Maria, min ängel

Tack för att du hjälper mig!
Nu känns de som att de kommer kunna bli rätt bra iaf, även om det kan komma ett par nya utmaningar på vägen!

Gäller bara att få med pappa på detta nu, och att allt kommer stämma..
å om de gör de så kommer allt bli perfekt:)

<3!!

det får inte vara sant!!!

jag får panik, betyder detta att vi måste sälja alla hästarna, tårarna rinner bara jag tänker på det! eller ska jag som inte ha nått annat liv flytta ut till gården o ta hand om dem?!


vad fan ska vi göra nu? Lillan är ju dessutom betäckt, detta kommer aldrig funka
Korbesta min ängel, vad ska hända med henne?
Å min Allsvinn:(

nej nu grinar jag snart

just think about it

ta vara på dom du har kär, för när som helst kan dom ryckas ifrån dig

tänk på det


Jag fattar inte..

varför dra på sig djur som man inte klarar av? samma sak kommer hända igen!!!

Varför bete sig illa? så jävla onödigt..

Hälsade på lillskrutten igår iaf, å nu är han inte så liten, 140 manken å 145 korset.. snäll som ett lamm är han iaf, snart sätts han i vagn!

På denna bilden ser han ju ut som en
korsning mellan en anka och åsna...

Sen har vi ju Allsvinn smittohärd... hostar och snoras men ingen feber, och har inge problem med att brottas med mig under våra turer, jag säga skritta, han säga allt annat! Tur han lyssnar på mig i slutändan iaf!

Love lockdown

helgen har varit galen!

sammanfattar med:

Hej Björn, kan vi flytta in hos dig på söndag? Kattis har bråket med Robert , och då har vi ingenstans att bo. Han blev arg för att vi spoonade nånstans varje natt och han fick alltid vara ytter spoon. så han kastade ut oss:'(

För mer info, bersök mariasoderstrom.blogg.se

Godmorgon sömntuta..

usch vad jag är trött.. vaknade runt sju av att jag trodde att de spöregnade ute, men då var de bara nån som stod i duschen (vägg i vägg med mitt rum)en låg länge å klurade på det där, smart som man är då man halv sover..

Nu har jag nyss klivit upp och ätit.. ska försöka börja packa för imorn åker vi:D
men alla vet ju redan att jag kommer packa imorn en timme innan vi åker.....,

Efter att maria haft sin dubbla körlektion ska vi handla sen fixa musik som vi ska ha på vår roadtrip:)

Kvarka

ridskolan har drabbats av kvarka, tio hästar nu som är konstaterde med skiten. Så hoppas de håller sig på den sidan vägen nu med, blir ju alltid ett helvete om de kommer bland travhästarna eftersom dom reser runt så mkt på tävlingar..

Varit på sä idag med maria och kattis, alltid kul:)

Middag hemma, Zandra tog med sig Joel hem för första gången, skoj skoj, jag tror inte vi skämde ut oss alltför mkt:D

På torsdag åker jag maria  och kattis mot rättvik, sen valla. TAGGA!!!


Nytt hår, samma Bea

Sssssch!!!

usch, sovit som en stock men ändå alldeles för trött, och hade svårt att somna igår med.. när man kommer på sig själv med att ha vridit sig tre varv medurs när man försöker sova ha man legat där ett tag..

Så man kan väl säga att jag nästan försov mig lite.. väntar på att pappa ska komma tillbaka och hämta mig nu sen ska jag till solänget.. resten av dagen känns mest bara jobbig just nu, men de är väl för att jag är nyvaken och halv grinig.. att vädret är grått och trist gör saken inte nå roligare...

Hunden skäller hela tiden och driver mig till vansinne! skulle vilja kasta en sko eller nått på han, men så får man ju nte göra.. inte hans fel att enda sättet att uttrycka sig på för han är att gallskrika....... tur han är snäll och mysig annars.



nä nu ska jag sticka, så man får börja på den här grå dagen nån gång

kväll hos cattiz

hamnade hos cattiz med anna och maria, har gjort röda slingor på maria, och cattiz färgade annas hår mörkt! båda ånna och muräna har klippt sig. looking goooood!!!

vi har tryckt i oss hur mkt onyttigt som helst:) man lever ju bara en gång...

snart far jag och maria hem, jag ska upp tidigt för att rida allsvinn... sen stressa till stan för att träffa wesslan..
sen imorgon kväll blir de middag hos mig med oscar, ludde och john john:)

"Mongot Bea"

jag har nu funnit en ny vän

hon har ju bröst och ingen lemm

hon är snäll, go och gla

men hon vill festa varje dag

hon lite störd och vrickad

men alla killar kan inte sluta titta





av Ludd


staaaan

Hej!

nu har jag precis varit på stan med Ludde, storshopparn! han alltså, inte jag tråkigt nog:P haha...
Blev även en sväng på systemet, ska ha middag imorn sen blir de utgång:)

Förkylningen verkar ha klamrat sig fast, men klarade att sova utan nässpray inatt iaf.. i förrgår använde jag de och fick jätte ont i tänderna:S normalt....

