Okey nu pirrar det!!

Jag och Zandra är som två yra hönor just nu, packningen är rätt klar men vi springer runt och flummar som aldrig förr! killarna tycker att det ska bli skönt att vi åker, "så det blir tyst för en gång skull i huset, hade ni tagit med er Jesse hade det varit pricken över i:et". Haha ja vi är verkligen älskade här hemma:P

Känns trist att lämna hästarna, men jag vet att dom är i goda händer! Marias händer:)

Försöker väll skriva nått i veckan med

AMSTERDAM HÄR KOMMER VI!!

Pusshej


skadat

Ja som sagt så är min tånagel mos, och som grädde på moset så har jag också fått skavsår på andra foten! Ni kan kalla mig Halta Bea.. Kan inte ha skor på mig ens. wee

Imorn klockan 22 kliver vi på bussen till 08, och runt ett på måndag så ska vi förhoppningsvis befinna oss i Skavsta och hoppa på planet till Holland:P Jag har inte ens börjat packa.. som vanligt.

Är trött och less just nu bara så jag måste nog hitta den riktiga peppen inna det är lönt att ta tag i det.

här kommer resten













Bilder från igårkväll innan vi for ut





Lägger in från kameran sen

blev en lyckad kväll iaf! kanske nån drink för mycket men kul hade vi! trots att jag halvt blev nerslagen och hittade en blodig bit av min tånagel i strumpbyxorna, ja det gör skit ont och nä det är inte fräscht!


Ikväll så ska jag och Zandra på middag hos mamma sen kanske vi går ut igen!

Fighting grandads!




WATCH OUT! DOM KAN BEFINNA SIG DÄR DU MINST ANAR DET... 

Haha!

Jag har ju precis användt min nya telefon i  ca en månad, och idag fick jag av mamma ett abonnemang som hon ska betala då hon är så less på att hålla på att fylla på kontantkortet hela tiden. Även Björn fick. Det komiska är att telefonen som ingick är en exakt likadan som jag precis skaffat så nu har jag två sprillans nya telefoner:P

Byter även nummer, är ni snäll så kanske ni får det;) Känns lite trist då jag haft ssamma i 6 år.. men men vad gör man liksom;)

Min julafton har varit riktigt mysig iaf:) Tack för alla fina grejer jag fått!



mammas bil är trasig så vi har just nu en mkt liten hyrbil:P

Till "Linda" om tandblekning

Den tandblekning som jag använder är White stripes, dom är köpt i USA och jag har inte fått några som helst problem. Är jättenöjd med resultatet, används morgon och kväll i 14 dagar.

Bea

weee julafton!



Jag har sakta börjat känna lite julkänsla:)

God Jul

Det blev ett bra slut på denna dag ändå. Jag och Zandra har fixat våra naglar, ansiktsmasker sen har jag också färgat håret och börjat med tandblekningen igen. Sitter med de inne nu och det smakar ju inte mumma direkt men..

hela familjen har också suttit och tittat på film tillsammans med en massa glögg och godis:) Vi kom på det att det var första gången vi alla satt och tittade på nånting tillsammans!

Julstämningen har väll inte direkt dykt upp, men får göra det bästa av morgondagen helt enkelt.

Grattis till Oscar med som fyller år imorn (om sju minuter). Och jag saknar honom mer än jag trodde att jag skulle göra.

God jul!


Så här såg Zandra och jag ut förra julen

I hate this part

Snart offrar jag hela resan. Jag vill inte lämna dom, jag har redan så sjukt dåligt samvete över allt. Men jag vet att allt inte är mitt fel. Om inte allt annat hade varit så förbannat jävla mkt viktigare än mig och dem så hade det inte varit nått problem. Och så fort jag säger ifrån så får jag bara skit, så sjukt mkt skit över mig.

"Skulle jag göra det så är det för att vi två ska sluta bråka!!"

Åhåhå ta dom ifrån mig och det kommer inte finnas nån Bea att bråka med längre.

