Väskjävel..

Marias lilla väska är spårlöst försvunnen och både jag och hon är rätt säker på att hon fick med sig den hem. Hon hade iaf med sig den ut från krogen eftersom hon hade lappen till garderoben i den.  Men efter det? Jag har kollat igenom hela huset nu känns det som, iaf varenda vrå som Maria kan ha varit i. Sjukt frustrerande iaf, speciellt då hon hade körkort och allt där i! Om den nu blev tappad efter vägen så får vi hoppas på att det är "rätt" person som hittat den och lämnar den till polisen..

Har precis tittat klart på filmen som visades på 3an, Legally Blonde. Den är lika rolig varje gång. Tom mamma ochGöran tittade på den och skrattade!
Ska nog ta en snabbdusch nu sen sova, Oscar slutar jobba tre så jag hoppas jag slipper vakna då han kommer hem. Men jag lär ju kunna somna om rätt fort iaf:)
Och idag hade jag somnat i soffan framför tvn, Oscar skulle hit innan jobbet. Då jag vaknade till märker jag att nån sitter brevid mig, de var Oscar och det visade sig att han hade varit här i 40 minuter då men ville inte väcka mig haha!



 

Maria och jag

Har suttit och kollat runt en massa och kommit fram till att viär rätt störda, men det gör inget:)

Underbart













Kvällen blev helt underbar, har inte haft så kul på länge! Träffade hur mycket folk som helst som jag saknat, bla så kom ju josse hem från skogen:)
Vi var några stycken som förfestade hemma hos mig sen vid 11 drog vi ner till plattan, rätt dött i början men sen kom folket.
Idag så har man väl inte mått allt för bra, men ska inte klaga eftersom Maria mår ännu sämre.. och Oscar som ska jobba i natt, usch stackarn.

Ikväll blir det dags för Allsvinns andra kortison spruta sen imorn ska jag sätta mig och göra en "beteendestudie" igen hade jag tänkt, börjar ha mina små aningar.. Och jag ska få ordning på honom.

update...


Maria anser sig vara en nyknullad porrstjärna. Jag anser att vi är drunk

partyparty a'la sexy style

tänkte bara visa kvällens look:




Kommer förhoppningsvis med update;)

Headshaking in horses

What is headshaking?
Headshaking is a mysterious problem in horses.  Recent research suggests that it can be caused by a variety of factors:  it can be behavioral (a vice or disobedience) or biological (caused by physical discomfort arising from tack, teeth or ear problems, allergies, nerve stimulation, sensitivity to light, and a variety of other possible causes). 

The symptoms of headshaking are snorting, sneezing, and pronounced shaking of the head characterized by a side-to-side or vertical "snatching" motion, as though the horse had an insect up its nose.  Headshaking horses will often try to scratch their noses on their legs, on posts, or on the ground.  Headshaking tends to occur when horses are stressed by exercise or other factors.  Most important, it tends to be seasonal, triggered in the spring or early summer, and tends to subside in winter.


Scientists posit that headshaking may be triggered by strong light (photic headshaking), which stimulates the fifth cranial nerve, called the trigeminal nerve, in the horse's face and causes uncontrollable itching, pain, and/or sneeziness.  (Interestingly, this phenomenon affects as many as 25% of humans as well, and is called the photic sneeze or "ACHOU syndrome.")  Photic sneezing is hereditary in humans and may also be in horses.  Some humans also suffer from an irritation of the trigeminal nerve called trigeminal neuralgia (TgN) that can cause facial pain and muscle paralysis.  The genesis of TgN, which primarily affects women over 50, is still being investigated by neurologists; these studies may indirectly help us understand photic headshaking in horses.


Recent studies suggest, but do not prove, that headshaking may possibly be triggered by rhinopneumonitis vaccinations, which may activate the herpes virus (EHV-1, EHV-4) which lies dormant in the horse's trigeminal nerve.  This process is roughly analogous to the onset of shingles in humans. 

Headshaking in horses is poorly understood, and just beginning to be systematically researched.  It may have multiple causes rather than a single cause.  We do know that horses tend to begin to headshake at maturity.  Some horses headshake all the time, while others headshake only when under saddle or in strenuous exercise.  Sometimes headshaking resolves spontaneously. 


Det gick inte så bra ändå..

