit dålig så känns inte så kul då de kommande dagarna är fulla av roliga planer.. :( 
Men men, kanske jag mår toppen imorn, för jag fyller ju faktiskt tjugo!

Puss godnatt

Cleaning lady



Ska det komma folk på fredag så MÅSTE jag städa mitt rum:P ingen vet vad som döljer sig under alla saker.....

it's good to live expensive


Imorn ska vi röjja, mina kära arbetskamrater och jag. Dettá jobbet har gjort mitt liv så bra:)

oja, bilden är jätte charmig..

 

Fick precis veta nånting riktigt hemskt. vad fan är det som händer? Jag tycker du har varit tyst, men att få veta vad orsaken var gör mig gråt färdig. Gör aldrig om detta

klädproblem..

Blev en lite jobbig dag på jobbet idag. Vaknade med huvudvärk och nu fjorton timmar senare så har de fortfarande inte gått över utan blivit värre. Men det är väl förkylningen.. Halsen gör fortfarande ont med ju.

Annars så har dagen varit bra, kom till jobbet 8. Camilla kommer och frågar om jag inte kollade schemat igår.. Det visade sig att jag inte började förrän 17. Men det blev ändrat efter jag hade slutat så hur lätt var det att veta liksom.. Så jag tog Jockes pass så fick han ta mitt.

Igår kom jag på att jag inte har nått att ha på mig på fredag, kollade runt lite på Nelly men hittade inget alls, plus att dom inte verkar gilla mig för jag får ju alltid restnoterat;O
Så kikade in lite på Style by stars och hittade en söt klänning där så nu hoppas jag på att jag hinner få den bara. Fick ett mail idag om att den var skickad så det bör ju gå bra tycker jag:) Bara ett problem, jag har inga skor...


Money honey



jag gillar musiken vi har på jobbet! denna funkar jätte bra att skaka rumpan till samtidigt som man gör burgarna;)

Planer:

Torsdag: Fyller år. Jobbar till 16 sen ska vi till mamma och Göran för att äta en massa gott. Efter det ska jag ut med dårarna på jobbet!

Fredag: Bakis? Blir iaf fest hemma hos pappa. Elina ochjag har gemensam fest då hon också fyller år:) Kommer nog bli jätte mycket folk ! Sen utgång runt 23, kommer bli grymt kul, göteborgarna ska också med;)

Ikväll var jag faktiskt på trav! Tack maria som påminnde mig. Har verkligen saknat att stå där och frysa, och det är sant. Troll Elden startade och var helt överlägsen, underbara häst!

Oscar var även med, och innan vi for till sä så kom han med en jätte fin ros, vi har nu varit tillsammans i tre månader och en dag:P

Nu ska jag sova, ska ju upp tidigt imorn igen. Skönt att jobba 8-16, då får man lite fritid på kvällen. Imorn planerar jag att sola efter jobbet:P

Puss godnatt


:D

åhhhh jag blir helt pirrig bara jag tänker på det! Fick bra nyheter idag om jag säger så:) Ungefär så här lät det:

En av norskorna som är hos oss i uppstartningsteamet kommer fram till mig:
- Bea, Malin och Ralf vill prata med dig på kontoret ( detta är alltså min chef och norgechefen..)
- Va? vad har jag gjort nu då tänkte jag och fick världens klump i magen..
-Ja dom vill att du går dit så fort du kan!

Så jag går dit..
B: Hello, är det nu jag ska vara rädd eller? säger jag lite skämtsamt
M: Nej nej verkligen inte (världens leende) Du kommer ihåg att jag var på dig i början om att du skulle vara arbetsledare va? Hur känner du inför det nu?
B: Ja asså jag vet inte, Självklart är det ett mål jag har men jag vet inte om jag är riktigt redo för det nu..
M: Vi har iaf funderat lite och vi vill jätte gärna att du börjar att utbildas till det nu de kommande veckorna då dom från norge är här som kan lära dig så otroligt mycket!
R: Ja, och du ska veta att du är otroligt omtyckt. Du har fått jätte bra kritik från alla i mitt team.
M: Alla tycker att du är en jätte positiv och duktig tjej!

Sedan fick jag lite info om hur det hela skulle gå till

Men GISSA om jag hade hakan nere vid fotknölarna! Ni anar inte hur bra det kändes att få höra så bra kritik, jag verkligen växte:)

Nu ska jag sova, börjar ju jobba klockan 11 imorn igen:P

HAHA

- Blondinbellas blogg är nere pga av att den blivit hackad! Buhu för henne då:P

Jobbade över lite mer än en timma idag, Precis då jag skulle hem vid sju så bokstavligen stormades hela BK av folk så då fanns det inte så mycket annat att göra än att ställa upp för laget..
Annars har de varit en toppen dag:) Jag har varit på världens bästa humör tror jag. Sen hur många som tycker om min sång (läs ljud) det vet jag inte.. Men fick några att skratta iaf. Eller var det kanske åt mig och inte med mig? ;) Skit samma i don't care!

Nu ska jag dricka ett glas rött och vänta på Oscar.
Ha en bra fredagkväll! Själv ska jag sova..

många kilon sen....

Var uppe med tuppen för att fara till stallet idag, mysigt som vanligt och det blir ju bara bättre nu då det är varmt och ljust ute:)
Märkte även att Lillans mjölk kanaler har börjat att svullna upp, det närmar sig med stormsteg alltså!
Dom har även börjat att tappa all äcklig vinterpäls, sommarlook på väg och dom blir så fina så, mina änglar♥


nu kallar jobbet, är ju fredag idag så då lär det ju bli ännu en hysterisk dag:P

AL? haha evigt tjat

superdupermgaasbajsstressigt idag på jobbet! Ett tag ville jag bara gå och hänga mig nånstans men tillslut så gick det ju iaf. Är inte alltid så lätt då dom flesta inte har nån utbildning alls men dom gör det bra dom stackarna!

Jobbade över en timme och då jag väl gick av vid åtta så hade jag lätt kunnat stanna en timme till för då var jag på världens bästa humör igen:)
Nu ska jag ta en liten tur med min lilla hund sen stupa i säng, kroppen tar stryk!:P

Den här låten har gått ca 564 gånger idag på jobbet..

madness the magnet keeps attracting me

Öppningen igår gick jätte bra och det kom mycket folk:)

Jag och Oscar tittade på filmen Marley and me igår kväll. Den var faktiskt jätte bra, både rolig och sorglig, fast ja mest rolig då:P


Nu är det femtio minuter tills jag börjar jobba!
Ha en bra dag

RSS 2.0