One foot wrong

jag är less på att vara den som kommer med alla förslag. Så nu är det slut på det

Mys kväll

Nu sitter jag med ett glas vin i handen och väntar på maten. Lammstek med potatisgratäng! Mums:) Oscar är på väg hit dessutom, och efter maten ska vi ner till stan på bio. Sen kanske vi tar en öl nånstans? får se vad som händer, kommer bli en myskväll iaf:)

Obehagligt



Igår då jag och maria åkte från Bjästa vi kvart i sju så blev vi omkörda av en brandbil som kom i full fart med sirener och hela kittet nere vid max rondellen. Sen när vi kom till statoil norra stod den bara vid brandstationen så vi fattade inte vad den hade så brottom för.
Men senare när Oscar kom till mig vid 01 efter att ha hämtat sin pappa på flyget så sa han att det brann i stan (solgårdsgatan) och när jag tittade ut uppeifrån mammas hus så såg man hur väl som helst. Jätte stora lågor och världens rök moln steg mot himlen. Gick sedan in på ÖAs hemsida och läste att larmet hade gått vid 18:40 så då var det inte så konstigt att brandbilen kom från bjästa.
Nu ryker det fortfarande en hel del ifrån huset som har brunnit ner helt till grunden.

Tänk så hemskt att få sitt hem totalförstört med alla minnen. Nä uscha och imorse då jag och mamma åkte till stallet så kände man brandröken och vi bor ändå på andra sidan stan.

Wången



Se så vuxna och grav allvarliga dom kan se ut då:P

Sjukt att de är snart fyra år sedan jag och Josse sökte in dit nu. Jag sökte än fast jag inte ens ville egentligen. Lämna alla kompisar här hemma? Nä tack! Men så kom jag in (FAN) så då var jag ju tvungen att testa! Och trots allt så stod jag tillslut ut i tre år..

rewind

Igår agerade jag flyttgubbe hela dagen. helt slut då jag kom hem, tur jag och Maria käkat mycket spenat så det var inga problem att bära allt tungt.
Sedan på kvällen så kom oscar och jag tvingade han att se top model, fast jag tror nästan att han börjar bli lite insatt i det där nu, han har ju trots allt sett nästan alla avsnitt nu:P

Idag har det bara varit en slö dag, har tittat på "Bröllopsduellen" Oscar tyckte den var skit men jag som är tjej tyckte den var rätt söt och okey:)

Nu sitter jag och väntar på Maria som är på arbetsintervju, hon hade tid 3 emnhon har fortfarande inte kommit in och klockan är nu halv fem..
Sen bär det iväg till Kattis som fyller 22 år idag:D  

Kastrullhjärnor

Josse läste min blogg om Grandiosa pizza och snodde ett urklipp då hon insåg att kastrullhjärnorna fortfarande funkar, här har ni nu hennes förklaring på det hela, jag orkar inte skriva ner det:P(och min länkning funkar inte i inläggen)

"Bea har alltså drömt om en massa pizza, och jag har velat käka pizza i två dagar! Haha...

Det är nog kastrullhjärna som är tillbaka, och för er som inte är insatt i våran kastrullhjärna så är det så här.
Det började på den tiden då vi bodde i ö-vik. Vi var mycket med hästarna och skulle åka på en utbildning tillsammans..
Jag ringer till Bea och säger " Vet du vad jag har fått?"  Bea svarar "Ja, flygbiljetter" Jag "Hur fan visste du det?" Bea " Njä, jag vet inte" Det var en grejj.
Men det har hänt så mkt en sak som jag knappt vet om jag får nämna, men jag gör det ändå.. För det var en sån där grej som jag bara inte kunde veta.
Jag var på stan gick in på Åhléns, och där var Bea.. Dom första orden som bara kommer ur min mun är "Du har varit otrogen!" Bea kollar jävligt förvånad "Hur visste du det?!"
Ja och hur kunde jag veta det? Vet inte, det bara flög ur mig.. och där efter så blev det Kastrullhjärna, för dom som sett på Mysteret på greveholm vet ju att dom har kastruller på huvudet för att inte kunna läsa varandras tankar."

