Bloggpaus

Det är intressant hur människor funkar. Hur några få ord kan få en att känna sig helt värdelös.
Man ska inte yttra sig eller anklaga folk för saker innan man vet hur det faktiskt är.


Kommer inte att skriva på ett tag, känner att det inte är ett dugg inspirerande längre.


Det är den tiden på månaden...

Ja alltså den tiden då pengarna ramlar in. Lön för vissa och bidrag av olika slag för andra. Man blir överlycklig då pengarna kommer, sneglar på räkningarna som ligger fint staplade på varandra, suckar, tar tag i eländet och vips så är slantarna borta.
och denna månad sved de extra mycket.. varför ska alla "stora" räkningar komma samma månad?

Längtar NÄSTAN tills jag får börja jobba igen så man får in mer på kontot. Missförstå mig inte, jag älskar att vara hemma med min myskorv men skulle gärna slippa vara orolig för räkningarna varje månad. Föräldrapenningen kommer man inte långt på. Komiskt att man rent ut sagt slitit röven av sig för att få ihop lönen varje månad i ett och ett halvt år för att sedan få ut piss och ingenting av de nu.
Men jag har ju gjort mig förtjänt av slantarna iaf och de är huvudsaken.. Så länge det går runt så är de ju egentligen ingen fara. Man får helt enkelt prioritera annorlunda nu och ärligt talat så saknar jag inte att handla kläder för flera tusen varje månad. Det var kul förr men nu orkar jag inte ens testa nått om det inte är så att jag verkligen måste köpa nytt.

Ska träffa Zabina och Rebecca idag, blir barnfritt för både mig och Rebecca så kan man surra ostört, Isaak ska spendera några timmar med sin morbror och de är han nog nöjd med. Slippa trista mat-tanten några timmar skadar ju inte :)

Hoppas alla får en bra dag! och gör inte av med alla surt förvärvade pengar på krogen nu i helgen;)


!¤&%/()/T¤#"!>$

ÅH! jag bara hatar datorer och hemsidor för det ska alltid hålla på att krångla, konstant! Gick in på nån fotosida för två och en halv timma sedan för att ladda upp och framkalla bilder på Isaak.. Jag blev klar NU!! jäkla krångel.. men nu är beställningen gjord så snart kommer det 156 bilder som jag sedan ska tapetsera väggarna med.. ;)

Innan jag förklarade krig med Fujifoto så var jag och lurv Teya på en härlig promenad i det härliga vädret:) väldigt uppfriskande och vi vågade oss tom ner på vägen! Mysigt mysigt.

Lunch avklarat.. körven sover.. = soffläge :)

bye

Virvelvind

Satte mig i soffan, kände att jag hade slagit i huvudet i nånting och såg sedan att den hängade blomkrukan med en död blomma i svajjade fram och tillbaka i luften.. boven i dramat alltså. Tittar mig omkring och märker att jag faktiskt städat upp all röra som inte blev gjort igårkväll då jag kom hem så sent, allt tvätt har jag vikt in i garderoben och disken är borta.

Ni kan kalla mig Bea "tornadon" Andersson helt enkelt.. som inte har en blekaste aning om vad hon håller på med.


Suddigaste bilden men jag älskar den. Isa...

mms_img74188 (MMS)

Suddigaste bilden men jag älskar den. Isaak ska alltid hålla sina fingrar emellan mina :)


lillköörven

det är bra att skriva lite mer "spännande" rubriker.. väldans många som varit och läst min blogg idag ;)

Sa till peter att jag ska skriva varje dag vad jag har drömt men han protesterade för då var han säker på att jag skulle tvångsomhändertas...