Vi var ju i Umeå på kliniken idag för att fortsätta undersöka Allsvinn. Luftvägarna kolldes först och det såg bara bra ut. Sedan ställde vi in han i boxen igen och jag och Maria fick penna och papper för att strecka för hur många gånger han gjorde sina huvudskakningar på 18 minuter. Det blev till 50..
Han togs in i undersökningsrummet igen och blev bedövad i nerverna i huvudet sedan fick han stå i boxen igen i en timme så det skulle börja verka och vi tog lunch.
Då vi kom tillbaka gjorde vi samma sak, räknade hur många gånger ha skakade på huvudet. Med förhoppning på att det skulle vara bättre. Denna gång 126 gånger på 18 minuter..
Men eftersom att han har blivit undersökt så pass noga och det inte finns nått som skulle kunna orsaka problemen han har så har dom konstaterat att han har problem med nerverna i huvudet, att dom är överkänsliga.
Så nu ska han få en kortison kur under veckan och se om det blir nån skillnad. Det finns även en nervmedicin, kostar ca 1000 kornor i veckan och det är inte ens säkert att den funkar. OM den funkar så kan han inte tävla på den. OM inget fungerar och han inte blir frisk så måste han avlivas.
Då veterinären pratade om allt detta så kände jag bara hur allt mitt hopp försvann och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna längre, det känns så otroligt orättvist! VARFÖR ska han alltid vara med om en massa skit?!

Men som Maria sa, NÅNTING måste man väl kunna göra?

Och tack till Maria som har kört upp oss idag, du är alltid min ängel♥



Hur grym är inte ANNA?:D

Jag tycker detta böev super snyggt, hur nöjd som helst!
Tack Brandelli!!

Nu ska jag försöka se mänsklig ut sen iväg med maria när hon hämtar bilen, lasta hästen sen UMEÅ!


Önska Allsvinn lycka till..          .


Brandelli Was Here!

Nu har jag (Anna) Varit o rotat runt och gett beas blogg en helt ny look! I hope you like it!

So Long Suckers!!!

// Brandelli
AnnaBrandell.blogg.se

blubbiblubb

Nu har jag bränt en skiva med en massa ny musik till imorn, jag och maria ska ju till Umeå med Allsvinn the sick one.. men det blir nog bra!
Har även röjt upp i rummet med hjälp av oscar!

Förmiddan spenderades på sjukhuset med en massa prover sen en sväng på stan där jag gjorde en dryg upptäckt då det gäller mitt konto, men det ska förhoppningsvis fixas imorn..

Väntarpå att en film ska bli klar så vi kan titta på den i min nybäddade säng:)

Utgång på fredag, grymt taggad! Och min klänning har även kommit men jag vet tyvärr inte om jag är så nöjd med den, annars kör jag på plan B.


Kiiiiiiiiisen

"jag vände mig om för att ta en ny vedklabbe att kasta på kärringen, men då i ögonvrån såg jag hur hon kom till attack så jag vänder mig om och" ... slår och klöser väggen bredvid mig, vaknar av ljudet.

Trevligt uppvaknande va? Kunde inte göra nått annat än att skratta åt mig själv:P

Igår var jag, mamma och björn på handledar utbildningen för körkortet. Sen spenderades kvällen framför Lipstick jungle och sen en dokumentär: "Sanningen om size zero", mycket intressant!

Nu har jag precis duschat, ska ner till stan sen för en träff på UH där anställningskontraktet ska skrivas under! Sen tror jag att jag ska ta en sväng till solariumet, sen klockan fyra är det teori på bårmans igen..

Imorn ska jag till sjukhuset, får hoppas att dom kommer fram till nått vettigt!


fredag den 20e, dom dom dom!

Rubriken ska låta skräckinjagande är det tänkt, ni vet som frdagen den 13e.
För denna fredag blev ju bara ett fiasko.

Åkte till stallet halv nio för hästarna skulle skos nio, hah trodde jag ja! Sitter där på min höbal och väntar på Janne och Maria har nyss kommit in med Rappe (tror jag skrämde henne lite) då min mobil börjar plinga. Det är PÅMINNELSEN som ringer för att säga att hästarna ska skos klockan tolv!! Gaaah bra att man inte är nå stressad och förvirrad nu för tiden.. har väl bara snabb kollat lite och sett: 09:00 sko..
Aja så då fick Lillan komma ut men de andra fick stå kvar inne. Så mamma kommer och hämtar mig. Då vi kommer till gullänget så ringer hovslagaren och säger att hans bromsar på bilen pajjat och att han måste skjuta på det hela till senare på dagen, så då var det bara att vända om och ta ut stackarna. Kändes dumt om dom skulle måsta stå innen alltför länge...
Sen åkte jag till mamma.. Blev bestämt att vi ska köra Allsvakker på söndag ist eftersom att det inte skulle hinnas då hovslagaren skulle komma så sent.
Klockan halv två ringer han igen och säger att att han kommer 14:00. Jag ringer till pappa som ska stressa hit för att hämta mig och jag slänger på mig kläderna. DÅ ringer han igen och säger att han ändå måste skjuta på det hela och ska höra av sig i helgen!
Så nu sitter jag här med nada att göra helt plötsligt och en hel dag bortkastad.

