Bzzzzz!

mm så känner jag mig, som ett elakt litet bi och ingen vill veta av mig

Imorn är det dags, dagen jag så länge längtat efter och som nu bara ger mig ångest

Dom som inte är killar är tjejer

igår var de lördag och jag tog ledigt ifrån allt. Veckan har varit hård och rejält sliten så min kropp behövde det. Men som jag trodde så var jag riktigt uttråkad när klockan närmade sig nio. MEN jag hade till och med tagit i hand på att jag skulle hålla mig hemma så klockan 23 la jag mitt huvud på kudden och somnade fort...

Den här söndagen började med att jag for ut till Solänget där min prins väntade.. tog några varv runt slingan men jag tror både jag och Allsvinn tyckte de var mkt roligare när Nina var med på nån häst..
Allsvinn sprang bara och skrek hela tiden... jag skrek inte lika mkt.

En kul sak som hände var att Allsvinn faktiskt bockade! Det har ALDRIG hänt förr:P orsaken var att jag satte hälarna i sidan på han då han skrek så han tom stannade, så att jag störde hans lilla kompis jakt var inte populärt haha:)
Fick även vinka lite till Maria och Hubbe samt byta några få ord med Anna och Cattiz.. vi måste hitta på nått tycker jag..

Sen verkar inte min mobil funka som den ska, får höra av många att dom ringt men jag har inge missade samtal..

Pengar gör dig gladare?

jag tror inte på de, men kändes bra att få göra av med lite pengar på kläder idag iaf. Dessutom en mysig fika med Bitte på stan..

Dagen började perfekt. Nina hämtade upp mig klockan prick nio, tänk så punktliga vi kan vara ibland! Sen for vi vidare till den livliga stallbacken där Allsvinn och Hanna väntade. Som vanligt gav hästarna oss ett gott skratt, jag undrar hur många gånger vi suttit dubbelvikta och tjutit efter den vägen:)
 Imorn flyttar Nina tillbaka till umeå där hon studerar och det känns trist, men jag ska åka och hälsa på henne snart och dessutom ska vi starta en blogg tillsammans hehe, den som lever får se vad den kommer att handla om;)

Just nu så väntar jag på att klockan ska bli halv åtta, jag ska åka iväg och bowla med grabbsen.. vad som händer efter det är det ingen som vet ännu.

Tomt i huset är de iaf, får lust att skrika ibland bara för att se om de skulle eka, vilket jag knappast tror att de skulle göra eftersom att det är fullt möblerat men.. Det skulle nog eka lite granna i Zandras rum iaf:(

När de gäller killar, så kan det nog inte bli så mkt sjukare än detta

Ha en bra kväll


:( !!!!!!!!!!!!!

nu har dom åkt. för typ fem minuter sedan klev alla ut ut huset. jag vill bara gråta vilket jag  inprincip redan gör

skjut mig

när ska nått börja gå min väg?

hästen går skit, USA blev verkligen skit,
jobb!? = ja skit där med, hela skit sommaren har gått åt till att fixa inför USA. Jag blir äcklad nästan då jag tänker på all tid jag lagt ner för ingenting. Så nått jobb har det ju inte sökts efter iaf!

Angelica och Sam har varit här sedan i torsdag, och tillsammans med Z har dom verkligen livat upp stämningen här hemma, helt underbart. Ju mer A pratar om NY så vet jag att de är dit jag ska.

Imorgon bitti åker alla tre till stockholm, då blir de helt dött här hemma. På söndag åker Z hem hit och A och S till NY.
JAG SKULLE HA ÅKT NU PÅ JÄVLA MÅNDAGEN!!!

Fråga inget, för jag orkar verkligen inte svara

FUCK




So what am I going to do now

just hate it

Allsvinn

ja han blev ju inte diskad iaf...

men detta var den skönaste dagen på länge helt klart, mysigt:)


Umåker

Imorn klockan åtta åker den stora karavanen från solänget, fyra hästar å smockat med folk. Även Nina ska följa med, pappa och jag ska hämta upp henne när vi åker till sä. skoj!
De hästar som startar är: Kiefer, Sea Spin L.G, Allsvinn och Valentino Dream. Kommer bli lite jäktigt, men skoj:) min uppgift blir ännu en gång att ridvärma Allsvinn.

