att avvakta

Det är ett ord jag hatar!

Var faktiskt till läkaren idag då jag börjat bli lite orolig. Kan ju inte vara normalt att inte kunna röra vänster öga åt nått håll alls och att skallbenet ömmar bara jag lägger huvudet mot kudden. Men självklart så visste dom ju inte alls vad det kan vara så vi ska avvakta.. känns lite bättre nu iaf men då käkar jag ju en massa tabletter med.

Tina kom förbi med hundarna idag och vi fick snacka en massa skit (bokstavligt talat) och de var mycket trevligt, alltid roligt med sällskap!

Nu ska jag ha en lugn skön kväll med tvättmaskinen.

Idag har varit en bra dag, haft ont i huvu...

mms_img25954 (MMS)

Idag har varit en bra dag, haft ont i huvudet som vanligt men haft besök av Oscar, Sofia och Zabina så har varit trevligt! Men efter dom hade åkt hem så slog huvudvärken till ordentligt så blev tvungen att vara hemma ikväll, skulle på utbildning med mary kay. I morse hade jag och Fisaak en riktig mysmorgon än fast jag var så otroligt trött! Tror jag är jetlagad från omställningen av klockan haha.. Nu ska jag vila resten av kvällen, hoppas ni andra får ett bättre avslut på dagen än mig:-)


Behöver jag ens säga att vi fått världens ...

mms_img21985 (MMS)

Behöver jag ens säga att vi fått världens underbaraste lilla goskit? Idag har vi varit på stan hela dagen och Isaak har varit glad hela dagen. Och då har han sovit ca 30 minuter under hela dagen med! Älskade lilla myskorv


Snart fyller jag år och varför inte skriva...

mms_img21983 (MMS)

Snart fyller jag år och varför inte skriva en önskelista som på den gamla goda tiden? Nu blir ju allt ihop skrivet eftersom detta är ett sms.. Men här kommer det: En tripp till frisören. En onepice, pengar till kläder, en god natts sömn, en dag på badhuset med min bebis och hans gudmor, nånting i bikiniväg så att jag kan vara på badhuset, ett besök av fröken Emelie Tapper, en utomlandsresa, en myskväll med min älskade Peter, en dag utan att behöva tänka på några som helst bekymmer, ett par nya snygga skor. Bilden har jag lånat av Zabina


Idag har varit en riktigt grym dag! Verkli...

Idag har varit en riktigt grym dag! Verkligen hur bra som helst:-) Imorse ringde Zabina och undrade om jag kanske ville ha lite sällskap av henne och Tina idag och de tackade jag ju såklart ja till! Då dom kom vid tolv snåret så hade dom köpt med sig en massa mumsiga frukter så vi gjorde en riktigt härlig fruktsallad:-) Sen satt vi och surrade lite och fick i Isaak lite mat och blåbär tills Peter kom hem och kunde ta Isaak då vi skulle ut och rida:-) Eller det var Tina som skulle rida och jag och Zabina gick efter med draghunden Jeltsin;-) och fyyyy så dålig kondis jag har! Skämmes tamefan hah.. På vägen ner hoppade Tina av kossa mu och jag fick rida ner sista biten. Stiglädren var så långa så jag fick stå på tå för att nå ner haha.. Tur de bara var en kort bit! Sen då vi kom hem så började Zabina virvla runt i stallet som en liten tornado medans jag gjorde vid kossan och de blev så fint så:-) så detta har varit en riktigt mysig dag och fler sånna ska de bli:-)


Nu har vi precis kommit in efter att ha gr...

mms_img25716 (MMS)

Nu har vi precis kommit in efter att ha grillat ute med mamma och göran:-) isaak fick ett par nödlösnings glasögon så de inte skulle bli så jobbigt för han och han protesterade inte heller så funkade fint. Och vi andra fick oss ett skratt:-) riktigt mysig var de iaf:-)


Ikväll har vi varit i Gerdal hos Peters fö...

mms_img32066 (MMS)