Så jag har klickat hem lite kläder från Nelly.com som tröst, en klänning och lite underkläder.

Veterinären har dessutom ringt.
Blodprovet visade att han har för lite vita blodkroppar, men det skulle även göras fler tester. Han har även tid i umeå på torsdag då dom ska gå in i luftsäckarna och även kanske läga bedövningar i nerverna i huvudet för att se om det blir bättre då, för att kunna avgöra om det är ett nevrologiskt (stavning) fel. Så nu måste jag försöka ta mig dit på nått vis då pappa inte visste om han kunde få ledigt.


Min Allsvinn

Okey jag är alldeles för trött och borde verkligen gå och lägga mig, men tankarna susar runt i skallen och det gör mig galen. Tänk om det verkligen är nått FEL på Allsvinn. Veterinären nämnde nått om tumör idag och det har satt sig i mitt huvud. Och som pappa sa; Om dom inte skulle hitta nånting då? Är det verkligen rätt att låta han gå med besväret?

Idag var det tom värre än vad det nånsin varit förr. Innan vi lastade för att åka till sä så ställde jag upp honom på gången. Då stod han helt stilla, inte minsta tecken på skakning. Han såg så otroligt nöjd och glad ut! Jag började nästan undra om det hade gett sig bara för att vi skulle kolla upp det.
Men då vi hade kommit ner till banan så satte det igång, huvudet kastade åt alla håll och kanter, nosen gnuggades mot väggen och han stod även och kliade nosryggen mot frambenet. Man kan tom se i ögonen på honom då det sätter igång. Han får samma blick som då han precis hade kommit hem från Östersund. Helt tom. Som att han sålt smöret och tappat pengarna..

Jag hoppas på att blodprovet ska visa nått imorn, bara det inte är nått farligt. Men om vi bara kunde få veta vad det är som händer..

Älskade lilla vän♥


4 timmar på kliniken och fortfarande inget svar

Som vanligt då jag faktiskt har planer för dagen så blir inget som det är tänkt.

Klockan ett kom vi in på kliniken, började med vanlig endoskopi i luftvägarna, ALLT såg bra ut.
Tandkoll: Nån hörntand som inte var riktigt hundra men som inte ska göra så att han betér sig som han gör. Gommen var även lite missfärgade i främre delen av munnen.. det fotograferades och ska skickas iväg för koll.
Sedan var det dags för röntgen av bihålor och tandrötter, fyra plåtar togs och allt såg bra ut där med!
Ny endoskopi för att komma in och kolla luftsäckarna, men det gick ej med det endoskop som finns på solänget så vi måste troligtvis åka till Umeås klinik där dom har videoendoskop. Det slutade med att han började blöda näsblod..
NY röntgen av bihålorna framifrån. allt såg bra ut.

Blodprov har även tagits och veterinären ska ringa mig imorgon med resultatet. Sen ska hon se vad mer som kan göras.

Min lilla fylle Allsvinn ( fick totalt 7-8 sprutor lugnande under dagen) fick stå i box ett tag så han fick piggna till lite innan det var dags att åka hem. Jag gick in och pysslade med något hos han och plötsligt så råkar han trycka sin nos mot mitt ansikte och jag blir dyngblöt på näsan och kinden känner jag. Drar med handen över det och märker att jag är full i blod. Så jag springer och hämtar en massa papper som jag trycker mot nosen hans men han hade redan lyckats bloda ner hela boxväggen.. Så om ni kommer in i en blodig box på solänget så är det inte nn som har dött där..
Även min nya jacka blev full av det så den ligger i tvättmaskinen nu..

MEN DET ÄR SÅ FRUSTRERANDE ATT ALDRIG FÅ VETA VAD SOM ÄR FEL PÅ HONOM!

Iaf så blev det ju inget körande av Allsvakker, det får bli imorgon ist. Nu ska jag hämta Madonna biljetterna sen lägga mig i sängen och dra nått över huvudet.