Och ja, det kanske är så att dom är tillbaka? Just det på Åhléns var helt sjukt, INGEN visste nånting och den här människan ser mig på kanske 20 meters avstånd och bara skriker det rakt ut:P Hur våra hjärnor funkar kommer vi nog aldrig få reda på!


Grandiosa pizza??

God morgon!

Inatt har jag sovit.. as  dåligt!  Lite trist då jag har ny säng men det berodde nog mest på att jag gick och la mig halv ett. Har vänt helt upp och ner på dygnet, så somnade inte förrän 2 tror jag det var.. Sen har jag bara drömt en massa knepigt.
Det sista jag minns innan jag varknade var att jag var tillbaka på Wången som så många nätter förr..

Jag och Lisa hade jour, men av nån anledning skulle vi till ett stall som inte ens låg vid skolan?  Men det knäppaste var nog att vi åkte med Josse och Mattias, körde in på lägdan där nedanför wärdshuset där Tirre hade gjort en liten brasa. Josse hade tagit med sig en massa Grandiosa pizzor, ni vet sånna man själv gräddar i ugnen, och dessa skulle vi tydligen grilla över elden:P Sedan vaknade jag av att klockan ringde 6.

Så jag for iaf till mina egna hästar, om hästarna i drömmen fick nån mat vet jag inte. Det kanske blev nån pizza över till dom?
Sen har jag duschat, bäddat rent, dammsugit och pysslat vidare lite. Känner dock att ögonen börjar bli tunga så ska nog kanske vila en liten stund. Har ju bara sovit 4 timmar..


Lisa och Jag efter att vi häktat av dörren mellan killarnas och tjejernas omklädningsrum
den var faktiskt bara i vägen! och därmed var vår Cup mot dörrar påbörjad..


En mörk natt fortsatte vi med några andra dörrar, på med krigsmålning!

 stor koncentration!

Dörren gömdes sedan i en av duscharna, blev aldrig tillbaka satt så jag antar
 att även städerskorna var glada över att den försvann:P

Uppdrag slutfört! I örigt så är det Krillans mascara för ca 300 kr vi har i ansiktet + läppstift.
Ja man blev så efter tre år på Wången och jag saknar det

Just wanna make u clap again



Med tanke på vilket kaos mitt rum har varit under den 1 och ett halvt år långa perioden vi har bott här nu så är jag riktigt nöjd över hur det blev med min riktiga säng:)plus att man faktiskt kan röra sig över hela rummet nu med, utan att vara rädd för att bli anfallen av nån vilsen krigsoldat!

Dead and gone

Inget blir som tänkt idag känner jag..

Inte för att jag hade tusen saker planerat men. Skulle åkt till Maria och varit med under hennes utbildning men så blir det inte sen har som resten av dagen bara runnit i väg i väntan. Hoppas de går bra iaf!
Men blir väl kanske mer tid till att hämta sängen då..
Mitt rum ekar nu, så tomt är det! Tur jag har sammetstapeterna (suck) de dämpar väl lite kanske?

Har nyss suttit och pratat lite med Danne, han hade 15 minuters rast så då erbjöd jag honom en plats i min soffa haha.. Han var faktiskt riktigt trevlig:)

och nu pratar jag bekymmer med Kai över msn, men om jag ska lyda hans råd? nja det får vi allt ta och fundera på;)


Aja, klockan 17 hoppas jag på racerfart mot utby och sängen så det blir överstökat nån gång.

Hej då

Suddenly I see

Var till hästarna runt sju imorse, sen sov jag vidare till elva nån gång. Helt stenad då det inte blev så mycket sömn under natten..
Iaf så har jag röjt undan en massa skit från mitt rum hos mamma idag. Helst sjukt vad mycket grejer det var här inne. Och det värsta är ju att det är hur mycket som helst som inte ens är mitt!?
Men nu har jag hittat ett golv så jag är nöjd. Sängen SKA hämtas imorn.