Jag gör ALLT som jag själv klarar av, sen ibland kommer det hinder som jag ber om hjälp med för att ta mig över. Då kommer de: Men VI ska ju handla ikväll, VI ska göra det här och det där. VI ska åka till solberg och lämna DIG här utan att ens veta om du tar dig dit du ska, men VI behöver faktiskt en liten semester.

Jag kan inte ta mig nån jävla minisemester! Och jag sliter ändå lika mycket. Men det är ju er det alltid är så synd om och ingen annan.

Fuck you och den här jävla julen. jag skiter i vilket. det kunde lika gärna ha varit midsommar imorn, hade inte varit nån skillnad för mig ändå så

choklad krig!

Mys med godisbak blev det ikväll! Även byte av julklappar.
Jag och viktor gick lös på varandra med en massa choklad, nästa gång då jävlar;)


Viktor och Björn:)

Anette:)

jessica:)

hade även choklad fulla armarna!

Sen blev det film och jag somnade som vanligt haha..
Nu sitter jag och pratar med Yoggi på msn:)
Bye

Juli juuul




jag och Zandra har slagit in en massa julklappar med Benny Benassi's "I love my sex" i bakgrunden, julstämningen flödar verkligen haha men vi har roligt :D

Här maria, har du din julklapp;)

Zandra för fem sekunder sedan: "tänk om man skulle  vara så knäpp så att varje gång man hade sex med sin älskade så började man prata på ryska bara för att man tyckte det lät så hårt och brutalt!? Typ bah: habbisch krabbi haklfl. eller jag vet inte hut dom låter men..."

Sjuka unge♥

Baby get shaky after school

den låten ringer i mitt huvud konstant idag. Måste nog ta och lyssna på den så huvet blir nöjt;)
nu känns det bättre... haha

Har iaf yrat på i stan från halv tolv till fyra.. de sista timmarna var ju döden själv.. Folket är överallt! uääh! Lilla folkskygga Bea klarar inte riktigt av de, men nu är alla julklappar fixade.
Blev en mysfika på Lilla Paris med Zandra där jag åt världens största macka med skagenröra.. rullade ut därifrån efter..

Ska till Anette, Calle, Jessica och Viktor ikväll och baka julgodis, msig tradition som faktiskt blir av varje år:)

har köpt hårfärg idag så ikväll eller imorn ska jag förnya håret!

tracking treasures down

Åh detta gör mig galen. Så sjukt frustrerad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! men jag är glad, jätte glad faktiskt:) Vill bara att tiden ska gå fort fort fort. Om en vecka drar vi till Amsterdam så då kommer väll det bli bättre iaf!

Nu ska jag ut på stan med Zandra och mysa lite samt fixa med mammas julklapp och hämta ut avmaskning på apoteket. Inte en dag för tidigt..

Vi kör på en glad bild idag då:) ( visst ser jag ut lite som en mus eller nått sånt?:P)

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem från Sundsvall igen. Travskolan hade fina lokaler helt klart.
...

Blev MAX som vanligt när detta gänget är i farten och de var den sämsta servicen jag varit med om! Vi var ca 12? som var där och alla vi beställde på samma nota då det var STC som betala. Tjejen i kassan var totalt förvirrad. Min, Marias och Annas mat blev utspridd på fem brickor, så vi fick ställa allt till rätt bricka i smyg då hon var och yrade runt efter nått annat. Tillslut kom en tjej som var rätt less på hur hon höll på och ställde de mesta till rätta.
Sen skulle alla till Hööks och kolla på en massa ridgrejor.. Jag och Maria satt kvar i bilen. När alla hade köpt godis, täcken m.m klart så satte vi igång musiken och åkte hem.

Jag och Maria ska få åka iväg på kurser! Tre i Stockholm, en i Rättvik och den första blir till Göteborg i mars:D

Vi fick även varsin sexig mössa.



Oscar hörde av sig nyss. "Vi har 26 grader varmt!" gaaah fuck you säger jag bara;);) Men ja det är bättre att det är minus än plusgrader med en massa slask här iaf:)
Han och Ludde har tydligen hyrt en cab med som dom åker runt i. Fortfarande jääätte synd om dom där två haha:)

Nu ska jag gå och fortsätta läsa boken.
Bye


just like a circus..

