Nu finns det ingen återvändo!

Ikväll bokades resan, flytten till USA.

Klockan 06:25 flyger jag från övik, kommer fram till New Ark 13:10 amerikansk tid..

SHIIT! haha jag kan inte fatta det, jag ska verkligen iväg

Älgmöte

Så då var ridturen avklarad, blev klättring upp till Vitsjön för det var bara den vägen som det fanns lite skugga på iaf..
På vägen hem så genade jag genom en liten stig i skogen mitt emellan travstigen och ridskolan, där inne satt en liten älg och lurade! Allsvinn blev lite skraj där ett tag, men som tur är sticker han aldrig..

Träffade dessutom på en vespa på vägen upp till Vitsjön, INNE i skogen.. haha jag tror att de är en av mina knäppa släktingar faktiskt, vem annars skulle köra runt med en moppe bland träden...


Ny dag, nya tag

Äntligen börjar jag må bättre, finns de nått vidrigare?

Ska ut till Solänget på förmiddagen iaf och rida Allsvinn, ska bara kolla om Nina ska dit så får man kanske sällskap ut, det tycker ju både jag och Allsvinn är bra mkt roligare.

Helgen betyder V75 här hemma, trevligt trevligt, men kan ju inte direkt säga att det är några rikiga storstjärnor som kommer hit..

Alla ni som åker på Yran, ha så kul!!


Hästar

Hästarna gör mig glad. Hästarna får mig att glömma

En rolig tur på Allsvinns rygg idag tillsammans med Nina och Barals Ronja, hade någon sett oss hade dom trott att vi supit ner hästarna. haha

Sen blev det en tur ut till Torsböle där min lilla prins väntade






Tänk att han faktiskt var så här liten för bara ett år sedan

.



Är nöjd med min nya shorta iaf

!!!

Usa känns bara längre och längre bort...

Detta måste lösa sig

Och tråkigt för Hennie att det inte var bra i Italien:(


Tyskland, Luxemburg, Frankrike (Belgien) och Tyskland igen

Flög från Tyskland kvart i 7 imorse, kom hem till Övik runt 17..

Vår resa innehöll:

Polisen tar vår ena bil under natten i Luxemburg

Min jacka rymmer i Luxemburg

Blir vittnen till ett polisgripande, och precis då killen får handklovarna på sig så börjar hans mobil att ringa med signalen: Bad boys, badboys what you gonna do when they come for you...

En galen man inne på Mc Donalds

Skelettdelar, kanoner, bunkrar

Björn blev biten i fingret av en krabba

Cider, Calvados

Ridtur på stranden, även ner i vattnet

Bilåkande så det står en upp i halsen
 
Och mkt mkt mer








Helg med mera

Helgen bestod av festande, både dåligt sådant och bra. Bäst blev ju helt klart lördag iaf, förfest med Anders, frisörkillen hemma hos Frank med några till, sen bar det av till Harrys, rätt bra med folk, blev en lyckad kväll! Fredag ska vi inte ens prata om...

Sen efter att man varit seg hela dagen så for jag å anders till kossa mu och red. Övermogna barr är ej gott kom vi fram till. annars funkade det.
en stressig dusch, sen vidare till Anders för lite film, blev ett avsnitt av Emil i lönneberga, ett av Karlsson på taket (haha) sen såg vi Populärmusik från Vittula. Sjuk film. Och jag vet nu varför jag inte tittade på Karlsson när jag var liten, han är skit läskig! varför är han helt tunnhårig, å elak!?

mys

Efter lite frukost imorse så åkte jag hem, bytte ióm till stallkläder sen till solänget för att rida Allsvinn the Galoppör.
Hade inte speciellt tur, mötte alla stora maskiner man kan tänka sig, och tom Allsvinn som inte brukar vara speciellt brydd höll på att hoppa ur skinnet ett antal gånger... suck, men vi kom ju hem helskinnade iaf..

NU så försöker jag att packa någorlunda smart.. Imorn klockan 10 beger vi oss till stora staden 08 för att sedan runt 20.00 flyga vidare till Köln, Germany. stannar där över natten, sen så beger vi oss till Frankrike. ska tydligen stanna och hälsa på nån med... har ingen större koll..

Hur dum får man vara

Jag som lovat mig själv att jag inte skulle utsätta mig för detta nu när jag ska flytta, men ändå så lyckas jag snärja in mig mer och mer. så idiotiskt, men jag kan inte låta bli :(

Bra torsdag

Vaknade runt elva, blev upphämtad av Anders och åkte ut tiil utby för att rida Korbesta. Han fick rida först och jag blev faktiskt riktigt impad, andra gången han sitter på en häst och killen galopperar:P efter ett tag så bytte vi av varandra och jag red tills det ar dags att vända hemmåt, då hoppade han upp bakom sadeln:P och Korbesta protesterade inte ens över att vi var två på henne!

