Let´s gnäll lite

Idag är jag less. Less på ALLT vad sjukdomar innebär, snoriga näsor, gnälliga nätter.

Det känns som att jag inlett ett förhållande med diskmaskinen numera och skurmoppen är min strippstång för de enda jag gör är att städa.

Skulle ville åka bort en stund.

Fisaak var på BVC igår, han väger 9,8 kilo...

mms_img13401 (MMS)

Fisaak var på BVC igår, han väger 9,8 kilo och är 72,5 cm lång! Stor kille alltså. Inte konstigt det börjar bli jobbigt att bära på korven nu mera:-) Här hemma har vi precis avverkat lunchen så nu vet jag inte riktigt vad som händer. Senare blir de grillat iaf och då ska jag nog ta ett glas vitt till maten med. Härligt med vår:D


6 MÅNADER!

Kan ni fatta att de redan har gått 6 månader sedan Isaak ploppade ut? Tiden har bara försvunnit och jag fattar ingenting. Helt plötsligt skrattar han, sitter upp utan stöd, äter annat än ersättning.. Mammas lilla bebis växer så fort♥ Och imorgon så ska vi på bvc för 6 månaderskontrollen. Spännande :)

Varför jag inte skrivit på länge är för att jag ej haft ett fungerande internet men idag lyckades Peter fixa det! Otroligt skönt måste jag säga.

Det mesta är väl som vanligt här hemma, förutom att Peter nu har fått diskbråck. Är de inte de ena så är de det andra och jag tycker så synd om honom att han aldrig får vara helt pigg.
Så sista tiden har väl varit lite intensiv måste jag säga. Jag har själv dragit på mig en förkylning och att då vara den enda som klarar av att bära på bebisen och se till att allt funkar är faktiskt inte kul. Skulle vilja kunna lägga mig i sängen och bara vara sjuk utan att behöva springa upp konstant. Men de är bara att bita ihop, idag känner jag mig lite piggare. Jag får dåligt samvete över att jag tycker att de blir tungt men jag tycker faktiskt att man ska få känna så med. Allt är inte bara en dans på rosor.

Skulle vilja ta en så hääääääääääääääääääääääääääär lång promenad bara för att rensa tankarna lite och få lite ny energi men det tar vi då kroppen mår bra igen :)

Nu har jag gnällt färdigt;) Måste ju säga att de känns underbart att snön äntligen har försvunnit!

Lilla korven helt ny :)

 


RSS 2.0