Hello! Godmorning! Upp och hoppa!

Jag är pigg idag, klev upp klockan 6 (idiotiskt på en söndag) för pappa skulle till Solberg så halv sju åkte vi till stallet, gjorde det som skulle göras, upptäckte till min stoora glädje att Allsvinn trampat av sig en sko, gav katten mat så han inte skulle dö, svälta, skrika ihjäl sig.
Var hemma klockan 7 igen och gick ut och gick med Jesse sån han fick göra ifrån sig sitt med. Hoppade sedan i duschen, gjorde mig i ordning och nu har jag städat mitt rum. Rätt bra gjort då klockan bara är 9 på morgonen! Men största anledningen till allt detta är ju att vi ska till Bergsåker idag, klockan tio samlas alla på Solänget sen bär det av till Sundsvall.
Stackars Maria verkar ju inte fått sova nått i natt så jag hoppas det ska gå bra för hon att köra iaf.

Kvällen igår spenderade jag med min kära pappa. Vi köpte hem pizza som vi sen åt framför Harry Potter, kan ni tänka er, min PAPPA tittade på HARRY POTTER:P Man slutar aldrig förvånas, men han gick faktiskt då det var 20 minuter kvar av filmen haha..
Somnade till ett tag sen gick jag och la mig i sängen med boken jag fått låna av Oscar. Han hade rätt då ha sa att man fastnar fort, bara igår läste jag hundra sidor..

Nu ska jag äta nånting, tänkte vara extra nyttig idag och äta lite av min pizza som blev över igår med bea på sidan om.

Bye!


Party!

Igår fyllde både Zandra och Anna år! Anna fick en sminkning på make up store och hon blev så fin:) Vi alla förfestade hemma hos oss i kroksta, vi var över 20 stycken och fyllde nästan upp hela bussen då vi sen skulle ut på krogen haha.. Sedan blev det full fart på dansgolvet, träffade massa roligt folk med:) Jag hoppas att födelsedagsbarnen hade en bra kväll!
Sen fick jag stå över en halvtimme ute för att vänta på taxin, självklart så är första natten på länge då det faktiskt är minus grader då jag står ute i högklackat och strumpbyxor.. Men de slutade med att jag hoppade in i Berras och Ekens taxi och fick dessutom åka for free så det blev ju bra iaf, det tackar jag för!

Oscar och Luddes plan lyfte runt halv tolv idag. Dumma du som lämnar mig här haha

Bilder från igår får jag lägga in nån annan gång kan bara slänga in från mobilen..

"glöm inte kolla mellan sidorna" :) tack oscar


Jag fick hämta ut min klänning och mina skor klockan fem! snacka om att jag hade tur:)
Sen att det faktiskt passade var ju bara en bonus ;)


En sån här hinner vi visst alltid med:)

tredje inlägget för idag..

sen får det faktiskt räcka... såå seriös ska man ju inte vara.

Nån ridning blev det inte. På tok för halt nu för att vi skulle våga oss ut. Imorn köper jag super brodd så behöver man inte oroa sig för att nått ska hända förhoppningsvis. Rätt frustrerande var de att sitta där och inse att vi faktiskt inte skulle rida, när jag precis börjat känna mig peppad. Men men man kan ju inte få allt här i världen!

Slipper ju duscha inför Sandras kalas iaf..
Ska dessutom åka och kolla om paketet kommit, att det bara är avin som inte landat i brevlådan ännu. Men först måste Zandra komma hem.. det står i hennes namn.

all i want for christmas is you..

okey nu är jag här igen, men jag har länge tyckt att nånting saknas på våran julgran och jag nu insett att det inte är nått glitter på den! haha:) nog för att den är söt iaf med alla små lampor..  men ja nu saknar jag glittret:P
Och det är en plastgran! :(
Men vägen upp till utby var så dålig så då blev det visst inte nån gran huggen i år:( behöver lukten av gran för att komma i julstämningen som verkar ha flugit all sin kos... och hos mamma regerar plastgranen också. BLÄ


Goooodagens!