Ikväll har vi varit i Gerdal hos Peters föräldrar. Då vi åker hem och ska svänga in på uppfarten så ringer Tina och säger att hon tror att Brynolf, våran hankatt sitter utanför deras hus. Jag kollar med Björn om han sett honom nånstans under kvällen vilket han inte har och ställer mig också och ropar på honom men de kommer ingen kisse.. Tina ringer igen då hon fått tag på katten och efter jag ställt några frågor om hur han beter sig så är jag säker på att de är han. Så är bara att leta fram kattburen och hoppa in i bilen igen.. Och då vi kommer fram är de mycket riktigt Brynolf ! Så kan man ju fråga sig hur han hängt med inne i bilen utan att vi sett eller hört honom? Men nu är han hemma igen och de är ju huvudsaken:-) tur tina och ann kände igen honom och inte bara trodde de var vilken kisse som helst:-) har en känsla av att han kommer sova gått i natt iaf;-)


Ibland är de inte så lätt att knäppa kort ...

mms_img52077 (MMS)

Ibland är de inte så lätt att knäppa kort på lillkorven nuförtiden:-P blir en dag med städning idag. Fattar inte att de kan bli ett bombnedslag på en dag?! Men bara att gilla läget och bita ihop antar jag. Sen ikväll ska jag faktiskt hänga med killarna på hockey, blir skönt att komma ut och göra nånting måste jag säga! Sen att jag inte fattar eller hänger med på nånting gällande hockey är ju en helt annan femma;-) Isaak ska vara hos morfar under tiden:-)


inte min grej

För några dagar sedan började jag på en diet. Skulle gjort de för tre veckor sedan men blev sjuk så jag sköt på't. Kan ju säga på en gång att de är de absolut drygaste jag varit med om. Är konstant hungrig, illamående och har huvudvärk som fan, ungefär som i början av graviditeten
- och NEJ jag är inte gravid.

Men det är väl bara att bita ihop, kroppen bör väl anpassa sig snart tycker jag.

Det enda jag är sugen på är kebabtallriken på San Marino.. *dregel* haha..

Detta är ju nått jag tyckt varit jävligt fånigt förr men jag gillar inte den som tittar tillbaka i spegeln, jag tycker inte om henne ett jävla ynka dugg. Så jag är desperat och testar. Självklart ska jag vara stolt över mig själv, jag har burit fram ett barn i denna kropp. Men jag vill iaf komma i kläderna som var förstora förut...

Skriver inte detta för att jag vill att nån ska tycka synd om mig. jag behöver bara få ur mig de.
Ingenting att tycka synd om heller!

En sak som gör att de är liiiite synd om mig just nu är att de är hockey på tvn.. = omöjligt att se på nånting annat roligt.


....

Ensammen hemma med en bebis som tror att han är stålmannen och inte alls behöver sova.. Peter är på en extra insatt hockeyträning eftersom dom har cup ännu nästa helg. Kanske man tom kommer kunna få se honom spela?

Den här dagen har varit seg och tråkig och har inte mått så bra.. men lyckades ta mig ut på en promenad i solen iaf vilket var helt underbart! Måste dock fixa ett par solbrillor till Isaak så han slipper gömma sig i barnvagnen :)
Diskberget får jag ta itu med imorn eller nått annat år.. jobbigt med diskmaskin vet ni.

Nä nya tag imorn för idag orkar jag ingenting.
Ska fälla några tårar nu till Sofias änglar

puss

Fisaak gillar blåbär;) Själv har jag värld...

mms_img35776 (MMS)

Fisaak gillar blåbär;) Själv har jag världens huvudvärk idag.. Gillas inte! Städat och grejat på här hemma som vanligt och ikväll ska jag på utbildning och skrivas in som Mary Kay konsult:)


Mitt internet verkar ha gått i pension så ...

mms_img71717 (MMS)

Mitt internet verkar ha gått i pension så blir tunnt med uppdateringar så länge.


Ulla 77 år.

