Lika varandra?

satt och tittade på "Våra värsta år" nyss och kom fram till att Christina Applegate som spelar Kelly Bundy och Blondinbella är lite lika varandra:P
Hittade inte några bra bilder men nog finns det lite likhet alltid, förutom att Christina är väldigt, väldigt blekt sminkad :P
Dessutom måste jag ju säga Grattis till Maria och Jonte som har förlovat sig idag :)

Just ja!

Jag glömde en viktig sak!

Älsklings Hennie fick sin son igår, en liten Romeo ♥

Av tre bebisar har det nu kommit två pojkar, spännade att se vad Fröken Malm kommer med :)


Sista april

Förra årets sista april så firade jag med Fanny, Zandra och Elina. Och deras pojkvänner. Det var alltså parmiddag men jag var själv haha! Var jätte trevligt men kände mig som femte hjulet så efter en super god och trevlig middag så tog jag mig in till stan på nån halv taskig fest. 
Blev tidig hemgång.

I år då? Ja ikväll så ska jag jobba. Kan ju inte påstå att det kännns super kul men kan ju glädja mig åt att jag inte kommer behöva stå ute i regnet iaf! Men nån brasa blir de då inte, vi får nöja oss med elden i broilern :P
Men vi är ett bra gäng ikväll så vi kommer nog få trevligt hur som helst. Funderar på om man skulle kunna  lyckas få med sig nånting gott vi kan äta..

Jag Hoppas alla får en trevlig kväll iaf, har ni lite att göra kan ni ju alltid komma förbi och säga hej på BK ;)


babyboom!?

jaha.. ännu en i min närhet som ska ha barn. Risken finns att det blir fler än ett barn med! Det är nämligen Betsy som också blivit en tjockis!
Jag som trodde att det berodde på att hon tagit så sjukt mkt möss sista tiden.. Men när jag nu idag lade min hand på magen hennes en längre stund så var det full rulle där inne :)
Men hennes graviditet verkar ju bättre än mig iaf. Hon ligger bara och mår gott, hur nöjd som helst. Rullar runt lite då och då och pratar för fullt så fort man kommer i närheten.. Min lillbebis :)

Min graviditet däremot har lett till att jag idag var tvungen att ringa barnmoskan och läkare för jag har så ont i ryggen och magen. Är sjukskriven en vecka till att börja med från och med måndag. Får hoppas på att det blir bättre efter de!


Inatt var de en pojke

Jag tror att de är en liten flicka i min mage, en mini me:) Men inatt drömde jag så sjukt! Var i ett hus med Zabina, vet inte alls vad för hus det var eller var nånstans de var.. Men iaf helt plötsligt ser jag en stor display och en liten kamera nedanför. Så vi går fram emot den och märker snart att det är en ultraljuds kamera! Så jag ställer mig med magen framför och vi kan då väldigt tydligt se bebisen och att det är en POJKE! Som såg lite granna ut som en groda haha.. men skum dröm hur som helst :P

Nog om de..
Igår jobbade jag 11-17 sen åkte jag med Ewo hem där vi fick äta lasagne som hennes man Simon hade gjort, mums! Sen kom även Zabina och Anna dit.. Vi följdes sedan ner på stan där det var tjejkväll med modevisning och en massa nedsatta priser. Men självklart så hittar man ju nada då det är billigare suck..
Kan inte påstå att jag letade jätte febrilt heller för jag mådde inte riktigt hundra.
Ont i magen, ryggen, illamående.. Ja som vanligt alltså!

Ikväll ska jag jobba natt, så jag hoppas att jag blir bättre tills dess.


:)

Imorgon går jag in i vecka 17!
Kom även på igår att jag är i fjärde och inte tredje månaden haha, här hänger man då inte med nånstans känner jag.. tiden har gått super fort! Är hela elva veckor sedan jag precis hade fått reda på att jag var gravid och hade sån jäkla panik så jag trodde att jag skulle självdö.. Usch vilken jobbig tid det var! Grät nästan konstant, iaf så fort jag blev ensammen.. Jag undrar hur det hade känts nu ifall jag hade valt att ta bort barnet?
Är verkligen glad att jag valde den här vägen för de känns mer och mer spännande för varje dag :)
19 maj är det dags för det stora ultraljudet och det kommer bli spännande att se hur stor skillnaden är jämfört med de första i vecka tretton.. Peter ska även vara med denna gång så kommer bli stort för honom eftersom han var i stockholm förra gången.

Nu ska jag ut till stallet och göra de jag klarar av, allt är super jobbigt och tungt:/ Bara att bära ut höet till hagarna på morgonen är rena döden haha.. känns väldans knepigt att behöva hjälp med saker som varit helt naturligt hela livet :P

Hoppas alla får en bra kväll!
Puss

Nån som vill ha en platt köttbullemacka som jag råkat sitta på?
 smakar som bäst i 15 minusgrader..

Mammashopping :)

Idag har varit världens slöaste dag som spenderats framför film och dator..