Stallet på morgonen som vanligt, sen sova lite som vanligt. Sen något OVANLIGT! Jag duschade, okey inte de som är så ovanligt... sen åkte jag på stan men Ludde! Wee kul var det och jag hittade en julklapp till Muräna! Ludde hittade även det han skulle ha så vi var näjda och glada:) Sprang även på Pierre, trevligt som vanligt.

Nu ska jag fördriva tiden med jagvetintevad sedan klockan tre ska jag och Maria iväg och rida, faller man av idag lär man ju slå ihjäl sig på isen:P
Sen ikväll ska min lilla kusin James Bond firas för hon fyller hela tio år! Herregud vart tar tiden vägen.. tycker det bara var nått år sen hon föddes.
Efter det så ska jag träffa Yoggi:)
Han och Ludde åker ju till Usa/ Florida imorn. Synd om dom va?! Så sen kommer det dröja ett tag innan man ser han igen...

Sitter även lite desperat och väntar på posten. Jag hoppas verkligen paketet med klänningen kommer idag eller imorn annars blir de PANIK! Men då får jag väll springa på stan och försöka hitta nått ist, mamma sa att hon sett nn snygg klänning i nån ny affär..

Nu kom posten! ingen klänning till mig:(

don't be so naive

Jag spyr på vädret idag, jag blir deprimerad av att halka runt som nån tönt då man ska ut med hästarna. Det regnar och isen har invarderat var enda liten fläck på marken! Inte ens katten kunde gå på isen, han bara halka omkull hela tiden stackarn.. TUR att hästarna är snälla och smyger lungt brevid då man desperat klamrar sig fast i grimman för att inte man ska falla och bryta alla ben i kroppen..

Så jag har legat i sängen tills nu. Otroligt kreativt va? Men som jag sagt förr så dras jag till sängen och sover bort skiten. Enkel flyktväg. För att vakna upp till nästa skit. Jag blir bara så besviken.

En annan sak som får mig att känna lite panik är att min klänning och skor fortfarande inte har kommit. Kommer det inte till på fredag, ja vad fan gör jag då?!

:( idag är ingen bra dag.



- Beatrice

See I bet you're nasty

usch har haft en klump i magen hela eftermiddagen, men nu verkar allt vara bra igen iaf.

Studiebesök på Umåkers travskola.. vissa saker blev man ju lite fundersam över.

Jag älskar musik. Jag och Maria satt och ylade hela vägen upp och ner till Umeå, småbrudarna såg halvrädda ut där dom satt där bak men de är smällar man får ta;)

People are watching!
We don't care
The way I am touching your body
Cuz we don't care
See you droppin' and poppin'
But we don't care
Makes me want to keep grinding
But we don't care (oh-ooh)
See I bet you're nasty
When you're on the dance floor
You got me going: Oh-Oooh!
 


PÅ FREDAG BLIR DET FEST!!


JAG ÄR ARG

** Varning för NEGATIVT inlägg**

Nu sitter jag här klockan halv ett på natten, dunderförkyld. Och jag är så sjukt less!
MIN NYA JÄVLA CP TELEFON FUNKAR INTE!!!

Har funkat hur bra som helst. Jag har inte ens använt den i en månad och helt plötsligt så funkar den inte?! VAD har jag gjort för fel det här året egentligen? För om jag nu ska summera detta året så har det mesta faktiskt gått åt skogen. iaf de lite större och viktigare grejerna.

Italien praktiken. Studentkvällen. Hästar. USA (ååååhåhåhåå ångest).

De senaste dagarna har bara varit kaos. Både i mitt huvud och utanför. Min och Marias lugna helg blev nånting helt annat men som tur var så blev det bra tillslut.
Men i mitt huvud har det funnits spöken. Jag har fått knepiga gråt attacker lite nu och då, helt utan anledning. Och det är inte några små snyftningar utan vi snackar hysteriska krokodiltårar som aldrig vill ta slut:S

Och ja, nu har min telefon slutat fungera. Jag är sjuk. Är förvånad över att jag inte börjat böla ännu.


