Här kommer ett superbra kort från IDOL igå...

mms_img36981 (MMS)

Här kommer ett superbra kort från IDOL igår, här har vi olle hedberg på scen de ser ni va? Hade jätte trevligt igår men just konserten var sisådär måste jag säga. Jay och minnah + weise var bra men tycker att det var alldeles för mycket lugna låtar. Blev lite segt emellan åt! Men var jätte trevligt iaf och kul att komma ut lite:-) idag har vi haft en riktig slappar dag, jätte skönt:-) men Isaak har en mindre bra kväll, inte mycket som duger.. Lilla gubben:-(


Har precis varit och hälsat på lillhästen ...

mms_img25233 (MMS)

Har precis varit och hälsat på lillhästen som inte är så liten längre! Men superfin:) gick fint i vagnen också, bort med kulorna så blir detta bra:)


Isaak hjälper mamma med att sortera kläder...

mms_img42067 (MMS)

Isaak hjälper mamma med att sortera kläder:-) helt sjukt vad mycket kläder man totalt glömt bort att man har! Men är ju typ ett år sedan man kunde ha dom med så..


Guldfisken är igång igen..

Minnet är bra men kort brukar man ju säga men jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår under dagen. Men jag tror att förklaringen är rätt enkel: jag gjorde nog ingenting förutom att mata, bära och busa med bebis haha. Så måste de senaste dagarna sett ut för jag kommer faktiskt inte ihåg.

Om jag ska berätta de jag faktiskt kommer ihåg igår så kan jag ju börja med att Peter kom hem från jobbet, vi slöade framför tvn sen blev de middag. Lite mer slöande sen åkte vi för att handla så Björn fick vara hemma med en sovande bebis. Åkte på Willys för där är de faktiskt billigast att handla så man får ju mycket mer för pangarna :)
Vi strosade runt och tittade på lite allt möjligt och kände ingen stress alls då det helt plötsligt kommer en otrevlig vakt och halvskriker att de stänger!? Kollar på klockan och den är 21:00, hade ingen aning om att dom stänger en timma tidigare än de andra butikerna.. Så vi stressade runt för att hitta de sista och gick sen och betalade medans den sura vakten stod och stirrade på oss..
Efter de blev de en liten tripp till jobbet för att säga hej till Zabina och Jocke och även Micke var där. Snackade lite skit en stund och bestämde lite om lördag sen åkte vi hem.

Jag nattade lillbebisen som vaknat igen och Peter gjorde klart de sista jobbet på datorn sen skulle vi sova men hamnade framför en en film; "En kvinnas doft" heter den och Al Pacino spelade huvudrollen. En mycket bra film måste jag säga! Så bra så jag såg hela som slutade halv två -_- Men de var de värt :)

Bebisen sov till halv åtta idag och jag har faktiskt sovit hela natten för en gångs skull :) Men nu har man väl sovit för mycket så nu är man trött av det istället haha.
Väntar på att veterinären ska ringa och vi ska bestämma när han ska komma och kastrera kisse och även på att hovslagaren ska ringa för att boka skoning.
Ska även ta mig i kragen och försöka sortera min jäkla garderob som är helt kaos igen ):

Bye!


Bebishästarsovastädatvättagaaaaah :)

Känns som att de är väldigt längesen jag vaknade och verkligen kände mig utvilad. Dessa nätter har tagit död på mig. Och de är ju inte lillens fel utan de är ju jag som inte kan somna om :(
Är så mycket som behövs göras här hemma men varken ork eller motivation finns tillgängligt. Blir snarare bara ett tvång ifall man ska få besök att man snabbstädar lite. Suck.
Tror jag ska följa Malins förslag och ringa Azim från Dubai (våran houseboy i huset vi bodde i) och fråga om han vill jobba här haha..