Första lugnande..


Nu vet vi vad den upphängningsgrejen är till för..


Märkning för var det skulle röntgas..


Dagens att göra

x Allsvinn till kliniken klockan 13
x Hämta ut biljetterna till Madonna
x Åka till Torsböle och köra Allsvakker
x Sola med Maria  (?)
x Hämta lillebror i Sollefteå




Psykbrytet

Idag var det stora köpabiljettertillmadonnakonserten dagen. Vaknade åtta och slog på datorn sen runt halv nio gick jag in på ticnet där jag hamnade i kö. Köade i en och en halv timma innan jag kom fram för att få göra bokningen, allt gick jätte bra tills det var dags för betalningen. Mastercard har tydligen nått nytt specialsäkerhetsgrejs man måste fylla i då man gör köp över internet som inte ens funkar, vi ringde tom kundtjänst och när dom inte ens fattade vad det varså gav jag upp.
MEN jag har ändå fått tag på biljtetter. förhoppningsvis om det inte skiter sig med min vanliga tur...
Tur oscar var med annars hade jag nog slagit sönder datorn imorse..

Idag ska jag på första teorilektionen..



Vila i frid

det som har hänt Acke är helt ofattbart :( Jag tänker på er!

Scandic Infra city

Nu har vi bokat hotell inför Elitloppet, fått tag på två rum på Infra där auktionen håller till plus att allt det kända folket + alla man känner bor där:) Detta kommer bli toppen!


Som det ser ut just nu så är det jag, Maria, Oscar, Jonte, Anna och Kattis som åker!

Underbar alla hjärtans dag:)

Oscar är bäst, jag kunde nog inte hittat någon bättre faktiskt!

Vid fyra tiden hämtade han mig och vi åkte hem till honom ute i Åviken. Där hade han förberett maten så det skulle bara in i ugn osv. Älgfilé och bakad potatis, mums! Med gott vin till såklart! Sen när vi hade ätit så vi nästan spruckit så bytte vi m till badkläder och gick ner till vildmarksbadet, då hade det blivit mörkt och oscar hade tänt en massa maschaller (stavning), plus att det var alldeles stjärnklart så det var jätte mysigt!♥

Inte så konstigt att jag är som jag är..

Mamma och jag befann oss i badrummet, mamma med hårsprayen i högsta hugg

M: Okey gumman, nu sprutar jag!
B: Ingen fara! så länge jag inte får det i munnen..

tyst..

B:eh mamma, hörde du också de där?
B&M: HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
M: vi säger inte det där till nån..


bra fredag den 13:e än så länge!

Madonna grejen har gjort mig heltaggad! Blev så sjukt glad då jag såg att det skulle göras en extra konsert! Jag, Maria och kanske Zandris, kan det bli bättre:D Jo om dom andra hade kunnat/velat med så klart med... Nu ska vi bara köpa biljetterna då;) Klockan åtta ska jag sitta redo haha!

Hockeyn igår då. AS ROLIGT! Fattar inte varför jag slutade gå på matcherna.. visst jag flyttade till östersund, men jag var väl hemma nån gång?!
Foppa gjorde första målet, så jäkla kul. Sen vann Modo med 4-1 också:)
 Tack Oscar som tog med mig ♥

Idag har jag varit med Ludde på stan, riktigt kul men ändå svårt:P Finns det nått värre än att köpa presenter till killar?
Tillslut så hittade vi nått och det firade vi med att lägga oss och sola en kvart var:D sköntskönt..

Nu väntar jag på att Pierre ska höra av sig. Jag ska hjälpa han få ordning i lägenheten. Alltså samma lägenhet som Maria och Jonte hade och den har jag ju både hjälpt till att flytta in och ut ur en gång nu så jag borde väl kunna detta tycker jag:P

Bilder från igår:


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! nån som vill med?

EMA Telstar / Live Nation


EXTRAKONSERT MED MADONNA PÅ ULLEVI DEN 8 AUGUSTI!

2009-02-12 13:35

Äntligen! Idag byter vi ut lunchlådan mot tårta och ballonger, det otroliga har inträffat. Efter ett rekordtryck på biljetterna till Madonna på Ullevi den 9 augusti bekräftas idag att ytterligare ett datum adderats till Madonnas Sverigebesök.

Extrakonserten med Madonna på Ullevi i Göteborg går av stapeln lördagen den 8 augusti. Biljetterna släpps på tisdag den 17 februari klockan 09.00.