ÅHHHHHHHH!!!

Haha!!


Nyår för två år sedan, hm lite skillnad kanske:P


och nu:P är det nån skillnad?;)

Lyckorus

Jag är kär i mina hästar:)
Visst, det har jag alltid varit men idag är det lite extra! Kossan TRAVAR, och det snabbt. Jag var helt chockad i förrgår då vi red, men idag! Hon längde på steget och bara flög fram! Inte för att hon dundrar på i trettio tempo men för att vara henne och att hon håller samma tempo som Allsvinn då han ökar är ett stort framsteg!
Allsvinn har också börjat kännas riktigt fin, inte alls lika stressad. Idag var han nästan trög tom:P

Efter vår tur i snön så blev det lite shopping hos Kicki, ett fleecetäcke, Liniment schampo, ridstrumpor och en reflexförbygel. Pappa får en överraskning sen då fakturan kommer men var ju bara nödvändiga saker:)

BRA  DAG HELT ENKELT!
Och Maria är bäst:)

Jag är dessutom sugen på att ta montélicens igen. Känner att konditionen börjar komma på rätt plats och mina knän känns mycket bättre. Även Maria har pratat om detta, iaf gjort en deal med Kossan att om hon lär sig trava så skulle Maria ta licensen med haha!
Skulle jag ta ut min licens (gjorde kursen på skolan) så skulle jag nog göra om allt. Känns ringrostigt och skolans utbildningslopp kanske man inte riktigt ska prata om;)



I världens längsta stigläder gav vi oss ut:P

Vill ni höra mer av Kevin? Rösta på Alice

Det som är så trist med IDOL är att det är den som kommer tvåa eller varför inte ännu sämre som man sedan får höra på radion. Vinnaren kommer ut med "vinnarlåten" och sen blir det inte så mkt mer. Amanda har släppt ett album och gett ut singlar. Det kanske Picasso också gjort, men är det någon som hört dom låtarna på radion? Jag kommer inte ens ihåg hur hon låter.
Och Markus Fagervall? Han har typ precis kommit ut med sin "don't say you love me, I don't belive it.." . Bara jag som minns han som cool och rockig? eller var han en mesig smörsångare redan då?
Nä usch för att vinna IDOL om man vill höra idolerna sjunga sina egna låtar med sin egen personliga stil.

Nu ska jag ut och rida in the snow. Bye

sucki kucki fucki?

Har beställt en klänning och ett par skor idag på HM (!) som jag planerar att ha då Zandra och Anna fyller år plus kanske nyår?


Klackarna är faktiskt 10 cm höga och klänningen ska jag köra utan axelband på:)
Totalt gick det bara på 600 kronor så jag och min lilla ekonomi är nöjda:)

Jag är så arg så tårarna sprutar!!

Pappa hjälpte mig med stallet idag och på vägen hem frågade jag hur fan dom har tänkt med Allsvakker egentligen. Han är satt för vagn och det gick super. Men sen har det inte hänt nått mer.
Svaret var: Ja men det är ju inte bara jag som ska ha tid, Fredde har ju också hästen.
Jag blev fullständigt vansinnig.

Hästen har inte valt att bli satt till jorden! Det var deras jävla beslut, Inte Korbestas och absolut inte lill hästens!
Pappa: Sen funderar jag på att sälja han, för jag kan inte stå och betala för en häst som det inte görs nått med.

MEN GÖR NÅTT DÅ!!! Vid det laget var jag helt hysteriskt. Jag sa: se till så han blir inkörd så kan jag träna sen eftersom ingen annan verkar kunna göra det!

Svar: Ja men hade du haft körkort hade du ju kunna fara dit och köra nu?

Jag ännu mer galen: HUR FAN SKA JAG KUNNA KÖRA IN EN HÄST HELT JÄVLA SJÄLV?!
Pappa: Ja vi ser väl hur det blir.
 