Nån som har ett bra förslag på vad jag ska göra med håret? är sugen på lugg igen nu när de är höst..

biobiobio

ska snart iväg och se Get smart:) kulkul

Min pappa ska snart bli vår nästa Eminem...


Detta tycker jag inte om

Jag tycker inte om att några galna forskare ska försöka skapa ett svart hål, lägg pengarna på nått viktigt istället, som cancerforskning eller varför inte fixa ett bättre liv för de stackars barnen i Afrika? för jag kna nästan garantera att detta projekt inte varit billigt

Jag tycker inte om att vara förkyld

Jag tycker inte om att inte veta vad jag ska göra med mitt liv

Jag tycker inte om att  tappa kontakten med er

Några saker som väger upp:

Jag tycker om mina underbara vänner och min knäppa familj

Jag har tur som har Allsvinn och de andra nötterna


Helgen med Nina

Fredag

Åkte till Nina som nu bor och pluggar i Umeå, kom fram vid elva men mamma droppa av mig hos Nina vid ca halv två. Vi väntade ut spöregnet, sen gick vi ner till stan för att försöka hitta något att ta på oss på kvällen då vi skulle ut på krogen. Det slutade med att vi satt på ett café och fick alla att tro att vi var fulla, sen fnittrade vi bort resten av tiden så några kläder blev de inte!
Kom hem till lägenheten och kisse Rut igen och började på vår lyxmiddag; Spaghetti och köttfärssås! riktigt gott  haha, och till de drack vi vin.. endast ett glas för vi insåg att de nog var bäst att vi satte fart med att göra oss i ordning innan vi pimplade nått mer... så efter en del roliga lockar mm så kunde vi sätta oss ute på balkongen med chokladfondue, MUMS!
Vid nio gick vi till grannpuben RÖTT, trevligt ställe men jag tror hälften av folket var hjärndöda... fast ska väl inte säga nått... jag och Nina stod och köade utanför en trasig toa i tjugo minuter inknan vi insåg att den var trasig!
Sedan var det dags att dra til Corona, där det var 20 åldersgräns...
Tidigare på dagen hade vi ringt och kollat om jag fic komma in iaf, fyller ju 20om ett halvår, och Nina är 22... men nej, strängt föbjudet.. så vi hade en back up plan på att gå till O´learys annars, där vi hamnade på listan tom..
Iaf så var det hur lätt som helst att komma förbi vakterna, var ju bara att dra på charmen;) fick tom betala mindre än vad jag skulle behövt!

Sedan var det dansgolvet som gällde i fyra timmar. Killar är konstiga varelser kom både jag och Nina fram till men vi hade riktigt kul! Bra musik var det dessutom.. Vi köpte en Aquatini början av kvällen som vi delade på, och på nått konstigt vis så behövde vi inget mer:) billigt och bra..

När vi fyra timmar senare stapplade ut från Corona gjorde vi det stora misstaget att känna efter i våra fötter.. DE GJORDE SJUKT ONT!! Både jag och Nina såg nog ut som att vi hade nått slags handikapp.. vi kom ca 30 meter tills vi hörde en kille fråga hur de egentligen var med oss..
Nej ingen fara bara ont i fötterna svarade vi.. efter många förslag om att betala våran taxi mm så beslutade han och hans kompis att de skulle bära oss hem haha, så vi fick åka på deras ryggar hela vägen hem, längesen jag skrattde så mkt!
När Nina och hennes "häst" hade 20 meter kvar till dörren så stöp han! Jag trodde seriöst att Nina dog eller nått för hon låg helt orörlig, men hon hade bara tappat andan som tur var.. Micke däremot som han hette hade spräckt byxorna i grenen och det rann blod från handflatorna..
Vi kände att de minsta vi kunde göra var att bjuda upp Krille och Micke på fika, men de slutade med att de gjorda varma mackor till oss istället haha! Snacka snälla killar.. Pratade skit ett tag sen kom vi överens om att vi skulle med dem på stan nästa dag för lunch. Sedan for dom, jag och Nina slocknade snabbt..



Lördag

Vi vaknade av en skrikande Rut vid halv tio, som dessutom sprang intervaller i hela lägenheten. Nina berättade att det betyde att Rut var hungrig haha...
Nina var den första att försöak ta sig upp ur sängen, lättare sagt än gjort för hon rasade ihop til en liten hög på golvet haha! så var den dagens fnitter igång med!