Som ni såg så hade ju Isaak byggt en liten koja imorse, såg ännu roligare ut i verkligheten och så fort man pratade med honom bubblade han av skratt, älskade lilla sötkorven min :)
Nu sover han igen efter att han försökte övertyga mig om att han inte als var trött. Men då han skriker så fort man inte bär på honom och han blir alldeles röd runt ögonen då kan han inte luras längre även om han ska hålla på och skratta och leka i sängen. (:

Pappa ringde nyss och berättade att han hälsat på Ulf Arne som tränar lillhästen. Dom har bokat in fredag klockan 1 att vi ska komma och kolla på honom då han ska köras. kommer bli intressant att se! Pappa sa även att dom kommit överrens om att han ska kastreras då han börjat bli lite väl hård nu. Känns väldigt skönt måste jag säga, jag har då ingen större lust att han en halvknäpp hingst på gården då det finns en massa ston och de dessutom kommer ett föl nu i vår! Så det blir väldans bra :)

Funderar på att lägga mig och vila en stund nu innan lillbebisen hinner vakna igen, känns som att de kan behövas :)

 


Så här såg Isaak ut nu då jag kom in till ...

mms_img24155 (MMS)

Så här såg Isaak ut nu då jag kom in till honom. Busfröet hade gjort en liten koja av kudden och det var hur roligt som helst:P iaf då jag frågade vad han höll på med haha. Har sovit som en kratta igen.. Vaknade strax innan fem och precis då jag höll på att somna om ville Isaak ha mat.. Sov sen mellan 7 och 8 sen började dagen!


Tell me who you are!

Jag börjar bli rätt så säker på att nån verkligen hatar mig och sitter med en vodoodocka nånstans och med ett elakt skratt så fördärvar den personen min dag! Jag är trött, får höra på en konstant blandning av bebisskrik, kåtkattskrik, brorsan tittar på ett DANSKT tvprogram och nu då jag gick förbi skafferiet så faller dörren AV!?! Vet inte om jag vågar göra nån lunch för då exploderar väl spisen.

Vill att Isaak ska vakna nu så vi kan gå på en promenad, tror de behövs..

Har kommit igång med städningen nu, men jag blir bara mer och mer arg för varje grej jag tar i. Vet inte ens varför. Sa jag att jag hatar att städa..


Sätter mig och drömmer tillbaka till hästtiden istället, det får mig alltid på lite bättre humör
Men lite sorgligt är de också

Allsvinn då han stod hos Maria, en helt underbar tid..


En tur ute i skogen med Maria på Ko och jag på Allsvinn

Allsvinn stod på Solänget och jag och Nina hade helt underbara men även helt galna uteritter ihop!


Allsvinn

Allsvakker två dagar gammal


Allsvakker ett år


Malin och Maria kom förbi på sina hästar och vi tog en tur i skogen ihop


Allrigel en månad

Lillan och Allsrigel vid betesutsläpp


lillfis bara nån dag gammal


provred Bobby åt maria


Allsvinn under en av alla undersökningar som gjordes


mamma ko

fotofrafering med ko


vem behöver sömn?

jo jag tack!?

Vaknade klockan tre i natt av att Peter snarkade så taket höll på att lyfta. Men de var ju lungt tänkte jag bara att somna om efter att ha petat på han lite.. Jo eller inte! För precis då jag håller på att somna hör jag hur Isaak börjar att prata så på nått konstigt sätt hamnade jag inne hos honom i superfart och gav honom tutten så han somnade om. Phu!
La mig i sängen och stirrade i taket i ca två timmar tills det var dags för ett nytt tutterace vid 05. Klockan 06 Ville Isaak ha mat men då var jag helt förstörd så då fick Peter kliva upp. Fick sen sova i kanske en och en halv timma sen var klockan nio och Isaak tyckte att de var dags att kliva upp och de kan jag ju inte klandra homnom för.

Men hade varit skönt att ha varit pigg eftersom hela huset håller på att gro igen och jag MÅSTE städa! Gaah skjut mig. Då jag blir rik ska jag ha städerska. För jag är så j*vla less på städningen nu så jag vill bara kräkas.