Har nyss kommit hem från stallet, tagit in mina, slängt ner en massa hö så det ska räcka nån dag iaf.
Tog även en tur med Korbesta. Hon är alltid bra då jag behöver rensa mina tankar lite. Än fast det är längesen jag verkligen höll på med henne så känns det som att vi kan läsa varandras tankar.
Låter skit fånigt jag vet, men så är det.



Bilder = minnen

Loggade in på Facebook en snabbis och såg att Maria från min klass har lagt upp hur mycket bilder som helst från tiden på Wången, vissa saker har jag tom glöm så var riktigt kul att se. Men självklart gör de lite ont med för jag saknar min klass mer och mer.

Bjuder på en bild som hon hade från då vi for och bowlade med klassen då vi gick i ettan:)
Ser lite annorlunda ut kanske...


Och detta var också i ettan. Innan jul då vi åkte iväg för en massa julbak och snöbrottning!
Det är sånna stunder jag vill minnas:)


How do I feel this good sober?

Idag eller ja igår kanske jag ska skriva var en bra dag, iaf eftermiddagen. Maria och jag åkte ut mot gullvik för att hämta Oscar då vi tvingade han att hänga med och köra på solänget! Men han tyckte att det var kul som tur var så då behöver vi inte ha dåligt samvete:)
Hände en liten olycka med Maria, men som vaanligt har hon tur i oturen!

Sen på kvällen kom Oscar till mig och det känns bara bättre och bättre för varja dag som går:)


Jag verkligen hatar att se dig fara så här illa, du förtjänar att må så mycket bättre


!"¤%>&#)?%¤"

Blir så less då personer ger sig in i samma grej gång på gång, då vi alla vet att det kommer sluta i misslyckande igen!

JAAAAA:D

Från och med vecka 11 börjar min utbildning och jag påbörjar även min heltidsanställning!

Jag fick jobbet!

Jag ser det framför mig; lägenhet, körkort, eget liv, pengar;D hhahahahaha

jag bjuder på denna gravidmagebild för idag är jag glaad!

Dåtid och nutid?




Så stor skillnad är det ju inte;)

snorungar

Föresten.

Som dom flesta vet så bor ju min bror nere i Karlstad där han pluggar. Han delar lägenhet med två andra killar som han går i samma klass som..
I fredags så var det bara en av killarna som var hemma en stund på kvällen och dörren var olåst. In störtar en kille som är fullständigt galen, vrålar och skriker samtidigt som han rotar runt en massa.
Han lyckas få med sig en av killarnas hem nycklar sen försvinner han lika snabbt igen.

Men dom vet vilken killen är, nån störig 14 (!) åring, och han och hans sk. gäng har varit in i fyra andra lägenheter med.

Pratade med Björn igår och han sa att dom hade gått förbi killarna flera gånger under dagen och att det var svårt att hålla sig från att slå ner dom haha. Men de förstår jag!
Dom har iaf bytt lås, och lär ju inte lämna dörren olåst fler gånger.

Men vad fan är det för fel på folk??


Sjukt hur bra vissa saker kan stämma in

Mamma hade gått in på nån Astrologi sida och skrivit in då jag var född, här har ni mig som person. Gissar på att ingen orkar läsa allt men det mesta stämmer ruskigt väl!


Horoskop

PLANETERNA I TECKNEN

Planeternas positioner i zodiakens tecken har ett inflytande på individens karaktär och dessa inflytanden formar en stor del av individens psyke.

Solen i Väduren

Hon har en stark personlighet och företagsanda. Hon är ambitiös och egensinnig, envis, obstinat och seg.

Svagheter: nervositet, impulsivitet, slösaktighet, retlig natur, rastlöshet och ombytlighet.

Månen i Tvillingarna

Skarpt förstånd. Hon tycker om litteratur, anpassar sig till alla situationer och samhälleliga grupper. Arbete i kontakt med allmänheten, litterära sysselsättningar, resor.

