:/

Mitt lilla snuppe pupp gullhjärtegryn har haft en tuff dag idag, det är då bebisrösten kommer fram med alla konstiga smeknamn som bara vi mammor kan komma på.

Först dundrade lill skallen rakt in i hörnet på garderoben så han har ett stort horn i pannan.. Rackarns vad inte de gjorde:(
Sen nyss höll han på att busa runt och då han skulle sätta sig ner sätter han sig på hörnkanten av sin tågbanekartong och river sig på rumpan och sen var paniken igång igen..

Han lyssnar aldrig på mig men då det gjorde ont dög jag att luta huvudet mot iaf:) lilla älskling


Övertag

Isaak har idag vunnit över sin mamma.
Slår, kastar och sprider ut grejer överallt och jag har ingen ork alls till att försöka få nån ordning eller få honom att förstå att han ska sluta.

Detta vet han ju egentligen, men är bara pappa som han lyssnar på nu för tiden! Suck!
Har en less dag.

Väntar på Josefin och Olivia, vi ska på stan och handla skidor så jag får komma ut i spåret med, se upp i backen tusen hål i nacken!


VS

Peter kom hem med en Victorias Secret påse från London och lyckan var fullständig;)

Fragrance mist, body butter och hudlotion som doftar Jasmine och honung, helt underbart:)


Morgon mys med morbror

.. Medans mamma sitter och snorar..


Umeå!

Överlevde körningen upp till Umeå i snöovädret och nu sitter vi och väntar på att Peters plan ska landa.. Om över en timma ca;) men ja bättre att köra med lite marginaler! Vi hade tänkt fika här på flygplatsen men självklart måste man ju checka in för att komma åt de så nu sitter vi och surar i anländade-terminalen..


Fullt upp!

Typiskt att få det väl händer nått i mitt liv så glömmer jag helt bort bloggen.. Haha!

Josefin kom ju hit i torsdags och sen har de varit full rulle. Vi åkte på gymmet i torsdags kväll, var på stan hela fredagen sen glöggkväll, igår julbak hos Anette och Calle och efter de middag hos Josefins föräldrar.
Nu har josse åkt till stan och jag ligger hemma sjuk:/ jävla typiskt!

Halv sju ikväll åker jag mot stan för att plocka upp josse igen sen till Umeå för att hämta älsklings Peter på flyget:)
Vi har även planerat ett besök på donken:p


Strömavbrott..

- och det är inte ens storm ute. Jag som höll på att dammsuga för fullt då den försvann. Typiskt då man fått upp ångan ordentligt.. Nu är jag as trött igen!

Isaak har fan inte sovit nånting inatt och automatiskt blir de ju samma för mig. Stackarn har blivit förkyld:/
Då det var dags att kliva upp och åka till tandläkaren ville jag bara dra nått gammalt över mig och vakna om en vecka igen.. Men det gick bra att köra och hade inga hål, bara tandsten som ska tas bort efter nyår.


Typiskt!

Typiskt att man ska upp om 6 timmar och Isaak verkar ha allt annat än en bra natt. Vaknat tre gånger och nyss fick han ett sånt "nattskräcksanfall"..

Får hoppas han sover okey resten av natten iaf annars hamnar nog mamman i diket imorgon bitti..
Saknar karln gör jag också..


Suck..

Ikväll måste jag ställa väckaren tidigt.. Klockan 06:40 inorgon ska jag sitta i tandläkarstolen. Usch och fy, jag gillar inte att gå till tandläkaren!
Har aldrig någonsin haft ett hål och jag hoppas att det fortfarande är så.. Blir röntgen och större koll på hur graviditeten påverkat tänderna.

Ser allt bra ut så får jag fortsätta med friskvårdsförsäkringen; jag betalar 360 kronor/år och behöver inte betala nånting vid årskontroller och skulle nånting behöva åtgärdas behöver jag inte betala för det heller:)

Så håll tummar och tår för mig imorgon bitti, vill bara grina vid tanken på att dom ska ta bort tandstenen haha.. Tänk då ifall jag skulle behöva borra?! Dom säger ju att en graviditet brukar kunna ge sämre tänder.. Iiiiih!?


Nån som sa halt ute?

Snön ersattes igår av spöregn och storm vilket idag resulterat i isbana.
Hur jag ska våga mig ut på vägarna idag är för mig en gåta.. Och att bo högt är inte heller nån höjdare då vägen upp till huset är helt spegelblank:/

Skulle behöva handla och åka på punch out ikväll.. Den som lever får se hur de går!

Nu sitter älsklings Peter på flyget till London och jag är väldigt glad att min snälla mamma erbjöd sig att köra upp honom till Umeå imorse så att jag slapp. Som sagt är väldigt halt ute och jag är ju rätt ny på detta bilkörande..


Lilla lucia!

Fick besök av en liten sjungande lucia nyss, och inte vilken lucia som helst utan av Alma:)
Hon hade även med sig sin mamma Camilla och de små tvillingarna Vilma och Klara ( som helst plötsligt blivit 5 månader?! Tiden går så fort!).
Riktigt mysigt besök och Isaak tyckte att de var jätte roligt att leka med Alma.
Fantastiskt att se hur han utvecklas nu för varje dag och faktiskt hängde med i Almas lek än fast hon är två år äldre :)

Nånting annat som Isaak upptäckte idag som jag inte var lika förtjust i var att han börjat äta kattmat.. Så nu blir de till att gömma den ordentligt från lill monstret!


LÄNGTAR!!!!!