Jag la inte ner hela min själ, var vaken 2 veckor i streck, slet som en idiot för att hålla Allsvakker i liv för ingen nytta alls, det var dom två värsta veckorna i hela mitt liv. var ut i stallet varje timma dag som natt för att se till så att han levde och klev upp för att äta. Jag hade tårarna i ögonen och livrädd varje gång jag skulle kika in i boxen. Lever han? Har Korbesta mjölkstockning? Har hon trampat på han? Feber?

Nä nått måste göras och det är nu! Han om någon ska väl få en chans här i världen.

                Två dagar, samma dag som han blir sjuk


                                 Två dagar


                                         2 veckor


                                   3 månader


                                  7 månader

Överengagerade

Nä kanske inte men det var ju tänkt att vi skulle ut och rida imorse. Efter utsläpp och allt som hör där till så åkte vi hem till mig för att äta frukost, jag tog på mig 6 st olika sockar för att inte skulle frysa sedan bar det iväg till stallet igen. Termometern stod på 13 minus då vi kom till stallet vid 9 och vi insåg att vi faktiskt kan vänta till i eftermiddag då det lär ha blivit nån grad varmare. För att hålla värmen då hade vi ju fått rida som några galningar och det är ju inte riktigt så det är tänkt :)
Så jag flydde med Maria hem till henne och vi attackerade en sovande Jooon Erik med några evil sperms. Väldigt uppskattat!
Sen åkte vi och hämtade deras hemmabio anläggning på poståkeriet som tydligen finns i Arnäsvall och sedan sattes den upp. Gick bra och var inte så svårt som man trodde det skulle vara.

Rida blir vid fyra nån gång, på med pannlampa!

Zandra har magsjuka, nån som vill krama mig kanske? Fan jag hatar den där skiten.


Circus

Britney´s nya låt är grym! Jag älskar den!

Nu ska jag göra en liten komma ihåg lista åt mig själv:

Måndag 15/12 ledarmöte 18:00
Tisdag 16/12 Umåkers travskola
Fredag 19/12 Zandra och Anna fyller 18! Prepare yourself;);)
Söndag 21/12 Bergsåkers travskola
Söndag 29/12 Resan mot Holland tar fart! Lisanne har även köpt biljetter till oss alla till en nattklubb i Amsterdam!







.

Jag vet inte ens varför jag loggade in här. Mitt huvud är ju helt tomt.

Fixade lite i stallet imorse, stallet är bra att ha då det är för mycket tankar


I never wanna tell a lie

Igår somnade jag klockan halv nio och sov till halv sju. Aaalldeles för länge för att jag ska kunna bete mig som folk dagen efter. En ridtur blev det och hästarna fick lida av mitt psyko humör.. inte så farligt som det låter.
Som jag fattade de så var jag och Maria lika nöjda över turen, Allsvinn var underbar!

han ser ut som en shettis..

.... tror jag sjöng nått där?

och titta här, visst har Ko gått ner i vikt! det ni..

Har även varit på Arbetsförmedlingen idag, gick väl bra. Så nu ska jag väl komma igång med jobbsökandet med. Efter det så tog jag och Maria en fika på Wayne´s och även lill Mattias dök upp, vi fick höra allt mellan himmel och jord kan jag ju säga!

Kurs med Marie igen på Sä, verkligen nyttigt att gå igenom basic grejerna för man glömmer så fort!
Jag har även beställt en ny jacka från MIRA nu ikväll, tack pappa! ♥

Kaoskaoskaos jag klarar det inte

avslutar med en bild på mig och min stöttepelare, aldrig varit hetare efter en svettig tur på hästarna! 


Utbildning med crazy Marie:)

Klockan fem så har vi som ska jobba som ledare på travskolan utbildning med Marie Genlund i täten, gästföreläsare skulle visst Chalie vara (hunden).
Jag tycker detta faktiskt känns riktigt kul, som det var lite förr i tiden innan jag flyttade till Östersund nästan.. fast ja, det är MYCKET som har förändrats sen dess!

Innan de så ska vi en sväng till stallet först. Allsvinn ska masseras och Maria ska ta in sina små grisar.