Svagheter: brist på uppföljande av idéer, obeslutsamhet, bryter sitt ord.

Merkurius i Väduren

Hon argumenterar, disputerar, diskuterar, ger svar på tal. Livligt sinne vilket snabbt förstår en given situation. Hon är mycket initiativrik och begåvad.

Svagheter: hon är häftig, hetlevrad, trotsig. Otålig och hetsig, vilket orsakar problem på grund av brist på förutseende före handling.

Venus i Väduren

Kortvariga passioner, kärlek med snöpliga slut. Upplösta vänskapsband eller anslutning till ändamål som inte kan rättfärdigas eller vilka visar sig vara något annat än vad de utlovade i början. Berusar sig på kärlek och passion. En slösare.

Svagheter: nyckfullhet, plötsliga passioner, för snara och oöverlagda kaskader av entusiasm.

Mars i Tvillingarna

Hon talar mycket, tycker om att munhuggas, diskussioner, disputationer, polemik, kritik.

Svagheter: hon grälar och orerar. Orden kan vara bittra och aggressiva.

Jupiter i Tvillingarna

Mycket god utbildning, hon är också en god talare. Hon tycker om att resa, att skriva, att öka på sina kunskaper.

Svagheter: tycker om att framhäva sig genom grandiosa tal eller vackra ord. Lyssnar inte på andra men tycker om att själv bli hörd.

Saturnus i Stenbocken

Hon är nogräknad, ärlig, korrekt, värdig och respektabel.

Svagheter: melankoli, dysterhet, besvikelse och bitterhet.

Uranus i Stenbocken

En stor kämpe. Hon har så mycket styrka att man tror att ingenting kan besegra henne. Hennes uppgift i samhället, i världen, betyder allt för henne.

Neptunus i Stenbocken

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.

Pluto i Skorpionen

Väldig sexuell aktivitet.

Planeterna i husen

De planetära positionerna i husen utsäger de faktum som hänför sig till ödet.

Solen i IV

Påverkad av familjen, i synnerhet modern. Stolt, självsäker, hon hyser tro på sin framtid och är ambitiös.

Månen i VII

Äktenskapet är mycket viktigt för henne, i nöd och lust. Står inte ut med att vara ensam. Tycker om affärsförhållanden.

Merkurius i V

Smak för intellektuella lekar, sporter som kräver skicklighet och finess. Hon är mycket nyfiken på allting, även i kärleken. Hon tycker om barn.

Venus i IV

Hon är lycklig nog att ha många gynnsamma tillfällen genom hela livet. Starka vänskapsband vilka kan påverka känslolivet. Hon får också ett behagligt äktenskap. Lyckligt familjeliv. Goda arbetsförhållanden.

Mars i VII

Hon dominerar sina förbundna, kollegor. Hon är likadan i kärlekslivet, dominerar sin äkta hälft, och detta bäddar för ett stormigt förhållande i sikte.

Jupiter i VII

Hon får ett gott äktenskap, med en användbar partner som hjälper till att nå framgång om så endast genom sina råd. Hon går aldrig utanför lagens gränser.

Saturnus i II

Om hon är rik, kommer hon alltid att ge intryck av att befinna sig i finansiella svårigheter. Om hon är pank, ger hon samma intryck - denna gång med ett skäl. Hon har svårt för att tjäna pengar: hennes arbete är tröttsamt och ansträngande.

Uranus i II

Hon har mycket fint väderkorn. Hon är opålitlig på arbetet, alltid beredd på förändring. Hon behöver ett ovanligt jobb, i så fall går allt väl: annars kommer hon ofta att byta jobb och kommer att ha finansiella problem.

Neptunus i II

Hon utvecklar sina \"briljanta\" men tvivelaktiga idéer för att tjäna pengar.



Benjamin Button

En film som jag tycker att alla ska se är Benjamin Buttons otroliga liv . Den liknar verkligen ingen annan film, helt otrolig! Jag satt som klistrad under hela filmen. Jag älskar den!