Jag har börja må dåligt. Märker väl om Herr Kräksjuka kommer och knackar på hos min kropp med:(
Synd iaf att Peter är sjuk för nu blir de hemmakväll ist för att hälsa på hos Peters föräldrar och Tina.. veckans höjdpunkt, det enda som är bra med att de är hockey på tvn;) och ikväll skulle Tina baka dumlekaka men de kommer ju fler gånger :)

Jag har varit duktig idag iaf. Fyra maskiner tvätt avklarade och huset är dammsugat och hyfsatt dammtorkat och mitt i allt de såg jag en riktig tjejfilm:)

Lilla korven har varit på ett strålande humör idag som de flesta dagarna nu för tiden och jag fick dessutom sova hela natten eftersom att Peter inte kan sova så bra så då tog han lillamonstret då han vaknade. så jag sov i nästan tio(!) timmar inatt:) Så det har varit en väldigt okey dag trots alla tråkiga sysslor och sjukdomar.

Blir korv och bröd till middag, väldigt lyxigt!
bye

Isaaks lillebror!;)

Inatt födde jag mitt andra barn, fast självklart med kejsarsnitt eftersom de är de vi kommit överrens om efter Isaaks ankomst. Sköterskan som skulle titta till mig efteråt och ta blodprover var ingen mindre än Daniel Edlund från Wången! haha.. han stack nålarna rakt igenom mina armar.

Sen skulle Josse ha med mig till just Wången för att skola in nån liten stackars flicka som skulle börja där.. det enda jag lyckades lära henne vara hur man skulle göra för att få översvämning i badrummet så Josse lät mig åka hem igen.
Björn hade redan börjat frakta hem bebisen, skulle köra till Sollefteå där mamma bodde och Peter kom och hämtade bebisen där...

Sen vaknade jag som tur var.


-------------------------------------------------------------------------------------------

Peter är fortfarande sjuk och blir de inte bättre snart så måste han nog ringa läkare.. Isaak verkar lite förkyld med så nu är de bara jag kvar här i sjukstugan.

Har lyckats börja starta igång tvättmaskinen. Har skjutit på det hela helgen men nu är de ett stort klädberg nere i källaren så nu finns de inget att välja på än att just plåga sig själv med tvätten.. Men Peter var snäll och erbjöd sig att hjälpa till än fast han är dålig så de var ju snällt :)


Jag och Nerium, min kära passhäst på Wången


Visst är lillkorven fin i sin björndräkt? ...

mms_img74187 (MMS)

Visst är lillkorven fin i sin björndräkt? Han fick den av Stina och Emma då han var typ lite över en månad, då var den superstor! Men nu sitter den perfekt:) På tal om Isaak, han har nu varit vaken sen klockan fyra och nu är klockan snart halv tio. Han skulle ha sovit sen sju-åtta men han är inte alls trött?! Ska bara skratta, prata och busa.. Skitunge:p men så länge han är glad så!


Malin är ju grym!

Behöver jag ens säga att jag är nöjd med min nya design?

Jag kan säg det iaf, JAG ÄR GRYMT NÖJD!

Nu kanske de bli roligare att skriva med, då det tom är fint att gå in och titta sen :)

Här hemma är de mindre kul idag, en magsjuk sambo. Stackars älskling :( får hoppas de bara är nått tillfälligt och att bebisen inte blir dålig! Mig spelar de inte så stor roll... har ju hört att man går ner i vikt av magsjuka;) nä skämt å sido.. jag klarar mig helst utan jag med.

Helgen har varit toppen, har inte haft nånting planerat utan bara myst och tagit dagarna som de kommit vilket är riktigt skönt! Blev även ett besök hos Isaak's farmor och farfar, lika roligt som alltid:) den där hockeyn kunde man ju däremot hoppa över. Sjätte raka förlusten nu vilket resulterar i en sur och grinig peter.. men de går över fort iaf :)

Hoppas alla får en bra fortsättning på dagen, jag ska mysa med lillen och ta hand om sjuklingen så min kommer bli toppen!


Ny design på väg!