Madonnas "Sticky & Sweet Tour" är redan den mest framgångsrika turnén för en soloartist genom tiderna. När biljetterna till de Europeiska datumen släpptes var trycket ofantligt och de 56.000 biljetterna till Ullevi den 9 augusti var vid lunchtid i måndags slutsålda. Idag bekräftas att Madonna ger ytterligare en konsert på svensk mark, lördagen den 8 augusti.

Även i övriga Europa var trycket på Madonnabiljetter gigantiskt. I London och Manchester sålde i fredags biljetterna slut på bara minuter och nya datum har nu bekräftats. Den 5 juli i London och 8 juli i Manchester blir tillsammans med de tidigare bekräftade (4 samt 7 juli) Madonnas slutgiltiga Englandsdatum 2009. I lördags sålde, för första gången i Belgiens historia, över 70.000 biljetter till Werchter Festivalpark slut över dagen. I Oslo såldes samtliga biljetter under 30 minuter och i Helsingfors kommer Madonnas show, med sina sålda 76.000 biljetter, att bli den största konserten som någonsin arrangerats i Finland.

Under 2008 sågs The Sticky & Sweet Tour av 2.350.285 fans i 58 städer. Turnén innebar en rekordförsäljning av biljetter under 2008, med 650,000 sålda biljetter i Sydamerika, 72.000 i Zurichs Dübendorf Airfield - vilket var den största publiken någonsin att besöka en show i Schweiz - 75.000 i London och fyra utsålda Madison Square Garden (60.364 sålda biljetter).

Som speciellt inbjuden gäst under Sticky & Sweet Tour 2009 kommer publiken att se Paul Oakenfold, som under en lång tid varit ett av de viktigaste namnen inom modern klubbkultur. Han har remixat The Rolling Stones, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dog, Muse, New Order, The Cure, Massive Attack och Elvis Presley, och producerat The Happy Mondays. Tvåfaldigt Grammynominerad finns han att hitta i Guinness rekordbok som världens största DJ. Hans nya album, Pop Killer, kommer ut senare i år.

Madonnas flerfaldigt Grammynominerade album Hard Candy gick in som nummer ett i över 37 länders försäljningslistor.


Den här gången ska jag inte missa släppet!


levande ankor och drogade hästar?

ja det är väl de min dag har bestått utav..
Har yrat runt hela staden idag med Maria på jakt efter en normal stallsop men jag tror att det är lättare att hitta en mammut än en sop som duger nått till här!!
Var och hälsade på Hennie en sväng på parkskolan där hon var såå söt i kockkläder:)
Sen iväg till solänget där ponnysarna fick tänderna kollade.. insåg hur gamla Exot och Fredde faktiskt blivit. Exot är 14 liksom:S det betyder att vi blivit äldre med helt klart..
Bokade tid för Allsvinn nästa torsdag sen for vi hem och jag yrade runt lite i stallet medans jag väntade på att pappa skulle hämta mig.

Nu blir de snart våfflor!

Dagens bilder!




bara - 22 grader varmt...

burr sa jag när jag skulle till stallet..

Igår blev en bra dag trots allt! Lättnaden var STOR och jag kan fortsätta mitt vanliga lilla liv nu igen vilket känns skönt!
Jag och Maria for och fikade på UH, räkbaguette mums! Måste bara nämna att vi såg självaste Big snooop då vi letade parkering, mycket intressant ;)

Efter fikat så åkte vi och köpte morötter till Hubbe sen brummade vi vidare till Gottne. Hubbe verkade trivas bra, körde med smågrabbarna så han är nog nöjd!



Sen hem, kasta i sig maten, racer till stallet för inplock sen racer till nästa  stall som befinner sig i Torsböle för att klippa ett Troll (märktes då inte att jag klippte han för max 3 månader sedan, håret under magen var 5 cm långt!) och pyssla med en Tuss:) Hästlivet tilltalar mig!

Var hemma runt kvart i åtta, så det var bara att hoppa i duschen och göra sig i ordning samtidigt som jag tittade på finalen av Top Model, McKey vann..... inte min favorit men.
Sen åkte jag och pappa till kvantum där jag köpte en massa god frukt och sen träffade jag Oscar:)

Idag så ska jag hjälpa Maria på solänget då ponnyerna ska få tänderna raspade, jag ska även passa på att boka tid för Allsvinn på kliniken.
Sen hockey ikväll??