Imorn är de dags för Arbetsförmedlingen igen, woho.
Men ja, en liten slant kommer ju ramla in på kontot iaf.


Det ser faktiskt ut som att Kossan har tappat några kilon sen detta kortet togs i oktober:)

Booty sweat

Efter en minst sagt galen middag med Maria såg vi på Tropic thunder, tyvärr ingen text men skratta kunde vi iaf!
Maria körde hem mig och jag tittade på Britney dokumentären.. var faktiskt bra! Sen hamnade jag fram för en film som höll på alldeles för länge! Summer of Sam hette den, skit bra!

Efter stallet idag så gick jag och la mig igen men min skönhetssömn förstördes då telefonen ringde vid tio.. Tänkte först inte svara men som tur var gjorde jag det för det var Magnusson som ringde och sa att han kunde komma och raspa tänderna på hästarna klockan halv elva. Så det var bara att hoppa i kläderna igen..

Korbesta och Lillans tänder var rätt ok, vassa på vissa ställen men dte är ju inget konstigt. Allsvinn däremot var värst, och han har varit i "proffsträning". Jag vill inte ens veta när hans tänder kollades senast.
Recept på maskmedel ska skrivas ut sen är min renovering på hästarna snart klar..


Lillan somnade i krubban

Allsvinn "slapptunga"


Stryp mig långsamt

Jag är så less på all ytlighet så jag kommer nog snart skrika rakt ut eller åtminstonde bli psykiskt störd, yeah thats right! Mer än innan!!! De ni, det är det ingen som kommer kunna hantera och jag kommer verkligen inte kunna göra det.
Nä seriöst nu. Det måste väl finnas nånting annat än senaste mode/smink bla bla?

JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG KAN FLYGA IVÄG TILL MINA HÄSTAR OCH EN LIKASINNAD UTVECKLINGSFÖRSTÖRD MARIA SOM ÄR LIKA OBRYDD SOM MIG.

Snart ska jag iväg och rida, får se hur det går med benet. Tur Maria tar Ko så jag inte ska rida båda två iaf. Det värker fortfarande men jag har faktiskt inte tid med att de inte ska gå bra idag. Snart ger jag fan upp. Är det inte hästen det är fel på så är de mig. Jag börjar seriöst tro på att min familj har en förbannelse över sig då det gäller hästar. Kommer ihåg att jag och Josefin satt och pratade om det för några år sedan, och varför inte liksom? Men kan nån vara snäll och berättade de för mig då så kan jag lägga av sedan och bara ha mina djur för skojs skull.

Hästarn verkligen stormtrivs där de bor nu iaf, ja tror aldrig jag sett Lillan så medgörlig som hon är nu, Allsvinn är som ett stort busfrö och Korbesta.. hm ja hon är bara sådär underbar:)

Ikväll så ska jag till Maria och Jonte, vi ska sätta ihop lampor som pappa sen ska försöka sätta upp imorgon kväll:)

Favorit i repris

Hela dagen spenderades på sjukhuset. Denna gång gjordes även kontrast röntgen och det är nog det värsta jag gjort. Inte just själva röntgen men då dom skulle få in kontrasten i mig. Den skulle sprutas in via blodkärl i foten och första sticket var väl okey, men sen när det skulle sprutas in så sprack kärlet. Okey en gång till dör jag ju inte av tänkte ja... Men då det var dags för tredje försöket var jag panikslagen. Det gjorde så sjukt ont och det började svartna för mina ögon. Dessutom var jag fastspänd och upphissad typ två meter i luften så det kändes ju inte så normalt.
Tillslut skrek jag bara att jag inte mådde bra och dom hissade snabbt ner mig igen.. jag fick ta det lungt en stund sen var det dags igen. På femte försöket funkade de..
Och tro det eller ej men det blev precis som för ett år sedan. Dom kunde inte hitta nånting. Och har ingen aning om vad det kan vara heller. Så än en gång blev jag hemskickad med ett bultande och värkande ben..
Men jag måste säga att alla som jag träffade under dagen var jätte snälla mot mig och mamma var med under hela tiden. Även Maria kom och höll mig sällskap ett tag <3
Snart ska jag vara med i Mystery Diagnosis!