Gud vad ni ska vara nyfikna, för nu har nämligen plastsyrran Malin varit här i farten och pillrat in en ny design!
Dock tror jag inte den har uppdaterats än, men håll till godo, för jag är rätt nöjd med den! :)


Större än sådär får ni inte se den förrän den har kommit upp! Kul va? :D

/Malin
mightybouncer.blogg.se

Idag har vi varit på bvc, "lillen" är nu 6...

mms_img16372 (MMS)

Idag har vi varit på bvc, "lillen" är nu 67 lång och väger 8,6 kilo! Han har gått upp 1 kilo till på knappt en månad.. :)


Isaak och Teya är kompisar:)

mms_img36051 (MMS)

Isaak och Teya är kompisar:)


piss!

Detta är en riktig pissmorgon! Så jäkla less. Jag skulle vilja packa ner mig och lilla familjen i en liten väska, smacka på en adresslapp till kanarieörna och lämna in oss på posten.

Igår var en bättre dag. Tina och Ann kom och hälsade på, vi åt mat från Sibylla, snackade en massa strunt och Teya fick frillan fixad.

 

Jag har bokat in ett nytt party med Mary Kay. Förra gången körde vi bara med fyra personer, denna gången blir det fler så ni som fått en inbjudan får gärna svara på den så jag vet hur många som kommer :)




Ikväll då? Ja antingen blir jag hemma om Tina kommer och ska se Landskampen, annars åker jag med hem till henne och svärföraldrarna och kollar hockeyn :)


Sminkpartaj!

Ikväll ska det vara lite sminkparty här hemma hos mig, passar på när karln i huset är ute och ränner ;) Så det kommer komma fyra snygga brudar som får en ansiktsbehandling och en massa info om produkterna och Mary Kay. Jag kommer även att bjuda på lite frukt, ost, och kex.. enkelt men gott :)
Blir väldigt trevligt!
Zabina kommer lite tidigare och ska äta middag här med, så hon slipper stressa så efter jobbet.

Isaak har fått äta en smakportion med banangröt idag, han fick smaka några skedar igår bara sen åt han ersättning men idag åt han nästan hela portionen. Mammas duktiga lilla korv :) sen somnade han som en stock! Perfekt för då kunde jag ränna runt med dammsugaren :)

Peter blev hämtad av Magnus 00:30 i natt sen åkte dom ner till stockholm, klockan 9 började utbldningen på kontoret och slutar runt 16-17 sen ska dom köra hem igen! Helt idiotiskt egentligen och Magnus ska ända upp till Luleå. Men ska se om han inte kan sova här på soffan istället och åka hem imorn, livsfarligt ju!

Nu vill körven ha mat sen ska jag hoppa i duschen!

Pöss

Herregud, världens äldsta bild bjuder jag på i brist på annat

Bebisen har fått smaka på banangröt ikväll...

mms_img69867 (MMS)

Bebisen har fått smaka på banangröt ikväll, verkade inte alls så tokigt:-) har fått jätte fina smycken av Peter idag<3 han ska bila ner till 08 i natt så nu myser vi innan han ska iväg:-)


Jag börjar alla hjärtans dag med pepparkak...

mms_img52017 (MMS)

Jag börjar alla hjärtans dag med pepparkaka-hjärtan och mjölk, mums! Spela roll om de inte är jul längre, pepparkakor är gott:-) efter lunch ska jag in till stan och köpa en liten present till min underbara Peter och sen ikväll blir det hemmamys med god mat:-) hoppas alla får en mysig hjärta-dag:-)


ingen rubrik

Senaste nätterna har jag knappt sovit nånting. Är de inte en katt eller bebis som väcker ´mig så vaknar jag av en mardröm eller bara helt utan anledning. Jag antar att sömn är överskattat?

Sanna var och hälsade på igår, vi har inte umgåtts sedan jag gick i 5:an. Vääldigt längsedan och det var jätte kul att ses igen:)

Har nyss varit ute och gått med Teyo, skönt att röra lite på fläsket! Men de är inte skönt väder idag.. väldigt rått! Men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! vad jag hatade dom vuxna när dom sa så då man var liten...