Körskola

Nu är jag inskriven på körskolan, känns otroligt bra. Kommer nog vara lite mer motiverande nu än då man skulle görat på Wången... haha:P

Ikväll ska vi till Allsvakker igen och då ska jag även klippa Trollet för Agaton had ekört han igår och han var fortfarande inte helt torr så då bokade vi om tiden. Så då blev det lite fika ist och Rasmus var charmigast som vanligt:)

Halvt två kommer Maria och hämtar mig.. Men som hon säger, vi löser allt om det nu skulle vara så.

Pusshejs lingonface

Allsvakker



Min baby blir större och större!♥

Imorn är det stora ångestdagen. Tur jag har Maria..
Nä usch bara att hoppas på det bästa, vad det nu är!?

Förvirrad Bea? Oja

weee!

Pappa ringde, vi ska till Allsvakker ikväll och jag ska även klippa Trollet igen! SUUUUPER!!


Nostalgin flödar

Ja det gör den, iaf från min kära pappas håll!

I bilen på väg till stallet imorse:
P: Vet du, igår låg jag och tänkte lite och när du föddes var jag ju bara tio år äldre än vad du är nu!
B: Ja det är rätt sjukt..
P: Och mamma hon var ju 3 år äldre då hon väntade dig.

Senare vid frukosten:
P: Tänk när vi bodde i Åsliden , du var bara ett och ett halvt år och skulle till dagmamman. Iréne hon började sju och jag halv åtta så det var jag som fick köra dig. Och så fort jag började plocka fram ytterkläderna så blev du genast jätte kelsjuk och ville bara kramas hela tiden så du slapp ta på dig kläderna:)
B: Haha ja jag kanske var en liten apa? :P

Nu har jag precis kommit in från en morgonprommis med Jesse. Vi gick runt sjön och trots -11 och bajspåsar hit och dit så var det riktigt skönt och mysigt:)

Hjälp?

Igår hände något konstigt. Jag och mamma var i stallet på morgon och när jag ledde ut Allsvinn till hagen så högg det till i magen på mig helt tvärt. Sedan spred de sig neråt och bak i ryggen. Efter att jag fått lös grimskaftet från Allsvinns grimma så kunde jag inte ens räta ut mig men på nått sätt så tog jag mig till bilen iaf där jag låg/satt medans mamma tog ut de andra hästarna. Vi åkte till pappa för att ta ut hunden plus att jag hade rätt starka värktabletter. På vägen dit började jag få panik, hade aldrig varit med om en sån smärta någonsin! Tårarna började spruta och jag halvt skrek.
Mamma gick ut med Jesse och jag hade ju såklart tabletterna på mitt rum på övervåningen så jag kröp uppför trappan! Fick tag i tabletterna och tryckte i mig en utan att ens dricka nått vatten till vilket jag aldrig har kunnat annars sen masade jag mig ner igen och in i bilen.
Varje litet gupp efter vägen kändes som att det skulle bli min död! och när jag äntligen kom hem till mamma så fick jag knappt av mig kläderna. La mig i sängen brevid Oscar som jag nog halvt skrämde ihjäl men det gjorde så ONT!! Låg som en liten boll och grinade. Wohoo. Mamma kom med en flaska varmvatten som jag klämde in mellan min mage och mina hopkurade ben. Efter ett tag började även tabletten värka så jag somnade, när jag sedan vaknade var jag helt mörbultad.
Vad det där var vill jag gärna veta, har fått en tid på sjukhuset iaf.
Det skumma var att det verkligen inte kom någon förvarning, på en sekund så blev jag ju som en fällkniv:S

Travgalan!

Galan var underbar!
Supergod mat och dricka med det bästa sällskapet:)
Maria fick pris för Årets ungdom, grattis!
Efter maten så blev det en massa dans/omkringkastande på dansgolvet, bandet Fake var jätte bra:D

Min jäkla klänning gick dessutom sönder, så den ska brännas på bål;) Snälla mamma kom med en ny som tur var!



















Klänningen har en förbannelse över sig!

Har varit i stallet och tagit en lång promenad med Jesse. Då jag kommer hem igen så tänkte jag att jag skulle försöka fixa klänningen. Den har hängt i hallen på tork. Med min vanliga jävla skit tur så har den rasat ner på golvet tillsammans med Peters jacka, som tydligen har varit på nån efterfest då den luktar satan! Ni vet in grodd sur cigarettrök? Precis så luktar min klänning nu efter att ha legat under Peters jacka. KUL! RIKTIGTJÄVLAKUKCPKUL!!