Frukost sen la vi oss i soffan för att njuta av säsong två av sex and the city.. plötsligt var klockan halv tolv och vi kom på att vi hade en träff med killarna om en halvtimme så då var de ju bara att hoppa ur mjukisbyxorna.. prick tolv hämtade dom upp oss och vi åkte ner på stan.. Lättsammare killar får man leta efter, och nu var en ny med dessutom, martin hette han och han hade fått äran att köra bilen, då de andra nog inte skulle godkännas om polisen gjorde en kontroll...
Lunch på en uteservering där vi även fick besök av en alldeles för påträngade geting sen yrade vi runt lite i ett nytt försök till att hitta något att ha på sig inför kvällen, men gick lika dåligt som dagen innan, Nina och Martin gick på systemet sen fick vi skjuts hem där vi hamnade i soffan för ännu mera Sex and the city..

Nudelmiddag i sann student anda sedan började kampen mot bakisutseendet. Vi var bjudna till killarna på förfest så vid 18 tog vi bussen mot Nydala där vi sedan tillslut hittade rätt hus och lägenhet. Där träffade vi ytterligare två nya trevliga människor:) tyvärr skulle vi alla vidare efter en stund till Martin och hans tjej som hade fest, men så fort vi satte foten innanför dörren där så kände både jag och Nina att de inte var någon idé att stanna.. Om blickarna från tjejerna som var där hade kunnat döda, hade vi båda nog legat i graven nu.. Så vi snackade med killarna och bestämde att träffas senare på Corona ist.
Självklart var det 50 minuter till nästa buss när vi kom till busshållplatsen och det gick inget vidare att försöka lifta med alla gamla tanter som körde förbi heller så vi började gå..
Svängde av mot en skogstig väl medvetna om att kanske Hagamannen 2 kunde lura där i bland buskagen.. men de läskigaste vi mötte var en gubbe på cykel med en hund som nån hade våfflat öronhåret på!


En massa fnitter, cider och trubbel med klackarna över alla skogshinder senare så kom vi ut ur skogen, slet av skorna och fortsatte våran promenad, nu rätt dragna dessutom.. hittade en kille som fick knäppa kort på oss (?) och precis då kom en bil som skulle hämta upp han och vi lyckade slätt övertala dom att köra oss resten av vägen hem:)

Blev avsläppta utanför husen, och då såg vi att grannarn hade fullfart på sin förfest och vi blev bjudna att komma upp dit. Skulle bara hem och fixa lite och det blev någa shots med... som att de behövdes....

Väl uppe hos grannen var det mkt folk, men de flesta satt mest bara och pratade.. Vi hittade Ninas tremänning Harriet och hennes kompis Fredrik ( som vi träffat kvällen innan med).
Hm detta funkar inte tyckte vi och höjde musiken, sen dansade vi som galningar haha, i början dök mördarblickarna upp men tillslut så hade vi fått fart på ALLA!
Där hade vi verkligen hur roligt som helst, men jag och Nina gick vid 22 mot Corona ifall de skulle bli svårt att komma in..
Lite vingel senare hade jag kommit förbi vakten och skulle betala:

-Hej jag har inte fått mitt kårleg ännu tyvärr, och har inte kvittot med mig heller:(
-Jaha? men har du antagningsbeskedet då?
-Nä jag ville inte ta med de ut.. Men annars så betalar jag fullt pris, ingen fara. Jag ska betala för henne med.


Pekar på Nina som då är i full fart med att bjuda alla vakter på tuggummi!

-Men du är student?
-Ja jag har precis börjat sjuksköterskeutbildningen!
-Ja okey då:)

Behövde bara betala halvt igen;)

Denna gången var det sjukt med folk redan klockan tio! och det sprang runt en massa utklädda första års jurister med haha, en av dom var Christoffer, min "kusin".

Riktigt kul att träffa honom! Och de visade sig att han skulle bila hem till Övik på söndagen så jag kunde åka med honom hem istället för att ta bussen:D PERFEKT!
Dansade ett tag med honom, sen SVART!
och då menar jag inte jätte minneslucka utan strömavbrott! Alla blev som galna började sjunga och dansa som dårar, speciellt juristerna som var utklädda till Rockstars.. en halvtimme senare kom strömmen tillbaka och dansade lite till sen ringde Krille och sa att dom kommit in, så gick till deras bord ett tag med sen fick jag dom att dansa.. Sen var de fullfart tills det stängde.. tänker inte gå in på alla detaljer

När vi väl var hemma igen efter en promenad som kunde fått vem som helst att frysa i
hjäl så tinade vi upp fredagens rester och gick igenom kvällens händelser, sen ropade sängen!