Sedan körde han hem mig, jag duschade, gick upp till Östra för att hitta nån mat.. yrade runt i 10 minuter och kom ut med två äpplen och en youghurt! ingen matlust alls...

Sen kom Anders och hämtade upp mig igen för lite bad ute i nävertjäl, jag tyckte det var jätte skönt, men han var lite av en badkruka:P

Sen kvällen blev filmkväll, han dök upp med film och glass:) trevligt trevligt:)


När ska man ge upp?

vet inte om jag ska vara ledsen eller arg. Lilla vän, turen verkar aldrig vara på din sida

Brämsäckel

For ut med Korbesta en sväng, skrittade bara. Så varmt och hon är så fet..
Söt är hon då iaf, när jag lagt på sadeln och det var dags för tränset så han jag knappt börja lägga grejerna över nacken så stod hon och gapade med munnen efter bettet, så lite kul måste hon ju tycka att det är iaf:)

Iaf så när vi kom iväg upp mot skogen så tror jag att halva stan brämsar bestämde sig för att äta upp oss, speciellt hästen.. stackars Kossan var asförbannad efter ett tag så blev bara runt 2½ kilometer, sen fick hon gå lite ner till vägen med..

Nu så håller jag på att tvätta lite, hästkläderna var kanske inte i det fräschaste laget..


galet

Skulle ju titta på Uno Svenningsson igår när han spelade, mysigt, sjukt mycket folk faktiskt! Sen gick jag, John och Oscar vidare till Harrys och åt, riktigt gott, men tobbes service var väl inte den bästa..

Några drinkar och cider senare så gick vi till Public, satt där och surrade ett tag innan vi beslutade oss för att fara och bada, Hörnsjön blev offret. I slutändan var det bara jag och Oscar som badade... fegisar.. och snälla som dom andra var så stack dom iväg! men de var rätt varmt i vattnet så så länge man var kvar där så var det lungt. Riktigt äcklig botten bara, och jag som typ utvecklat nån slags fobi mot bottnar.. huvva...
När dom sen var snälla och hämatde oss så for vi till brandstationen för att rida på tuppen(nått vi bestämt för längesen på fyllan och villan att vi skulle göra) . Den var större än jag trodde, tur man är smidig som att katt och kom upp den iaf haha.

Sen bar det iväg hem till John och efter en välbehövlig varm dusch så skulle vi se skräckfilm... Vi såg på nån skit film sen bytte dom till Hostel, rätt dålig men ett tag mådde jag riktigt illa och kunde inte ens titta eller höra på skiten.. vidrigt!
Som tur var lät dom mig sova genom halva filmen så missade lite iaf..

Kom hem halv sju.. suck dumt och bara sova på näterna istället... känner mig rätt sliten nu klockan 12

Utmanad

Utmanad

Jag blev utmanad av maria att svara på dessa frågor:

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag:
1. Köpa ....
2. Fixa rummet hos mamma
3. Ringa Amerikanska ambassaden i 08
4. Rida Allsvinn
5. Ta en tur ner till hamnen och kolla Uno med Anders

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var jag 9, hade precis fått min första ponny och spelade fotboll för fulla muggar!

Vilka platser har du bott på?
Örnsköldsvik och Östersund( pluggade på wången).

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Åka runt och resa i ett år
2. köpa utby och helrenovera skiten
3. skänka pengar till behövande
4. leva som en någorlunda normal människa, lyxa till det ibland
5.
Jag utmanar:

Josefin


Kalas och ridtur

Min kära kusin fyller 18 idag så vi var där och firade han, massa smörgåstårta, mums:) annars var det väl lika spännande som vanligt..

Sen så åkte jag till utby där jag tappert sadlade på min Korbesta (westernsadel, för tjock för nått annat) och red mot nya äventyr! eller ja var ju inte så jätte dramatiskt... men kul var det! Första gången på ett och ett halvt år hon ens rörde på sig så det tycket hon var kul, och Malin och Maria hängde på med sina hästar med. Haha jag tror dom var lite förvånade över att Kossan var så framåt som hon var än fast hon var så fet. Och ni som känner Korbesta vet ju att hon är rätt bra på att veva med frambenen.. jag trodde hon skulle snubbla över sig själv där ett tag haha!