Den hänger ute nu iaf, men chansen att den kommer bli helt luktfri är ju inte stor. Den där klänningen har en förbannelse över sig !

Snart skiter jag i det här och kör på det jag kan bäst: MJUKISBYXOR!
Jag tror det kan bli riktigt snyggt tillsammans med lösögonfransarna..

Herrparfym och öl

ja det är beskrivningen på hur det luktar hemma hos pappa just nu. Kom nyss hem från stallet och Peter har haft förfest med en massa av hans kompisar. Så ja, det luktar killförfest här hemma!

Att lasta Hubbe då han skulle till Mathilda var ju en upplevelse det med. J*vla tjurponny! Han är tio år gammal men bara vägra och vägra. Ju argare jag och Maria blev på honom desto roligare verkade han tycka att det var, tills då det hände en grej så både jag och Maria börja skratta, då var det som att han tänkte: "fuck nu ger detta ju inget längre, lika bra att kliva på". Det hela tog ju bara 25 minuter..
Sen gick det hela som en dans, kom till och med uppför alla backar med bil och bur. Sen hur bra vi var på att lyssna efter vägbeskrivningen är en helt annan sak...

Nu ska jag nog göra i ordning lite fika och sen sätta mig framför tvn. Är ju fredag så det lär ju inte finnas nått att se men jag kan ju ge det en chans iaf. Sjukt trist att sitta hemma helt själv en fredag kväll, men ja jag kan ju inte lämna Jesse heller..
Får se fram emot morgon dagen ist! Klockan tolv kommer Zandra hem och ska sätta upp mitt hår och sminka! Sen är det full rulle hela dagen och kvällen!


Nu ska jag terrorisera mongot lite. Ha en bra kväll!
Jag ska göra det bästa av min:)


Klänningjävel!

Lagade de som gick sönder på klänningen från nyår som jag ska ha på galan imorn, sen slängde jag den i tvättmaskin i det absolut mesigaste programet som finns. När jag tar ut den så är den mer trasig! exakt samma som innan fast på fler ställen.

Antingen:
tar jag mig i kragen och lagar den
drar jag bort hela grejen, kommer inte synas då det är på insidan
eller så tar jag en annan klänning!

Sjuk störigt iaf.
Nu kommer maria och ska hämta mig. Ska fixa stallet sen ska jag hjälpa henne att köra Hubbe till Sandra och Mathilda

Glass i stora lass!

nu väntar jag på Oscar som ska hämta mig, sen ska vi till nån affär och köpa glass! Grymt sugen på pecanötcola eller vad den nu heter.. Sen ska vi till mamma och se världens tjejigaste film: Dirty Dancing.
Oscar kommer avlida, han hade inte sett den förr så han vet inte vad han ger sig in på;)

Mamma kommer hem ikväll♥

och pappa åker imorn:(

Jag är rätt föräldra kär kan jag erkänna

jag plågar mig själv

Somnade innan tolv igår, stort framsteg. Vaknade innan klockan ringde, alltså ca 05:50 sen upp till stallet. Har ätit frukost och nu sitter jag bara och försöker hålla mig vaken vilket just nu är tungt! Kommer säkert sluta med att jag "bara ska vila en liten stund" iaf.

Jag måste på stan idag igen, hitta de sista grejerna till galan, nålar, smycken och nått att ha på läpparna. Bolaget ska nog också besökas.

Senaste nytt i stallet då? Korbesta ska flytta till boxen brevid Allsvinn och boxväggen mellan Korbesta och Lillan ska tas bort. Lillan ska ju få föl så lika bra att hon får börja känna sig hemma i den stora boxen nu. Hon lär ju kunna köra intervall träning där inne..

Imorgon åker pappa och Bitte till umeå där dom ska bo på hotell hela helgen, ja vissa dom har det bra! Så jag ska vara monstervakt dessa dagar. Kommer bli krångligt att bo hos pappa då ingen annan som kan köra bil är här men det är smällar man får ta. Får väl gulla med mamma..

Det blir vi två i helgen


Rappe driving



Körde Rappe idag, kallt var det men pälsade på mig ordentligt!
Han var riktigt rolig att köra iaf, tror inte jag har varit ut med han nån gång förut? Jaja nästa tur blir på fredag iaf!