Det var dagens positiva inlägg, have a nice day


Gaaalen bebis

Isaak är på väldigt dåligt humör, men det beror troligast på att han är övertrött. Man kan ju tycka att de bara är att stänga ögonen och somna men av nån anledning tycker ju inte bebisar att de är lika självklart -_-

Har iaf haft en mycket trevlig dag på stan med Zabina och vi fick även en liten skymt av Fru Malm och Sixten :) Har yrat runt hela stan på varenda affär, kom hem med sockar och nappar till bebisen och en almanacka till mig själv.
Nu blir de en riktig slökväll i soffan! Bye

Jag och Isaak har åkt till mamma. Ska dusc...

mms_img54852 (MMS)

Jag och Isaak har åkt till mamma. Ska duscha och göra mig i ordning här inför en date på stan med Tina och Zabina:-) men först tänker jag vila en liten stund.. Vaknade halv 5 och hade svårt att somna om som vanligt:/


Lilla fröken Batpig har nu blivit vuxen. D...

mms_img24351 (MMS)

Lilla fröken Batpig har nu blivit vuxen. Den femtåade lilla katten löper = hon vrålar, skriker, ålar, stryker, och äcklar sig konstant! På måndag ringer jag Domsjö veterinärstation sen blir det ingen mera kåt Batpig:-)


Har varit väldigt fint väder idag och de ä...

mms_img24350 (MMS)

Har varit väldigt fint väder idag och de är de ju fortfarande bara de att solen börjat gömma sig bakom bergen:-) Jag, Peter och Isaak har hunnit med en promenad uppe i skogen men nu ligger vi alla som dösillar. Två av oss har ont i huvudet och dom tredje börjar bli trött. Ikväll blir de middag på Statt så jag hoppas man känner sig fräschare då! Isaak verkar inte fått några som helst besvär efter vaccinationen, har varit pigg som en lärka:-) nu ska jag lägga korven sen vila lite.


Stolt mamma :)

Som jag skrev tidigare så fick Isaak sprutor idag och jag var så jäkla nervös innan. Först fick han den "snälla" sprutan i höger ben och det tyckte han inte om alls men han skrek inte alls som jag trodde han skulle göra utan efter bara en liten stund var han ganska lugn igen. Sen var de dags för sprutan som Gun-britt sa skulle göra riktigt, riktigt ont så jag var beredd på en galen bebis och att jag skulle få de jobbigt med. Men min lilla, älskade underbara bebis ryckte till, skrek i 15 sekunder ungefär sen var allting jätte roligt igen och han satt bara och skrattade :´) Så nu får vi se om han får nån feber eller mår dåligt senare ikväll.. får hoppas han slipper men då vet man ju vad de beror på iaf.
Jag frågade även om svininfluensan men dom vaccinerar bara barn över 6 månader och riskbarn; hjärt-lungsjuka t.ex

Isaak väger nu 7675 gr och 66 cm lång:)

Sen handlade vi medans Peter gjorde kundbesök på Nordhallen och jag och Isaak blev attakerade av en förvirrad liten tant som ena sekunden pratade om sina barnbarn och nästa sekund började hon viska om en man som gick förbi som hon hade sett gå med packning till huset  bredvid begravningsbyrån.. sen åter till barnbarnen. Allt de hände medans jag hade Zabina i telefon så jag försökte att inte gapskratta medans tanten surrade på med mig och Zabina fnissade mig i örat haha..

Senare så kom Zabinut hem till oss och vi tog en promenad uppe i skogen, och som vanligt så höll man ju på att ta ihjäl sig i uppförsbackarna.. men var riktigt kul att träffa Binut igen och prata av sig lite :)

Nu ligger köttet på tining, blir whiskeymarinerad entrecote till middag :)


då var det dags då!

Lillen ska få sina vaccinationssprutor idag. Han har precis ätit frukost så nu ska vi bara göra oss i ordning, eller ja Isaak ska få på sig kläder istället för pyjamas. Jag orkar inte fixa i ordning mig bara för att sen stå och lipa då hjärtat skriker för fulla muggar..