Så nu gör vi detta till en vana och försöker få bort lite fläsk! sen ska vi ju såklart ha lite kul på vägen:)


Lappleken

Det var en gång en liten myrslok som hade en ärta i näsan som var stor och röd liknande en helt läcker klänning, å vad karin vill älska sin kim men han kan inte för att bollen hade fått pyspunka och var svår att komma överens med på grund av situationer känns detta val hårt i livet.

Det var en gång en liten gumma som hade problem med sin örsnibb som hade lossnat och katten och hunden och geten och gud som haver barnen kär se till mig som liten mobiltelefon var han alltid smakade lite konstigt då det var tillagat på snö och rödbetor med pölsa och potatis är de bästa som finns.

......

klev upp nio, for sen till solänget å red Allsvinn, kul som vanligt.
Kom hem åt nån mini lunch, har ingen matlust. inte haft på länge
Gick upp å la mig i sängen, så less på detta
Kom på att jag kunde ta en promenad istället, rensa huvudet lite
Kom två små lösa hundar och skulle attackera oss. kul. Bra att folk har koll på sina jävla hundar!!!

Så nu sitter jag hemma igen, inte nå mindre irriterad än innan.

Going wrong

Jag har fått världens chans nu, nått som det flesta kanske aldrig ens kunnat drömma om.
Jag har en underbar familj som stöttar mig till 100%
Och jag får inte glömma mina vänner, gamla som nya

Men inuti gråter jag, fråga mig inte varför. Jag har inget svar. Allt känns bara jätte jobbigt. Som när man var fjorton och tyckte att hela världen var emot en. Överkänslig mot minsta lilla. Jag vill inte känna så här! Jag ska inte känna så här!
Skulle vilja krypa in i en varm famn och bara gråta tills jag inte har några tårar kvar längre.

En dag på stranden

Ja så länge vädret tillät iaf:) skönt var de iaf.

Gatufesten, kul att man inte åker... suck

Nu ska jag snart till Jess på middag, mysigt:)

Jag börjar bli rädd för det jag känner



take me away, a secret place, a sweet escape

Härliga sommar

ja idag har det varit sommar iaf... tog en promenad till lomsjön där jag träffade Jessica. Badade tom haha fast de blev inte några avancerade övningar direkt, när jag äntligen lyckades doppa hela mig så gick det fort att jag var uppe på filten igen:P skönt att bara ligga å snacka lite skit iaf..

Nu har jag nyss kommit hem från utby, hela familjen har varit där och rensat bland det sista... skit drygt...

travtravtrav

kom nyss hem från travet, pinsamma solänget! fanns inte ens mat! å 20 spänn för en varmkorv som säkert var smittad av nått med...
åkte dit med pappa, sen kom även Anders och Danne.. trevligt trevligt:)
men vi glömde ju lotterna:P


jag har iaf tackat JA till jobbet i USA idag. ingen återvändo nu!

Red Allsvinn, skit kul iag, red gamla skogsslingan WIIE:D det tyckte han var kul å vid hägges skulle vi tävla mot bilarna haha knäppa häst:)

Å jag och Oscar som skulle gå ut idag.. nä då hade han inte skjuts hem så det sket sig.. får slänga på en film istället..

Godmorgon onsdag

vaknade nyss, rikitgt fint väder idag, så kommer bli svettigt på hästryggen idag! sen hem duscha, till lena och svara på Ritas mail(!) vad ska jag svara?!

sen ikväll blir det trav och lottskrapning med frisörkillen;)

:)

blev en mysig kväll :) en tripp till hamnen med glass i kvälls solen, en sväng ut till solänget och hälsa på Allsvinn och sedan en stund vid volleybollplanerna:)

Jag trivs i ditt sällskap:)

Nu är jag livrädd

jag har fått svar, nu är det på riktigt. jag har fått jobbet

What are you waiting for, nobodys going to show you how

Klev upp halv åtta, åt frukost sen körde pappa mig och jesse till mamma så jag kunde hämta min hörlurar till mobilen, sen traskade vi hemåt, fast gick bakvägen runt höglandssjöarna så det borde blivit en hyfsad bit iaf... skönt iaf! träffade dessutom på en älgkviga, hon var rätt så trevlig, stod ett bra tag och pratade om senaste modet. Hon hade rätt bra ideér faktiskt.

inte rikitgt van att kliva upp så tidigt, så när jag kom hem slocknade jag framför tvn, när jag vaknade så hade min ena arm somnat helt! Lite läskigt det där då man inte kan röra på den...
Nu ska jag försöka få lite ordning här hemma.


Sen ikväll så kanske det händer nått kul, vem vet;)

RSS 2.0