Igår ringde pappa och sa att han hade tagit in hästarna och mockat bla bla.. sen sa han också att veterinären var där för dom skulle ta bort Tipadora.. :(
När jag senare kom till stallet för att fodra kväll så var hon borta, jag hade inte en tanke på att ringa Maria. Kände att hon säkert var för ledsen för att vilja prata alls om det. Men så imorse då jag var på väg till stallet så skickar hon ett sms om att hon TROR att dom skjutit Tippan! Åhhh jag känner mig så dum, men jag trodde ju verkligen att dom hade pratat med henne..

Blä för allt. Nu ska kag hoppa i duschen, försöka få tag på Jonte sen ska vi på Marias mässa på Arken

Only to find out you live in a doll house..

Redan igår eftermiddags kände jag att något inte stämde, en känsla jag mkt väl kände igen. Oscar kom hit vid 21:30 och då hade det bara blivit värre. Hela vänster ben pulserade och kändes tilltäppt.
Tänkte att det kanske skulle gå över  till idag? Icke sa Nicke.. Klockan halv två har jag tid hos läkaren.

Wohoo flaschbacks från ganska exakt ett år sedan då detta hände för första gången.. Tirre var snäll och körde mig till vårdcentralen i Krokom där jag senare blev skickad vidare till Östersunds sjukhus då ena benet var flera centimteter störra än det andra. Vi satt där hela dagen mest bara och väntade.. De kom och ville ta prover, ultraljud mm och det hela slutade med att inget hittades. Ändå sa dom att alla prover sa klart och tydligt att jag hade en blodpropp. Dom skickade tillbaka mig till skogen utan att jag fick nån slags medicin alls  ifall det skulle bli värre. Hur kunde dom veta att den inte hade åkt vidrae nånstans i kroppen? Det var ju bara benet de hade kollat upp.

Dagen efter åkte jag hem till övik. Kunde inte vara med på första praktik veckan då benet hade fallit ur totalt. De resterande veckorna på praktiken kunde jag inte ens sitta i vagn och köra hästarna.
Händer det nu, hur ska jag då kunna träna Allsvinn? För då behöver jag faktiskt mitt ben.

Men det kan ju vara nått annat med, håll tummarna är ni snäll


Tom i huvudet

De senaste dagarna har det verkligen varit full rulle! Har hjälpt Maria och Jonte att flytta in i lägenheten och en sak är säker: Det blev verkligen hur bra som helst!

Jag bytte namn till "Byggare Bea" och även "Byggare Anna" var med då det var dags att skruva ihop alla Marias nyköpta IKEA och Jysk möbler.
Under vägens gång kom vi fram till att Jysk är skit och IKEA's "sätta-ihop-möbler-beskrivningar-för-femåringar" är guld värda!
Samt att med lite våld så kan man lösa allt...
Jag har fullständigt nött sönder mina knän efter att ha krypit runt på golvet i två dagar, men kul har det varit!

Nu sitter jag här ny duschad efter en heldag hos mina hästar, Allsvinn halvmongo som vanligt, Korbesta "fullt ös, medvetslös" och Lillipill.

En sak som jag känner är lite knepig är att om jag (som igår då jag skulle på Arbetsförmedlingen tidigt på morgonen) inte är i stallet på morgonen och släpper ut mina hästar så får jag världens ångest och skuldkänsla. Som att jag sviker hästarna genom att egoistiskt nog ha nånting annat som jag ska göra. Totalt under hela tiden som jag har haft hästarna hos Maria så har jag varit där varje morgon förutom ca tre mornar. Och ÄNDÅ känns det som att jag skiter i dom:S när jag vet att jag absolut inte gör de... Hjärnspöken tror jag detta kallas..

Nu hade jag tänkt att skriva att jag snart skulle gå och lägga mig, men såg att klockan bara är halv 6 (!) känner mig trött och har nog inte vant mig vid att det faktiskt blir mörkt redan vid tre nu:p

RSS 2.0