Var ut idag på en lugn tur tillsammans med Nina o Pearsall, plockade hallon å mös mest bara:) så imorn då jävlar;)

Nu väntar jag på att Z ska vakna så vi kan baka paj nån gång:)

Myskväll

Surströmmingskvällen hos farmor och farfar blev riktigt mysig, och jag fick mina köttbullar. Stanken från surfisken överlevde jag också, var nog känsligare då man var mindre...
Efter maten så tog jag och Zandra och letade reda på årorna sen efter lite fnitter och krångel så rodde vi ut till sandudden en liten bit ifrån viken i Alnöholmen..
Sen ringde dom in oss igen då det var dags för ost och kex, sen blev det saft och bullar.

En sak är säker... man är aldrig hungrig efter ett besök hos farmor:)


Hästdejt i regnet

eller ja, jag hoppas att regnet gett sig då jag kommit till solänget iaf...
Ska ut med Allsvinn tillsammans med Nina och Pershall.. kan bli intressant då Pershall är valack.. å då Allsvinn av nån anledning hatar valacker... iiiinteresting!

Gårdagen var världens längsta dag tror jag, kändes som den aldrig skulle ta slut.. inte för att det var tråkigt, jag var ju både ut på solänget med Maria och Anna, sen på kvällen så blev det en tur till Jessica och Viktor. Så egentligen borde den gått fort?

Börjar bli lite nervös över intervjun, nästa onsdag gäller det! Huuuuga..

Jag funderar på att göra mitt hår lite ljusare, okey inte Gynning blond nu, utan bara lite mer guldaktig ton? vad tror ni?
jag är less på detta mörka, sett lika dan ut sen Italienpraktiken ju...

Planer börjar också smidas inför Sundsvall Open Trot. Husvagn med Solängets galnaste brudar? Låter som en bra idé. Bara plånboken tillåter det, vilket den nog inte kommer göra, men vore ju kul att göra nått sådär sista helgen jag är här, detta kommer alltså vara sista helgen i augusti, fredag-lördag. Måndag åker jag.



Ja nog blev det till att rida i regnet alltid! men så länge man är rätt klädd så finns det ju inte något dåligt väder eller hur;)
Kul var det som alltid, var väl inte den mest fokuserade turen vi gjort men.. Haha Pearsall är världens största skalbagge och jag höll på att ramla av Allsvinn av allt skratt.. tjejerna med koll på läget!

Nu ska jag fräscha till mig för vi ska till farmor och farfar på surtrömming, tur det finns goda köttbullar till oss småbarn som inte gillar surfisken:)

Gallus

Sitter och väntar på fröken Söderström nu, vi ska visst sörja med lite strips..

Zandra är sjuk i huvudet som vanligt! men jag tycker om henne ändå:) vad skulle jag göra utan henne här hemma, och den riktiga frågan är ju vad jag kommer göra utan henne i USA? men vi ska bestämma en tid vi ska ringa varandra varje dag och ge utlopp för våra sjuka känslor ;)


Ja, då var jag hemma igen, en tripp till MAX med Kattis och maria. mkt skratt å lite tårar då maria skulle sätta i halsen;)
Kul att träffa Muräna, vi är som dåliga på det där tyvärr, även fast vi har högst två kilometer mellan varandra... Så nu väntar jag på ett efterlängtat inlägg;)

Annars tror jag att sängen ropar snart..


Skratta, gråta eller kanske gå och gräva ner sig nånstans?!

Allsvinn startade i lopp 9 idag på Dannero. Fint väder och trevligt folk.. Min uppgift var att värma han, ridvärma.. gick jätte bra, höll sig riktigt lugn och fin, enda gången han ville dra iväg riktigt var då han fick för sig att han skulle springa ikapp en vespa som av nån anledning sladdade runt på stigen...

Sen då det var dags för loppet var han jätte lugn fortfarande, och han skötte sig perfekt även fast han blev riktigt het ett tag då han hamnade invändigt. Så i sista sväng så tog han några galoppsteg, innerspår. Men ställde sig efter ca tre steg och lyckades komma åt en sjundeplacering och ynka 2000 kronor (bättre än inget iaf) och vi var bara nöjda över att han börjat göra framsteg, bli lugnare och INTE BLEV DISKAD!

