kassahaveri!

vilken dag detta blev! Morgonen flöt på hur bra som helst, kändes som att inget skulle kunna gå fel på jobbet.. Var verkligen förberedda på att det skulle komma mycket folk. Och visst gjorde de det! Inga problem alls... TILLS KASSASYSTEMET LÄGGER AV! Usch.. Så i en och en halv timme var de totalt kaos. Men alla jobbade på jätte bra, vi var ju tvungna att göra de bästa av situationen..

Efter jobbet var jag halvt förstöd iaf. Men åkte bara hem och duschade sen vidare till Zosan där även Fanny och Lisanne var:D Underbart att se Lies igen.. vi myste framför tvn med film, frukt och skitsnack:)

Nu ska jag sova, jobbar elva timamr imorgon sen blir de lite nyårsfirande med Bill och Bull! Sen den första januari klockan 07:00 ska Bleffan inventera:S

Godnatt

meet me half way:)

haha ja nu var de så där längesen jag skrev igen. Varför vet jag inte, har väl kanske inte så mycket att skriva om? Jag jobbar ju mest bara hela tiden och sen sover jag .. haha:)

Igår var jag faktiskrt ledig, så jag, Zabina och Jocke for en sväng på IKEA och strödde pengar omkring oss, underbart! Fick hem en massa fina grejer, blan annat världens största lampa som jag nu har ovanför min underbara säng:) Sen blev de sängkläder, porslin, glas, ryamatta, tavellister, vinterjacka, en lila mixer från OBH Nordica.. hmm var säkert nått mer med men kommer inte på de nu.
Börjar bli rätt fint här i huset nu iaf, visst de måste tapetseras mm men de är mysigt iaf:)

Har även tagit bort min FB för ett tag, känner att jag vill vara borta lite.. nästintill beroende ju. Okey jag var beroende! Men blev less på allt skit där med. Så när jag är redo så kommer jag tillbaka igen, sen om de är imorgon eller om tre månader har jag ingen aning om :)

En härlig grej som snart händer i mitt liv är att det snart bär av till Dubai. Ni anar inte hur bra det känns att få komma bort från allt här hemma och bara vara för en gångs skull. Googla på Villa Talida Dubai så får ni se villan vi ska bo i, med privatpool, strand, hembiträde mm.. ME LIKE!

slänger in en bild på då jag och Fanny hade en riktigt sjuk kväll ute, roligaste på länge♥

Nu är de dags för mig att sova, jobb imorn tidigttidigt!

Ska försöka skriva oftare nu så ni stackare som fortfarande kollar in här inte gör de helt i onödan:P
Puss

RSS 2.0