Känner mig som en gammal tant. Hela kroppen bara skriker för varje rörelse .. Tror de är för att man knappt rör sig om dagarna, istället för träningsvärk så har jag slövärk helt enkelt :)

Isaak har varit en liten busunge idag. Jag satt i soffan och han i babysittern nedanför mig. Tittar på tv och hör hur han för ett väldans liv så jag tittar på honom och då bara bubblar skrattet fram ur honom, jag tittar bort och då skriker han igen och så fort jag tittar dit igen tjuter han av skratt och så höll vi på ett bra tag tills han blev trött och ville sova istället haha :)

Annars så har dagen varit seg, varit och handlat i Bjästa där jag träffade Fanny och fick ge henne en kram sen hem till soffan igen.
Men nu har jag precis kommit in från stallet och dom mysiga, lurviga monstren som börjat tappa vinterpälsen (jippi...) så innan borstat klart så har man mer päls än vad hästarna har haha..

Nu ska jag dricka flädersaft. Hej då!

min vardag

kom nyss på mig själv med att låta så här:

" Isaaaaaak haaan haar... BAAAAAAJSAAAAA! det luktar baaaajs! Ja han har bajsaaaa! baaaaajs! Lilla bebisen har baaaajsaaat, ja det har han lalalalalalalala bobibobibobobobobibibbobi!" osv

Lägg till en sån riktig mongoröst så vet ni precis hur de lät.. Men Isaak tyckte ju att de var super kul iaf :)


Men faaaaan!

hade precis skrivit världens längsta inlägg men strular till de så att allt försvann! Åhh jag blir så less på mig själv!

Har iaf löst hår-problemet. Bokade en tid åt Björn på Attityd imorgon klockan 8 så nu har han inget att välja på förutom att klippa sig!

Mamma har varit och hälsat på ikväll och hon hade med sig semlor. Jag har aldrig gillat semlor men det verkar som att jag har blivit vuxen i år för jag har hittills ätit tre stycken och tyckt att alla varit goda. Har inte ens fått i mig tre stycken totalt innan på 22 år haha..

Kvällen har spenderats ute i stallet. Borstat igenom dom fyrbenta lurviga ordentligt och även konstaterat att Allsvakker snart inte kommer ha någon svans kvar då Lennart (1-åring) håller på att äta upp den! ska kleta in den med nått äckligt så kanske han ger sig..
Då jag ställde upp Korbesta så hände nått knepigt. I någon liten sekund fick jag för mig att de var Allsvinn som stod där, känslan bara gick rakt igenom mig. Vem vet, han kanske finns kvar ute i stallet med dom andra?

Har satt i mig lite glass och ännu en semla, jätte nyttigt och bra.. men får passa på nu innan allvaret börjar på måndag..

Lägger upp lite bilder på världens underbaraste Allsvinn

                                             
Mamma på ko och jag på Allsvinn (skeva läder?)


Uppfostringsfarbror åt lillhästen





Hjälp!?

Björns hår ser ut som avkomman efter en igelkott och stallsopen. Så jag sa åt han att han faktiskt måste pallra sig till en frisör innan fredag då han fyller tjugo.. Men då kommer Peter med den briljanta idén att han kan klippa Björn! För han vet precis hur man gör.. han har ju sett hur frisörerna gör flera gånger.. och att vi bara har en köks-sax var ju heller inget problem.

Känns som det kommer bli jätte snyggt och att de kommer att sluta med att Björn får ta fram sin trimmer istället.

Och Peter behöver också klippa sig btw..

tillbaka mitt i natten

Nu tänker jag börja skriva av mig igen, känner att de behövs för min egen skull om dagarna. Det var ett bra tillfälle att ta paus i iaf. Vi har varit jätte sjuka både jag och Peter. Bebisen har klarat sig peppar, peppar.. så de har inte funnits nått att skriva om ändå..

Ska titta klart på amerikaner som opererar sig till höger och vänster sen sova.. Så kanske de häner nånting spännande imorn, vem vet?

puss hej

RSS 2.0