Bebisen är nu 3 månader och 55 minuter gam...

mms_img20789 (MMS)

Bebisen är nu 3 månader och 55 minuter gammal. Denna dagen blev ej som planerat överhuvudtaget men nya väg imorn:-)


Kexchoklad Blåbär

Nu gör jag reklam för Peter´s konkurrenter, men har ni tetstat Kexchoklad Blåbär?!
Helt otroligt vad god den är :) Helt otroligt dumt att Peter gav mig en, jag som inte ätit godis på jätte länge.. Nu måste jag ju nästan börja igen. MUMS :D


Ut i skogen!

Jag är verkligen super trött idag! Var de igår med då jag skulle gå och lägga mig, hann tom somna då Peter bortsade tänderna.. Även idag vaknade jag vid 6 och kunde inte somna om. Hade jag inte vetat bättre hade jag börjat fundera på om jag kanske är hög-gravid igen;) då kunde jag ju verkligen inte sova!

Då jag äntligen hade masat mig upp ur sängen märkte jag att Isaaks nattlampa inte lyste så sprang till köket i lite halvpanik och visst var de så att vi hade strömavbrott! Hur värmer man Isaaks mat utan ström? Som tur var så kom den tillbaka å jag hann värma den innan strömmen sprang iväg igen.. Men här har man ju ett bra exempel på varför man bör amma! Då har man varm mat heela tiden. Känner fortfarande att det känns trist att de inte funkade för mig.. så tack gode gud för ersättning!

Idag händer roliga saker! Ska träffa Zabina, Tina, Jeltzin och Teya och grilla ute i skogen! Vädret kunde ju inte vara bättre heller så kommer bli en toppen dag :) Senare ikväll åker vi hem till Peters föräldrar och tittar på hockeyn så de blir en heldag med Tina kan man säga. Hon är Isaaks faster för er som inte vet de.. :)

Nä nu har jag inte tid för detta längre, det mullrade i Isaaks blöja så jag lär väl ha en rolig överraskning som väntar där..
Hoppas alla får en bra dag :)


Tove är en granne, som bor i grannbyn Sörg...

mms_img55352 (MMS)

Tove är en granne, som bor i grannbyn Sörgård skickade ett sms och undrade om jag skulle med på en promenad. Perfekt! Slängde i mig lite mat, matade Isaak och klädde på oss och då det var dags att stoppa Isaak i vagnen så stod Tove utanför huset med sin häst Siola (som är väldans lik Korbesta). Sen tog vi en promenad genom byn och tillbaka, riktigt skönt att komma ut och det blir kanske en tur imorn med om jag hinner:) på väg hem träffade jag på en annan granne som mer än gärna gick med mig tillbaka hem och berättade hur kul det är att vi bor här i utby. Hon hade dessutom inte vetat om isaak så hon tyckte det var bra med en pluttis här i byn med:-) trevlig tur med trevliga grannar!


Även om han är absolut tröttast i hela vär...

mms_img55350 (MMS)

Även om han är absolut tröttast i hela världen och jätte grinig så behöver isaak bara läggas i sängen så blir allt super kul istället :P men den luringen går inte mamma inte på. 5 minuter senare sover han som en liten gris ;)


ögonbajs

Godmorgon

Mina ögon är fulla i grus och klet. Ögonbajs alltså men det är ju rätt så skönt att klia bort det iaf! Har sovit som en kratta inatt. Isaak brukar ha vaknat vid fem nu varje morgon, eller rättare sagt 05:16 varje dag haha.. äta sen somna om till tio ungefär. Idag sov han till kvart i nio och åt och somnade sista gången innan tio igårkväll :)

Men iaf så vaknade jag halv 6 efter att ha drömt en mardröm och sen kunde jag inte somna om, typiskt! Vaknade då jag tittade ut genom fönstret och såg att ett psyko som hade förföljt min familj hade tuttat eld på stallet! Skulle precis ringa brandkåren då jag vaknade och sen låg jag vaken med världens olustkänsla :( Men skönt att få ligga kvar under täcket iaf..