Björn busar med Isaak och jag sitter här som en säck potatis i soffan men ska snart försöka ta en sväng med dammsugaren. Man glömmer fort hur mycket en hund drar in men det är bra, då måste man ju fatiskt städa ;)

Ikväll kommer Anette, Calle, Jessica och Victor och hälsar på, trevligt :)


Fina, fina Teya:) stackarn stannade hela t...

mms_img25598 (MMS)

Fina, fina Teya:) stackarn stannade hela tiden och väntade in mig då jag var så seg med en bebis på magen. Haha hon kanske fick flashback från då vi var på promenad då jag var höggravid;)


Har varit på en lite längre promenad med T...

mms_img25597 (MMS)

Har varit på en lite längre promenad med Teya och Isaak fick hänga med i babybjörn:-) Både jag och Teya fick en ganska bra motionstur och bebisen var då inte så lätt att gå och bära på men iaf enklare än att gå med vagnen! Isaak somnade så han verkar inte ha haft nått emot en promenad heller:) nu är de dags för lunch!


Idag har jag ridit för första gången sedan...

mms_img54306 (MMS)

Idag har jag ridit för första gången sedan maj förra året! Var riktigt härligt och kossan var stridshäst som vanligt:-P Isaak har fått träffa hästarna med med pappa med:-)


Vi har haft mammabebismys nu på morgonen, ...

mms_img40735 (MMS)

Vi har haft mammabebismys nu på morgonen, ätit frukost, busat, kramats men nu är älskling trött så nu får han lägga sig en stund:)


Björn försöker övertyga Isaak om att han o...

mms_img44718 (MMS)

Björn försöker övertyga Isaak om att han också ska bli timmerhuggare..


....

Sjukvården i den här staden är helt sanslös. Har hänt en gång att jag faktiskt känt mig trygg med den och de var under förlossningen och tiden på BB, annars värdelöst! Fick små utslag på handleden igår kväll vilket jag inte tänkte så mycket på men idag har de blivit ännu mera så jag ringde till vårdcentralen och hon sa bara att jag ska testa att behandla det som om de är svinkoppor och höra av mig igen om de inte är bra efter ca 4 dagar. Men svinkoppor blir ju variga och skitäckligt och jag har bara små prickar? .. Dumt att låta mig komma dit och iaf titta på skiten? Jag sa att jag har ett barn på tre månader och vill ju inte att han ska bli smittad av vad de nu kan vara men de svarade hon inte ens på.

För lite mer än ett år sedan så fick jag prickar över hela överkroppen och dom blev inte så mysiga, fick penicilin mot svinkoppor (utan att dom tagit några prover för att veta säkert vad de var) men efter en vecka hade de bara blivit värre så fick åka in igen och då blev de nya läkaren helt chockad över att jag fått penicilinet för de var för nånting helt annat?! + att han sa att de inte alls var svinoppor utan en ny typ av psoriasis så jag fick en salva utskriven som kostade 700 kronor. Då jag kommer hem och läser bruksanvisningen så står de klart och tydligt att den inte får användas på stora dela av huden.. hmm jag hade över hela överkroppen?! Sket i alltihop och väntade ut prickarna som tog tre långa månader på sig att försvinna.

Jag litar inte på läkare.


Detta ska bli en lugn och skön dag hoppas ...

mms_img71058 (MMS)

Detta ska bli en lugn och skön dag hoppas jag på. Ligga och läsa min bok och vila:-) fast det beror ju på vilket humör den lilla har vaknat på med;-) måste nog även ringa en läkare då jag fått nånting konstigt på min arm:s ikväll ska vi till peters föräldrar då Ann fyller år, och sen är de ju den där hockeyn med..


RSS 2.0