 


Idag fyller gammkärringen Tapper år!

Så grattis till henne, jag och mamma skickade ner ett paket till henne som jag hoppas hon ska gilla:)
Ska ringa till henne sen idag med då jag fått tillbaka rösten.. min hals och hosta verkar ju som aldrig vilja ge med sig.


Grattis supermongo!

Amazing

Sitter invirad i mitt täcke och lyssnar på en massa gammal musik, pratar med Ludde om att dra ihop ett gäng och åka till nån av Trysunda eller Ulvön till sommaren. Ge mig sommar nu! Men då man ser att det är 20 minus ute så rycks man rätt fort tillbaka till verkligheten;)

Igår kväll så var jag och hela "Pappa familjen" på Nola och kollade på Zandras klass projektuppvisning "Green Eyes", hur bra som helst!
Sen åkte jag till mamma och Oscar kom dit:)

Hann även med en ridtur med Maria och mina två mongodjur.. att vi inte dog fattar jag inte. -18!

Arbetsintervju idag! iiiiih håll tummarna för mig:)




Tillägnat Josefin flygmaskin

NEJ JAG SKA ABSOLUT INTE BÖRJA JOBBA PÅ NÅTT DAGIS! HAHA

För circus en kvart sedan blev jag väckt av Bitte som sa att jag hade telefon, arbetsförmedlingen sökte mig. Genast tänkte jag: "shit vad har jag nu gjort fel?!" Så jag sprang upp, slet på mig morgonrocken och dundrade nerför trappen och svarade med vad jag trodde skulle vara min röst men eftersom jag är sjuk så blev de mest nått gurgel:P Till min stora lättnad så var det bara nån jobbig 08 tjej som hade fått fram "just MIG som en av dom utlottade för att vara med i arbestfömedlingens kritiktest" eller vad hon nu sa.
Så efter tre minuter hade jag svarat klart, hoppas jag nu har varit till stooooor hjälp....

Idag håller jag tummarna för att min Mira jacka kommer:D

jag med italienskt grus i facet, exotiskt va?


lägenhet

Pappa och jag åt lunch tillsammans idag, och på vägen till restaurangen så sa han att han förstod att jag tycker det är jobbigt att bo hemma igen efter tre år i lägenhet. Och han har så rätt, så rätt..

Visst är det skönt att slippa räkningar, laga mat och sådant. Men jag tror att jag snart kommer att bli galen.
I alla fall så sa pappa också att så fort jag fått jobb så ska han hitta en lägenhet åt mig. (pappa har mycket kontakter inom detta..)

Vågar knappt tänka på hur skönt det skulle vara att få bo själv igen. Lägenheten i Alsen saknar jag så sjukt mycket, förutom alla skumma saker som pågick..
Min fina lägenhet, den var perfekt! 2a på 58 kvadrat, fräsch och hade många stora fönster. Sen alla gulliga grannar!
Där kunde jag göra precis vad jag ville, så fort jag kom hem från skolan så slet jag av mig alla kläder och traskade antingen runt i morgonrock eller inget alls, för ingen kunde bry sig!
Tittade på tv hur sent jag ville, spelade min egen musik.
Usch för att bo hemma..



Hej dagis!

X Arbetsförmedling
X Nya skor
X Städat i ordning garderoben


Detta är vad jag hunnit med idag, förutom det vanliga med hästar osv..
Magen är frisk men ist så är det halsen och huvudet som krånglar. Mitt imunförsvar verkar ha fått sig en törn.

Morgonen var ju inte direkt trevlig och de funderingar jag haft ett par gånger förr kom upp i mitt huvud igen. Även fast jag inte vill. Men just nu känns det som den enda lösningen.
Ska iaf få mamma att hämta dubbelsängen som är kvar i Utby, sen ska vi till IKEA nån gång inom hundra år hoppas jag så att jag kan få ordning på rummet nån gång.