Har ni sett detta om att dom gör om våra stjärntecken? T.ex. jag som alltid varit vädur, beter mig som en vädur och allt sånt bla bla nu helt plötsligt har Fiskarnas tecken? Bullshit säger jag, jag är ingen jävla fisk! Sen så lägger dom även in ett nytt tecken: Ormbäraren. Nä fy jag hoppas detta bara är nått nytt dumt påhitt..
http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab

Fakta: Så ser ditt riktiga horoskop ut:

  Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

  Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

  Fiskarna: 11 mars till 18 april.

  Väduren: 18 april till 13 maj.

  Oxen: 13 maj-21 juni.

  Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

  Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

  Lejonet: 10 augusti till 16 september.

  Jungfrun: 16 september till 30 oktober

  Vågen: 30 oktober till 23 november.

  Skorpionen: 23 november till 29 november.

  Ormbäraren: 29 november till 17 december.

  Skytten: 17 december till 20 januari.

klicka in på länken så kan ni läsa hela..

Nu ska Idol-biljetterna bokas, ciao!


IDOL

Har precis bokat bord på Olles den 29 och ska boka biljetterna till IDOL ikväll med. Så vi äter middag på Olearys och går sedan ner till arenan och tittar på Jay ! och dom andra sångfåglarna :) Det blir jag, Peter, Zabina, Emelie och Jocke. Väldans trevligt :)
Nån annan som ska dit?

Idag har jag faktiskt rört lite på fläsket, känns i benen att musklerna har försvunnit kan jag ju lova.. Men ska försöka tvinga med Peter på en promenad ikväll, allt blir så mycket lättare och roligare om man är två! Men får väl se vilket humör han är på :)
Får se vad jag är på för humör med, känner att blodsockret ligger och skvalpar på botten nu och börjat bli jävligt hungrig. Har tvingat i mig lite räksallad och soppa idag men jag kan fan inte äta. Varför? Jo jag har en visdomstand som bestämt sig för att de är dags att komma fram:/ Gör så jäkla ont!

'


Onepiece!

Igår hade Elihn länkat till nånting som hon tyckte var skit hemskt och fult, och precis vad jag vill ha! :D Allt är Isaaks fel, det ser så mysigt ut då han har sina pyjamasar på sig. Och erkänn, visst vill man gå omkring i en sån här då man bara ska vara hemma och mysa?:) det vill jag iaf!

http://www.onepiece.no/store.php?cPath=136_139&language=SV


Har suttit och tittat på en annan variant ...

Har suttit och tittat på en annan variant av Biggest loser samtidigt som jag åt glass, bär olika grädde. Rimmar bra va? Suck jag skulle också vilja vara med i ett sånt program. Jag har verkligen ingen disciplin what so ever:-( Jag önskar snön kunde försvinna nu så man kan börja gå efter vägen med vagnen, är inte ett dugg kul att gå i skogen + att jag får för mig att vi ska bli uppätna av en björn. Och JA jag vet att dom ligger i ide nu. Helst av allt skulle jag vilja ha ett gymkort men det är både dyrt och har ingen aning om när man ska ha tid att vara där. Så jag får glatt nöja mig med att promenera med björnarna helt enkelt. Nu ska jag och huvudvärken sova, godnatt


Riktigt fint ute:-) men jag ligger död i s...

mms_img56099 (MMS)

Riktigt fint ute:-) men jag ligger död i soffan med huvudvärken.. Jag hoppas Peter kommer hem snart<3


back to reality

Helgen har varit helt underbar, Jag och Peter har verkligen kunnat slappna av helt då allt har funkat superbra med mamma och Isaak! Men två dagar var precis lagom, varken mer eller mindre och det var skönt att få komma hem igår igen och få pussa på Isaak :)
Idag har jag vaknat med huvudvärk men lillen verkar vara på toppenhumör så det blir en bra dag iaf! Och pappa var här igår och trollade med elementen så nu är det faktiskt varmt i huset också, kan inte bli bättre!