Söndag

Vaknade ännu en gång av att Rut var wild and crazy vid halv tio.
Frukost för både henne och oss sedan Sex and the city:)

Klockan två ringde Christoffer och sa att de var dags att åka, så fick stress packa, krama om Nina sen rusa till bilen.
SKÖNT ATT ÅKA BIL!

Underbar helg är allt jag kan säga!


Redo!

klev upp halv sju, rätt pigg faktiskt! Duscha, snacka lite skit på frukosten med Zandra och Elina sen var det bara att sätta igång med mig själv och packa.
And guess what, jag är klar! har tom hunnit lägga in ny musik på telefonen:D och det är ändå en halvtimme tills mamma kommer:)

Ha en bra helg!

Så var de ju det här med att packa..

Hur längesen är de nu sen jag skrev att jag skulle börja packa inför imorn? Vi åker klockan 9 på morgonen. Tror de är runt sju timmar sedan iaf?
Har jag börjat? NÄ!
Jag kommer nog aldrig lära mig.. Packar ALLTID i sista stund.. När jag bodde på skolan, 30 mil härifrån, och skulle ta bussen hem på morgonen som gick halv sju klev Bea upp halv 6, stressade som en skållad råtta med att hinna duscha, klä på sig, smink, bära ut sopor, vattna blommor, städa ordning lite, sista disken... å ja just de, PACKA!  


 Men jag hann alltid:)

:D

Bra tur med Allsvinn! en sån som gör att man svävar lite på rosa små moln haha..



Har varit på arbetsförmedlingen, och för ovanlighetens skull så såg dom ut som fågelholkar när jag sa vad jag sökte som:
- Du söker som hästskötare?
- Japp
- Men vad har du gjort mer då?
- Ja jag har varit hästskötare och jobbat på restaurang/nattklubb
- Jaha, men vad är du utbildad till då?
- Ja hästskötare!?
- Ahaaaaa.....

Hahahahahah! men skrev in fler jobb jag kan tänka mig ha, för jag tror knappas Kolgini eller Stig H ringer arbetsförmedlingen när dom söker personal...

Sen träffade jag OLIVIA på stan! Hur kul som helst att se henne igen:D Så vi snackade ett bra tag sen fick jag kuta till bussen...

Nu ska jag snart packa lite grejer, imorn åker jag till Umeå med mamma, sen stannar jag där hos Nina! Blir utgång imorgon kväll, kul med en ny stad!

hej jag heter Bea, trollet Bea

Maria Söderström

En sann outfit hitmaker och vän, numera också den med flest olycksfåglar runt sitt huvud!
Herregud hur många lyckas egentligen med att både bli påkörd och översprungen på TRE dagar?! ingen annan än Maria skulle jag tro... Men hon lever ju fortfarande:D Men mitt råd till henne är att hon ska införskaffa en riddarrustning. Då har hon både den perfekta outfiten och skydd mot all världens faror!


Stackars lilla psyko

Min lilla hund är sjuk. I vanliga fall så är han inte liten, då är han stor och jobbig och kan aldrig låta en vara och ska bara busa. Men nu är han liten, bara ligger där och ser ynklig ut. Vaknade inatt av att han skrek och ylade, men hörde att pappa gick ner så tänkte inte mer på de.. men nu kom pappa och väckte mig och sa att jag måste ner och hålla koll på han för han kräks lite nu och då. Får hoppas det blir bättre annars så får vi väl åka till stora stygga doktorn som Jesse tycker om sååå mkt, munkavel på!

Annars då? Ja idag så regnar det. underbart.. jag som skulle till arbetsförmedlingen, men med hunden så blir väl inte de av heller..

Å herregud mitt hår då! färgade de igår, å ja jag kan ju säga att de inte blev som planerat iaf....

jag blir så less, så less!

vissa får chansen och bara skiter i det, medans andra sliter arslet av sig och ändå går de åt helvete!

                                                              LIVET ÄR MYCKET RÄTTVIST!


Bra dag!

men kallt! dagen har spenderats på solänget, ett fett kallt sådant haha..
Kattis och Maria:D Den 19 drar vi ner till Solvalla, kommer bli hur bra som helst, bara vi löser allt med vem som ska dra i vindrutetorkarna och att Kattis inte kör ner i diket med hästbussen;)

Blev även en tur med Allsvinn, finns väl inget speciellt att säga om det idag.. Förutom att Petra var med:)

Ikväll blir det att färga håret, lite mörkare än förr, så kommer väl se svart ut i början....

RSS 2.0