På torsdag kommer Josefin hem, och då ska hon bo hos mig och Isaak! Kommer blir jätte kul att få rå om henne lite extra:)
Sen är de även inplanerat glöggkväll med Hennie och Olivia:)
Och en massa träning lät de ju bli med!

Imorgon åker Peter till London och stackaren har blivit förkyld igen.. men han får de säkert kul ändå:)
Jag ska iaf ha roligt:)

Nu sitter jag och väntar på veterinären som ska komma och ge Manfred sin stelkramsspruta.


Jag ser de snöar!

Vet inte vad som hände med förra inlägget då bilderna ville vara med flera gånger..

Nu snöar de för fullt iaf så får hoppas det vill stanna kvar denna gång och att regnet inte kommer..

Idag kör vi tvätt-dag. Alltid lika roligt!


Isaak's söndag

Igår var Isaak hos sin farmor, farfar och faster Tina. Och alla hundar och katter, rena rama paradiset för Isaak som älskar djur! Sen hur kul djuren tycker att de är, är en helt annan sak!

Tina berättade iaf att Isaak skaffade sig en kompis igår. Slängde mat till Jeltsin titt som tätt haha!

Blev även en tur med hundpulkan, fast var farmor Ann som fick agera hund:)


Storm

Kul att de fick vara snö i en dag.. Nu spöregnar det på baksidan av huset och framsidan snöar det????
Vaknade av att det lät som att nån stod med en kofot och försökte bända bort husväggen. Trevligt trevligt.
Hästarna är inne och det tror jag dom är nöjda med, om dom nu fattar vad det är för väder vill säga;)

Isaak har sovit allt annat än bra inatt men verkar än så länge vara på bra humör så det är ju skönt..
Hade tänkt att vi skulle åka och hälsa på Zabina senare idag:) om jag vågar köra i detta väder vill säga..


Bjuder på detta

Morgonrocks mamman och myspojken


Myser

med min Betsy. I soffan. Skyll dig själv säger vi till katt-hatande husse som släppte in hon;)


tips

jag är med i utlottningen om 100:- rabatt på lekmer.se. Allt jag gjort är att kommentera när Isaak är född i kommentarsfältet i Louize's blogg! Så nu hoppas jag på ett bidrag till Isaaks julklappar ;) http://shapeful.blogg.se/2011/december/utlottning-lekmerse-avlastning.html av nån anledning får jag inte länkningen att funka, men är ju lätt att kopiera med! Tycker även att detta är en mycket läsvärd blogg. Man får följa Louize och hennes sambos vardagsliv men även vara med på deras lilla fina son Dylans kamp mot sitt medfödda njurproblem! kika in där vetja!

Lill snuppen


Partylite!

Grejerna har nu kommit till Ica i bjästa så ikväll ska jag hämta ut dom efter gymmet. Ska försöka packa ihop de så fort som möjligt så får ni som handlade hämta era saker sen om jag inte har vägarna förbi och kan lämna av de:)


Brukar vara nog svårt ändå

Detta att gå och lägga sig är ju nått jag gruvar mig för varenda kväll nu för tiden. Spelar ingen roll om jag är trött för så fort jag ska försöka sova så dyker ju alla jävla onödiga tankar upp.
Igen.
Precis som natten innan.

Och nu ligger jag med en riktig olustig känsla i kroppen, men jag antar att det är på grund av Jesse..
Det är ju nackdelen med att skaffa dessa djur, nån gång kommer dom att försvinna och även om det är pga sjukdom, ålder eller olycka så är de lika svårt varenda gång det är dags att säga farväl.
Jag tar ju till mig dom så mycket, för mycket kanske. Blir fortfarande ledsen då jag tänker på att Allsvinn inte står i stallet längre. Ronja, Jesse och alla dessa katter och hästarna för längesen.

Men man får fokusera på allt de fina dom har gett en under tiden dom fanns.


Vila lilla vän

Våran lilla Jessehund har nu fått sluta sina ögon efter 14 år.

Vila nu<3


Alla ska till London!

Min mamma, Göran, blondinbella och typ hela Görans släkt åker till London idag. Görans bror ska gifta sig men jag tror att fröken Löwengrip åker dit med andra anledningar..
Sen om nån vecka åker min sambo till London med jobbet, i bara fem dagar ungefär..........

Men jag är inte bitter. Eller jo lite! Just den här helgen hade jag också velat åka men då Peter är borta så kommer Josefin hem och ska bo hos mig och Isaak så det blir ju bra:)

Tur jag har morgongfrillan på min sida idag? Haha


Trötter

Efter en timme på gymmet är det skönt att lägga sig under täcket i soffan, helt slut på efter dessa två dagar! Imorn blir det vila skulle jag tro sen vill jag försöka simma på lördag morgon:)

Blir en tur på stan med Fanny imorn!


Goding!

Isaak har verkligen varit på världens bästa humör den här veckan. Det har varit kramar och pussar och skratt hela dagarna från att han vaknar tills han ska sova:)
Och dessutom sover han nästintill hela nätterna. Peppar, peppar TA I TRÄ!

Men dom rackarns tänderna har trängt igenom så han bör ju inte störas så hemskt mkt mer av dom denna gång..

Här i Utby verkar stormen ha börjat om, strömmen går lite då och då. Verkar enbart vara Isaak som tycker att blinkandet är värt att skratta åt..


Är det så här man ska behöva se ut?

http://shapeful.blogg.se/2011/december/normalt-med-pinnsmalt-i-skyltfonstret.html

Louize har skrivit ett inlägg om Gina tricots nya skyltfönster. Vad tycker ni? Är det konst eller bara rent utav idiotiskt?


RSS 2.0