På fredag ska Isaak få sina vaccinationssprutor och jag ska även höra med sköterskan om svininfluensan. Är det nått han bör få vaccin emot med? Om det är nån med små barn som läser, hur gör ni med just svininfluensan? Jag är lite emot det hela men barn har ju mycket sämre imunförsvar än vad jag har så är ju en helt annan sak..

Idag har vi en riktig slappar dag. Var tän...

mms_img57440 (MMS)

Idag har vi en riktig slappar dag. Var tänkt att vi skulle gymma lite sen basta men vi låg kvar i sängen istället, tog en sen frukost och sen gick vi en sväng på stan:) hittade lite kläder, present till mamma, bitring till isaak och lite gott från systemet. Nu är vi på rummet igen och myser sen blir de modo på olles:-)


Måste ju se normal ut på en bild med:-)

mms_img50266 (MMS)

Måste ju se normal ut på en bild med:-)


Idag är de jag som är mannen i förhållande...

mms_img50265 (MMS)

Idag är de jag som är mannen i förhållandet. Då jag är KLAR har Peter inte ens duschat?!


Njuter av den vackra konsten på hotellet.....

mms_img50264 (MMS)

Njuter av den vackra konsten på hotellet...? Ska snart göra oss i ordning för middag och bio:-)


Nu är vi snart i umeå! Och jag ska börja h...

mms_img50263 (MMS)

Nu är vi snart i umeå! Och jag ska börja helgen på bästa sätt! En date med världens bästa Nina medans Peter jobbar:) sen blir det till att checka in på Plaza, middag och bio:) som jag ska njuta! Men jag saknar redan min fina lilla älskade myskorv så det gör ont, men han kommer få det så otroligt bra med sin mormor så är nog inte säkert att han vill ha oss tillbaka då vi kommer hem;-)


Isaak har varit helt galen idag, så fort j...

mms_img50262 (MMS)

Isaak har varit helt galen idag, så fort jag satt ner honom så har han blivit skit förbannad så då han sovit så han jag sprungit runt och försökt städa. Har fått ut granen nu så det känns väldigt skönt! Fick lite ordning i resten av huset med men annars har jag bara gått runt med bebisen på höften. Han upptäckte sig själv i spegeln idag, väldigt roligt:-)


Vi har ett födelsedagsbarn här hemma idag ;)

Barn och barn, Peter fyller år idag! Men vi hade ju våran ettårsdag den 3 januari så jag köpte ett par äkta skinnhandskar till honom då som fick bli kombinerad årsdag/födelsedagspresent. Och självklart så kunde jag inte vänta med att ge honom den så idag blir han utan present från mig iaf:) Men han blev jätte glad för handskarna så det känn bra! Är så svårt att köpa saker till honom då han är en person som vet precis vad han vill ha!

Isaak har fått hosta, men annars är han rätt så pigg idag men väldigt mammasjuk! Så fort jag sätter ne honom gallskriker han så jag får väl limma fast honom på min kropp idag då :P
Han har ingen feber iaf så det känns skönt och distriktssköterskan sa att så länge han inte får värre symtom så är det ingen fara. Man blir ju så himla orolig då ens guldklimp inte mår som han ska! Känns bätre nu då jag pratat med Gun-britt iaf.

Fick nyss ett paket med posten och där i låg ett jatte fint sten hjärta med texten :En bebis är en ängel vars vingar krymper när benen växer. Men det stod ingen avsändare! Men luskade snabbt ut att de var från Tapper då det stod Arboga på poststämpeln :)