Först såg jag Edward Scissorhands, bara för nostalgins skull sen blev det Seven Pounds för en ordentlig genomkörare av tårkanalerna.. Usch vad jag grät! Men jag rekomenderar verkligen att ni ser den. Sen att snygga Will Smith är med gör ju bara saken bättre ;)

Sen har jag även beställt hem två stycken mammatoppar bara för att dom var söta:) Kna ju inmte påstå att dom är snygga men :P

Först denna med en FRAGILE stämpel :)


och en BEBIS t-shirt :)

Josefin flygmaskin är i stan!

Godagens!

Klev upp vid sju imorse och gick ut till stallet där alla var hungriga och glada som vanligt, kossan var tom så glad så hon ville fira med att mosa min fot!

Sen hänga över toan, frukost, städa och nu sitter jag ren och "fräsch" och väntar på Josse! Hundra år sedan man såg henne så ska bli riktigt kul med en liten tur på stan :)
Får se nu om jag kommer hitta nånting kul att köpa.. brukar ju alltid få med mig nått litet iaf!

Sen visar det sig ifall de blir nån grillning eller inte ikväll.. Hoppas på det bästa iaf!

Puss!


Löning på fredag :)

Yes imorn kommer äntligen lönen! Har tänkt att jag ska försöka handla lite mamma kläder för tom mina leggings sitter åt nu runt magen.. Har kikat runt lite på olika sidor men kan inte påstå att jag hittar nått som är speciellt snyggt vilket känns jäkligt trist :/ Har iaf spanat in ett par jeans på name it som finns här i stan så ett par sådana blir de nog! Sen verkar de bara typ finnas linnen i hemska dassiga färger, varför kan dom inte göra dom snygga vackra kläderna i mamma form med?
Ringde barnmorskan igår för jag har så ont imagen så fort jag rör på mig, känns som att magen ska spricka hela tiden.. men hon lugnade mig med att de nog bara är mina ligament som töjs ut men blir de inte bättre skulle jag höra av mig igen. Så svårt detta för man har inte en blekaste aning om vad som händer eller vad som är bra eller dåligt.. Men så är de väl för alla skulle jag tro!
Nu ska jag vila, nyss varit ute på promenad med Jesse i det härliga vädret och som belöning fick jag lite illamående, tackar tackar!
Kram kram

SPYKRÄKA

Nu har jag varit ledig i tre och en halv dag, ikväll kör det igång igen med ett nattpass på tio timmar. känns ju underbart. Nä faktiskt inte för jag är så satans trött om kvällarna så jag vet faktiskt inte hur jag ska orka med den här kvällen. Men det är ju bara att bita ihop.
Illamåendet hjälper ju inte heller till. Inte heller att jag har ont i både mage och höft. Har varit ledig i som sagt tre dagar men jag är helt utmattad ändå..

Oj vad positiv jag är, skrämmande. Men allt är faktiskt inte roligt. Men det är bara att ha kvar tanken om att det är värt det! :)

Mamma är arg på mig för hon tycker att jag konstant ser döende ut och inte tar hand om mig själv som jag ska, vilket hon kanske har lite rätt i.

Sitter just nu och väntar på livstecken från Fia och Pierre. Dom hörde av sig imorse och sa att dom kanske skulle komma förbi med lilla Charlie som föddes den 14/4 :)

Men nu är det dags för lunch, Björn är snäll och lagar mat som vanligt för jag blir bara illamående.. sen slutar det oftast med att han får äta upp hälften av de jag tagit för mig med..



Hittade den här bilden på Björns dator från i somras då vi hade varit ut på harrys vid Z's student, fulla och glada haha.. ♥

14+0

Okey håll i er här kommer det!

För er som missat så kan jag nu berätta att i oktober så kommer jag att få mitt första barn :) Kommer nog som en chock för de flesta, det gjorde de för mig med!

Men det känns helt underbart att jag fått den gåvan. Jag har ju fått höra av läkarna att jag inte ens skulle kunna bli gravid!

Idag går jag in i vecka 14, mitten av tredje månaden.. och jag kan ju säga att jag har mått bättre. Får knappt behålla nånting av de jag äter och att jobba på BK med all matos mm är ingen höjdare haha.. men jag kämpar på! Dom säger att det ska börja avta nu men ja, jag har då inte märkt av de :P


ultraljudsbilden från vecka 13

I mitten av maj ska jag göra ännu ett :)

Annars så är väl allt som vanligt. Har gett Allsvakker sin sista spruta idag efter operationen och han verkar må prima, ingen feber och skapet ser jätte fint ut :) så nu kan man snart börja köra igång honom, iaf pappa :P


Pierre och fia är inne på förlossningen nu, jag hoppas av hela mitt hjärta att allt kommer gå bra <3

Typiskt

Nu då jag nästan "kommit" igång med skrivandet så strejkar mitt internet. Bara la av utan förvarning! Morr!
Så nu sitter jag vid lillebrors dator.. Har precis fått betala mina räkningar några dagar försent men kan ju inte göra så mycket åt det hela...
NÅN DATAKUNNIG SOM VILL HJÄLPA MIG FÅ IGÅNG SKITEN ?:)
Har jobbat hela natten. Kom hem vid 06 och kunde inte sova längre än 11.. så nu ska jag äta lite sen försöka sova lite till.. Nätterna tar ju kål på mig nu för tiden, men vad gör man...
Hoppas allt är bra med er stackare som försöker följa den här dåligt uppdaterade bloggen :)
Puss

RSS 2.0