Anti-snap


Tack för drömtydningen Josse:P känns nästan som att vissa saker faktiskt kan stämma! Här har du min Redken, och håret blir mindre slitet. Mycket lättare att ha att göra med, jag menar får de bukt på min hästman så funkar det på allt;)
Det kostar 390 kronor för 250ml, visst det är dyrt men min förra räckte i ett halvår och jag använde den nästan varje dag!

En femkrona är mer än fyra enkronor

jag ger upp



Idag är det kallt, inte lika kallt som igår men det känns bra mycket värre. Ni vet då det blir sådär rått? uscha och just idag ska jag ut och köra häst så det kommer väl vara ispinnen Bea som kommer hem sen igen..

Jag tror att jag ska byta valet av klänning och skor till galan.

Inatt drömde jag om wången igen. Det var lite som en militärförläggning, men självklart så tog ingen av oss det seriöst. På en lektion satt jag och Josse bara i underkläder och asgarvade hela tiden. Vad betyder en sån dröm liksom?

Jag befann mig även i Bjästa och jag hade två stycken hundar att ta hand om, en MEGA stor dregglande sak och en pytte liten jagvetintevad. Inget koppel hade jag till nån av dom men på nått sätt så lyckades jag hålla i dom båda två.

Sen drömde jag en till grej som inte kan nämnas.


funhouse?

vad är det för fel på människor? Om jag kunde så skulle jag slå tills jag inte hade någon ork kvar.

Igår var det shopping dag iaf. Köpte även en ny Redken Anti-snap, så nu ska mitt hår få växa sig långt, långt. Eller ja iaf tills jag får för mig att klippa av det igen.
Blev en fika på Waynes med Maria och vi kom överens om att vi måste söka oss till ett nytt fika ställe. Det kryllade av små ickebefintliga gaymuskelarmar och russin rövar! Så vi får skippa världens godaste is te nästa gång.

Bitte fyller år idag, 54, men ja hon ser ju mycket yngre ut! vissa har det ju bra:)
Så nu är ska snart hela tjocka släkten komma hit och det ska ätas en massa tårta.

Gala på lördag, och nu ser jag fram emot den mer än nånsin. Oscar ska få en dubbeldejt (pimpen). Zandra ska fixa smink och håruppsättning på mig sen ska hon även fixa Marias hår. Kommer bli super bra!
Maria åker på utbildning imorn och är borta till fredag så då ska jag vara rappechaffis, blir kul att sätta sig och köra lite ponny:)



fuck you

DEJT SÖKES!

VEM VILL ÅKA PÅ EN GALEN RESA FYLLD MED FEST, UNDERBARA MÄNNISKOR FRÅN FÖRR OCH ALLAS VÅRT STORA INTRESSE?

DEJT SÖKES TILL ELITLOPPET 2009!!

Seriöst? nån som vill med?


Imorgon ska jag:

x gå till Arbetsförmedlingen och få aktivitetsstödspapperet på skrivet så jag får pengar nästa månad
x Hämta ett lämplighetsintyg hos polisen
x Kolla upp om jag kan få en tid för synundersökning, kanske kan göra det på en gång?
x Make up store: wonder powder, face mist och en ny puder borste ska inhandlas!
x Strumpbyxor och sånt annat skoj ska också köpas inför galan på lördag

Bäst jag skriver upp detta på en lapp imorgon annars är risken stor att jag glömmer nått!

Igår färgade jag håret till den färgen som jag började med i italien, säger mycket va? hade iaf samma färg ända till i september så är inte så ovant.. känner mig rätt mörk bara, med lite röd/lila inslag haha.

Kvällen spenderades framför en film som heter Seven Pounds med Will Smith. I början fattade jag ingenting! Men ju längre man kom i filmen och ju mer man fattade så blev den bara bättre och bättre. Det hela slutade med att jag satt och storlipade i min ensamhet:P Rekomenderar starkt att ni tittar på den iaf!

 
När jag vaknade upp imorse var jag nästan tvungen att kolla om det låg en slägga nånstans i rummet, för det känns verkligen som att nån slagit mig i skallen inte bara en eller två gånger! Jag som faktiskt tyckte att jag blivit frisk igen. Tji fick jag, halsen värker och bihålorna säger ifrån.
Ringde pappa för att han skulle hämta mig och köra mig till stallet, tänkte rida Kossan. Mne han förbjöd mig och sa att det är bättre jag blir frisk först. Han kanske har rätt i det.. ska snart dit iaf för att ta in allihopa. Ska nog borsta igenom dom ordentligt med. Alltid lika mysigt!


RSS 2.0