Vet ni vad som händer i helgen då! I november så fick jag och Peter en hotellweekend av mamma i present så nu eftersom Peter fyller år och vi haft våran årsdag så ska vi till Umeå och bo på Scandic Plaza :) Ska bli jätte roligt MEN samtidigt så har jag dåligt samvete för att jag lämnar Isaak. Men det är mamma som ska ha hand om honom och hon känner ju honom så bra nu + att dom kommer bo kvar här hemma så han ska känna att det är så normalt som möjligt så det blir jätte bra. Och skulle det vara nått så är vi ju bara en timma bort. Men samvetet gnager där i bakhuvudet ändå men det är väl så det ska vara antar jag. Jätte snällt av mamma att ge oss en sån helg iaf så nu ska vi bara mysa och rå om varandra :) men jag lär ju vakna på natten och vara säker på att jag är hemma och Isaak håller på att vakna iaf haha

Nu ska jag städa i ordning så det är fint då älskling kommer hem och han ska firas :)

Hoppas alla får en bra dag!



Peter håller på att försöka muntra upp Isa...

mms_img24320 (MMS)

Peter håller på att försöka muntra upp Isaak, han verkar lite hängig plus att han var jätte snorig tidigare idag:-( men nu skrattar han som vanligt då Peter låtsas äta upp hans hand iaf:-) både jag och Peter har ju varit sjuk så jag hoppas verkligen lut lillen klarar sig !


Har städat i ordning Isaak's rum nu och äv...

mms_img41768 (MMS)

Har städat i ordning Isaak's rum nu och även sorterat ur hans garderob, något som behövt göras länge! Så nu ska jag försöka luska ut vilka kläder som lånats av Charlie och vad som lånats av Romeo :) Har tom städat bort all jul förutom granen.. Trist att kasta ut den då den luktar så gott men det är tur jag har ljus från Partylite som luktar likadant ;)


Sovmorgon! :D

AAAH vad skönt! Isaak sov till halv tio, här snackar vi lyx! Har han precis ätit och ligger nu i babygmmet jag fått låna av Hennie :)

Nu kommer det snö igen. Hade ju inte varit nått problem om dom kunde leverera våran traktor någon gång?! Är så att våran traktor som funnits på denna gård sen 31 år tillbaka bestämt sig för att det var dags att åka till traktorhimlen, så vi har fått hyra en traktor men nu är den såld så vi får inte köra den längre. Så nu väntar vi på att den ska hämtas samtidigt som dom kommer med den nya.. vilka problem haha.

Sitter och tittar på Biggest loser. Tänk vad skönt att vara på ett sånt ställe där dom piskar en att man ska träna? Precis vad jag skulle behöva, eller bara nån att träna med iaf.. Peter ska ju också träna men nu är han ju sjukling.. en sjukling som mår lite bättre idag och ska ge sig ut och jobba iaf.

Idag ska jag FÖRSÖKA städa bort den dära julen som fortfarande är i huset, suck.

Hoppas alla får en bra dag!
Kram kram


trött mamma och en pigg bebis. förstår inte hur det alltid är den fördelningen som gäller ;)


Det är rätt konstigt detta med julen. Inna...

mms_img42121 (MMS)

Det är rätt konstigt detta med julen. Innan själva julafton ägt rum så är man alldeles mysig i hela kroppen och njuter av varenda ljusstake, tomte och annat pynt. Och när vi tog in granen tre dagar innan julafton blev man ju som ett litet barn igen! Jag satt i soffan och stirrade på granen och tyckte att den var det finaste som fanns och för varje julklapp som hamnade där under så blev det bara finare. Dagen efter jul då syns inte granen lika mycket längre. Vid nyår då ser man den inte ens och nu då det verkligen är dags att ta bort allt är man så döless på det hela så de nästan är skrämmande! Att mysfaktorn bara kan försvinna så tvärt då klockan blir midnatt den 24e?


Lazy ass

Ja det blev ju ingen promenad, jag är helt enkelt för lat idag.
Men får slita lite i stallet då istället efter middagen, Peter ska göra tonfisksallad, mums! Mamma är även på väg hit men hon ville äta sin äckliga soppa istället för god mat! Mer tonfisk åt Bea.