Bye


magsjuka

När jag vaknade imorse så mådde jag jätte illa, stressade upp pappa klockan 6 och gjorde klart hästarna i racerfart. Sen har jag varit apdålig hela dagen, sovit, kräkts osv..
Tänk att det ALDRIG kan gå som det ska! Idag skulle jag ha varit på Arbetsförmedlingen, ridit.. och jag har inte kunna göra ett skit.

Hästarna mår jag bara dåligt över då jag tänker på dom. Jag känner mig helt värdelös. Kanske ska köpa mig en hamster ist

På fredag ska jag på arbetsintervju, i grupp! nervöst.


Hello!

Idag klev jag för en gångs skull upp i  tid. Har inte varit så bra på det sen vi kom hem från Holland, tur att jag har hästarna så det blir nån ordning.

Hovslagaren kom igår och tog Ko och Allsvinn sen for jag och Maria äntligen ut och red igen:) som jag saknat det! Trodde att Allsvinn skulle vara mer vild än tam nu då ha vilat men han var helt perfekt!
Och Korbesta! Vet inte vad Maria har gjort med henne men vad det än är så funkar det galant! Sen att Korbesta har hunnit bli 13 är ju lite synd, tänk nu har vi haft henne i 10 år! vart tar tiden vägen egentligen?!

Nu ska jag försöka peta i mig lite frukost. Sen idag runt tre ska jag möta upp Pierre på Barista för en fika sen har han visst någon överraskning som jag ska få? Efter de bär det väl av till stallet, sen så har mamma och göran bjudit mig och Oscar på middag.
Kanske även Maria dyker upp senare på kvällen, tycker synd om henne ifall hon ska sitta själv ikväll efter begravningen..

En knepig grej. I Holland var vi allt annat än nyttiga, jaq trodde att jag skulle gått upp i alla fall tre kilo men då jag ställde mig på vågen så hade jag ist gått ner ett, och nu efter några dagar har jag tydligen gått ner ännu ett!? Visst jag klagar inte, men det känns som konstigt.

På lördag blir det utgång på Harrys iaf, känns kul! Längesen jag var där nu!

....

och Ludde, blondinen heter Fanny

På er begäran så skriver jag väl om det förbaskade tåget

På nyår var i vi Amsterdam. Tåget som vi

skull åka med hem igen gick klockan 7?

på morgonen.

Vi skulle åka från Amsterdam till Durne.

Biljetter kunde man endast köpa vid
 
automater med kort eller mynt, ej sedlar.

Dagen innan hade vi alla fört över 12 euro

var till Elinas kort då hon hade

mastercard, skiten tog inte VISA.

Trötta och lessa gick vi och köpte

biljetterna. Vad vi inte såg var att på

hälften av dom stod de

Durne- Amsterdam.

Så då vi kom till tåget och den feta

surkuksgubben skulle kolla biljetterna fick

vi som fått fel inte åka med! Det var helt

omöjligt att vi skulle ha fuskat på nått vis

(hade inte gått något tåg under natten)och

han såg att vi precis hade köpt biljetten på

datumet. Så fyra av oss fick se på då de

andra åkte iväg. Tillslut ordnade allt sig

 och vi kunde ta oss hem. Men kul var de

 inte, bara nu i efterhand som amn kan

 skratta åt de

Hur texten blev så här de vet jag inte.. och

 jag orkar inte göra om


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en minst sagt galen vecka i Holland. Ska jag skriva allt här kommer jag få hålla på i dagar!
Lisanne bodde otroligt fint, i värsta design huset, vilket hon inte alls hade sagt till oss:P
Vi har gått genom hela Red light district, fascinerande på ett mycket sjukt sätt!
Nyår i Amsterdam, galet folk! Sjukt kul! Förutom tågresan hem då hälften av oss blev utkastade från tåget.

Har hänt så mycket, men jag orkar inte skriva allt nu..

Tusen tack Maria för att du tagit hand om hästarna, och Kossan blir bara finare och finare!














finns så mkt bilder så jag blir yr

RSS 2.0