Fem minuter efter att dom ropat ut resultatet med tider och allt så säger dom att en ändring har gjorts.
" När det gäller sjundeplaceringen i lopp nr 9 så ska det göras en korregering. Nuvarande nr 2 Allsvinn diskvalificeras för att ha varit utanför bangränsen"

Jag trodde seriöst inte mina öron. Var detta ett dåligt skämt?

Detta hände alltså då han galopperade, han hamnade ca 20 cm innanför banan, men hade det varit bättre om han hamnat på nått annat ekipage?
Jag ville bara grina, för är det nån som inte förtjänade detta så var det han, nu när han äntligen började funka så händer detta.

Det sjukaste var att innan loppet hade pappa och Göran stått med varandra och snackat om sina hästars olika rader.
Göran: det värsta var nog när jag hade en häst som blev diskad för att ha hamnat utanför bangränsen, jag menar hur ofta händer det?!"

På fredag är det start igen på Umåker

Bad, bad nurse

Något som jag helt hade glömt bort var att jag hade lovat mamma och Järven att jag skulle vara med och stå modell när dom skulle göra en ny reklam för nån madrass..

Så imorse fick jag kliva upp klockan 7 för att duscha mm... sen runt nio blev jag upphämtad..
I en och en halv timme stod jag i en massa olika sköterskeutstyrslar haha, lite kul var det faktiskt... var svårt att hålla sig seriös bara...

Sen hem igen där Zandra väntade, hon gjorde i ordning sig sen gick vi ner på stan, tog en buss hem..
var också ut med Allsvinn idag, han är lite rolig, för far man ut med sällskap så är han hur lat som helst men när man är själv så vill han att det ska gå undan minsann haha:)
Jag börjar även misstänka att hans kulor som varit borta sedan fem år håller på att växa tillbaka, Lisa och Janne har blivit tvungna att flytta om det flesta hästarna i stallet för Allsvinn blir helt jävla galen om det står en valack eller hingst i närheten. Det värsta var i förrgår då jag red ut med Nina och Ronja.. Erika dök upp med Nils Göran ( haha så roligt namn på en häst) och Allsvinn som hade varit hur lugn och fin som helst förvandlades till en surkuk med öronen slickade bakåt och allmänt tjurig, haha inte trodde jag han skulle bry sig i arbetet:P sen så fort dom var borta igen så var han nöjd:P
och det går heller inte att ha en valack i hagen brevid för då försöker han riva allt... hästkräk säger jag bara, men ja han kanske fått en nytändning?

 


Intervju nästa!

Ikväll har jag varit duktig och fyllt i de sista formulären inför visumet, och med hjälp av en vimsig pappa och en vimsig leif så blev det ju riktigt bra haha:P

Så nu fick jag äntligen boka tid för att åka på intervjun nere på ambassaden, den 20 blev det klockan 9 på morgonen så jag lär ju åka ner dagen innan..    
                                                                                


Vuxenpoäng?

Igår så var det full rulle..

först blev jag hämtad hos Anders av pappa, åkte hem stoppade i mig en macka lite snabbt sen bar det av till Sidensjö sparbank där jag skaffade en internet dosa, därav min rubrik:P

Pappa skulle även till Ponnyrosa där jag spenderade några roliga stunder som yngre på ridläger, och Inger  kände tom igen mig! Riktigt kul att träffa henne igen..

Sen åkte jag hem igen, fyllde i alla papper för att skicka in så jag kan få mitt ID. Efter de så störtade jag till stan i världens fart, först på banken för att sätta in avgiften för visumet till Amerikanska ambassaden.. varför ska alla på banken samtidigt!? Hon som jag fick hjälp av var jätte rolig iaf å blev helt lyrisk då hon fick veta mina planer!
Efter banken så gick jag till Expert för att knäppa om korten till DS formuläret..

så nu är det mesta ordnat iaf, ikväll ska jag till Leif och vi ska fylla i de sista papperen!


RSS 2.0