Bebisen ligger och sover, snart sovit i två timmar. Känns så skönt att han böjar komma in i lite rutiner då det gäller sömnen. Nu sover han hela natten och tre gånger under dagen med. Förut visste man alödrig hur natten skulle bli och han kunde vara vaken 6 timmar i rad under dagen sen sova en halvtimme för att sen vakna igen och vara grinig. Nu är han oftast en lycklig bebis :)

Peter verkar må lite bättre nu iaf så förhoppningsvis så kan han joba imorn :)


SMS-inlägg

mms_img42120 (MMS)


Isaak kände för ett pass i gymmet, full fa...

mms_img42119 (MMS)

Isaak kände för ett pass i gymmet, full fart:)


Sovmorgon?

Inatt var de Peters natt.. (Vi turas om med nätterna med Isaak) Men senaste nätterna har han sovit hela natten så skönt..Men då tar man ju sin morgon ist, vilket peter gjorde med men som vanligt så verkar ju Isaak vakna på ett jäkla humör varannan dag så det slutar alltid med att jag inte kan somna om och ligger och lyssnar på en sur bebis sen när Peter åkt på jobbet ja då är de ju bara att köra igång med dagen.

Idag är Peter dock hemma, han har fått bihåleinflammation så han är mer död än levande. Halvsitter som en fladdermus i sin grotta inne i sovrummet och har kolsvart i hela rummet. Stackarn!

Isaak käkar nu sen tror jag att vi ska ta en liten promenad, behöver komma ut och få luft..Blir nog i skogen som vanligt, vågar mig inte ut nere på vägen då folk kör som IDIOTER!!! och att hoppa undan med en barnvagn ner i diket känns sådär så vi håller oss här uppe tills asfalten är framme igen :)

Nu luktar det bajs, hej då


Isaak har varit på bra humör nu flera daga...

mms_img42118 (MMS)

Isaak har varit på bra humör nu flera dagar i rad. Men efter att ha sovit eftermiddag idag så vaknade han på världens sämsta humör! Då jag bar honom från sängen så stötte han huvudet ont min haka och skrek som om han höll på att dö, tröstade honom och tillslut blev han lugn och jag pussade honom på kinden och då blev han skit arg igen.. Känner mig hemskt omtyckt;) han fick äta sen somna han igen och nu är han lite gladare iaf.. Imorn åker en av fölmärrarna vi har inhyst på slakt. Hon är över 20 så hon har nog gjort sitt på den här jorden men lite trist är de allt för hon är väldigt mysig och trevlig:-( så nu blir de till att möblera om i hagarna igen så alla får en kompis..


Testar mobilblogga. Alla utom jag sover.. ...

mms_img42117 (MMS)

Testar mobilblogga. Alla utom jag sover.. Super kul!


Nytt försök!

Har verkligen inte haft en tanke på att skriva nånting den sista tiden, har varit fullt upp i skallen med andra saker. Och självklart bebis med:) Isaak är nu 2½ månad men bm tycker att han är utvecklad som en 4 månaders bebis!? Väger dessutom 7 kg.. Jätte bebis alltså :) men världens underbaraste. Nu har han även börjat skratta och det spelar ju ingen roll hur sur man var innan så kan man inte låta bli att le tillbaka:)

Allting går jätte bra, det tar ju ett tag innan man börjar vänja sig vid att det finns en tredje liten person som kräver all uppmärksamhet! Men nu känns det verkligen hur bra som helst och det är så kul att se hur han utvecklas. Isaak kunde heller inte fått en bättre pappa, Peter är världens bästa♥

Själv så har jag precis fått tillbaka min kropp eller hur man nu ska säga. Jag har inte ont längre iaf, och kan nu vara ute i stallet igen, såå skönt! det är till och med roligt att skotta skit! Men en sak är säker: muskler och kondition är som bortblåst och med ett stall som är jävligt tungjobbat så känns det i kroppen att man börjat "röra" på sig igen:) men det är bra det, 10 kg till som ska bort efter graviditeten!


ca tre timmar gammal


6 veckor


RSS 2.0