V.I.P!!

Ohoooo ikväll är det vip öppning, pirrigt värre! hur ska detta gå haha:P

Jag ska vara på jobbet om 40 minuter ca...

Om 10 dagar, den nionde april alltså, då fyller jag 20!

Bostad?

Nu pratas det lägenheter. åt mig.

Oscar är på väg hit och vi ska mysa framför Marley med fika, får hoppas att jag kan hålla mig vaken bara. Har en tendens till att vara trött nu för tiden.....

Jag håller även på att spana på datorer, finns faktiskt rätt fina för inte alltför mycket pengar.

    

If you are a big spender...

min klänning kom idag, iaf en av dom jag beställde. Som vanligt blev ju den ena restnoterad... men den satt bra iaf så det kan jag ju vara nöjd över!

Stenungsunds folket som ska hjälpa oss starta restaurangen har kommit idag och just nu blir jag  bombarderad med frågor om vart man kan äta bra mat mm.. haha. Sen nästa vecka så kommer även Jossan och Hanna från Eriksberg så det blir roligt!

Mötet idag blev kort, hade lite info om tider de två kommande dagarna, brandövning mm.. Jag och Oscar gömde oss inne på killarnas toa men dom hittade oss så vi slapp brinna inne ändå..
Imorn börjar jag klockan tre och klockan 17 ska vi servera alla byggnads arbetare som har byggt upp restaurangen. Sedan klockan 19 öppnar vi portarna för alla anhöriga.
Jag tror inte riktigt att vi har fattat att det verkligen sätter igång, kommer nog komma som en chock när folket strömmar in haha...
Kvällsfodring sen ??


Lediga dagen

Idag är vi lediga från jobbet, förutom ett möte klockan fyra men de räknas inte. Var tänkt att jag skulle ha tillbringat dagen med hästarna. Kossan skulle få sig en tur hade jag tänkt men självklart så vaknade jag med en hals som värkte värre än nånsin så det kunde jag ju glömma. Och jag kan absolut inte bli mer sjuk för jag MÅSTE jobba, lär bli halshuggen annars..
Då tycker man ju att det ska vara skönt att få vara ledig då vi jobbat i snart fyra veckor i streck, men nä det är det faktiskt inte, jag har riktigt roligt på jobbet med alla arbetskamraterna.

VIP öppning imorn
ÖPPNING på onsdag

oh my..

tröstshopping funkar alltid

har beställt hem två klänningar från Nelly, nu då det inte blev nån shopping i götet på grund av.. ja den som vill veta får gärna fråga för jag kan lova att ni kommer tappa hakan.. Själv har jag varit ARG!  Men i efterhand kommer jag nog mest bara skratta åt det hela. Hoppas jag

Fan.

Jag är sjuk. Innan arbetsdagen var över igår så var jag helt förstörd, ryggen värkte, nacken, huvudet, halsen. Hela jag kände mig som ett utskitet äppelmos rent ut sagt och jag kall svettades som nått äckel..
Så när vi kom hem så tog jag världens varmaste dusch sen gick vi ner till Pizza hut och åt. Hittade en pizza som hette Bea lovers så då var det lätt att bestämma över beslutsångesten jag annars alltid brukar få. God var den iaf! Sen blev det film, Eurotrip funkar alltid!

Blev hemma från jobbet idag iaf, jäätte kul då det är sista dagen.. och det är planerat världens utgång ikväll men blir jag inte bättre får jag väl stanna inne:(

har precis varit ute och försökt hitta en väska. Då jag åkte tåg hit ner så hade jag inte en tanke på hur mycket min packning vägde. Det har nu slutat med att jag får skcika min stora på posten och ta det viktigaste i en liten som jag köpte nu. Kan lova att de är en plåga att ge sig ut på Nordstan då man har feber. Den gallerian finns det mer folk i än  hela stan hemma.

Snart hem!

Känns verkligen jätte knepigt att det snart har gått tre veckor redan:P

Igår kom det in en liten tjej som skulle beställa mat. Hon luktade speciellt, en lukt som jag såklart genast kände igen.. Kände hur mycket jag saknar stallet. Bara jag är ledig nu då jag kommer hem så ska jag tillbringa min tid hos mina älsklingar. Ska ta en långt mystur på Korbesta, som inte har rört på sig på alldeles för länge. Lillans tovor ska jag borsta ut och Allsvinn ska jag bara mysa med så gott det går. Mina bebisar.. Pappa berättade att Lillan börjar bli rätt stor nu, så snart kommer det ju en till bebis:)

Frukosten idag då, haha maria ringde och berättade att hennes väska var på Botnia banan, huset alltså men jag ser framför mig hur den ligger på järnvägen haha..
Och killarna har bestämt sig för att det är mobba Bea dagen, haha tur man är van iaf! Inte en lugn stund här inte.
 

Här har du Maria, ännu en låt du måste lära dig;)

dont forget the ones that turns you on

Nu har vi varit inne i götet i tre dagar, jobbade första och som vanligt så sög första dagen fast ja på slutet så började man ju vänja sig med hur allt funkade. Blev utgång senare på kvällen med Marcus och Gabbi, Några som vi jobbade med på förra restaurangen:)
Kom hem fem på morgonen men det gjprde ju inget då vi var lediga igår! Så vi sov lääänge sen blev det en tur på stan, jag köpte inte nått men har spanat in några saker iaf.

Sen på kvällen så gick vi på bio och såg En shopaholics bekännelser, den var super bra:D och soundtracket är jätte bra.
Efter det så blev det en massa flummande på mitt rum, av nån anledning så är det alltid jag som får stå för grupprummet haha:P

Jobbat idag och har nyss kommit hem efter en sen middag på Subway.. MAMMA då jag kommer hem vill jag ha korv och makaroner!

Lite bilder från i lördags..

Gabbi och Oscar


Andre, Jocke och jag


det dansades uppe på baren:P


Gabbi och Marcus:)
 

utgång i onsdags..


Den här låten spelas i mitt huvud hela tiden


Day N Night

Okey nu var det riktigt längesen jag skrev här känner jag, vilket faktiskt känns skönt! Har haft fullt upp med ingenting, dvs säga att vi har kunnat roa oss utan datorn.
I onsdags var vi ut på krogen, jag oscar och en kille på jobbet som heter victor. Lätt roligaste ute kvällen på väldigt länge! Nytt folk och bra musik, jag var i himmelriket;)
Förfestade hos victors mormor haha... med några ur hans band, en kille var svin duktig på gitarr och han sjöng med. Sen resten av kvällen så hade jag knepiga huvudbonader och öste runt på dansgolvet:P





Har de senaste två dagarna stått i dtn, drive in.. as svårt men det går bättre och bättre.. FAST nu var ju detta sista dagen i Stenungsund:( Imorn åker vi till göteborg där vi ska jobba ute i Hissingen och ska bo på Hotell Europa, ett scandic så blir lite klass skillnad om man jämför med min skrubb som jag har nu..
Jag börjar jobba där iaf klockan elva imorn till 20, sen ska vi ut är det tänkt. FÖR PÅ SÖNDAG ÄR VI LEDIGA TRO DET ELLER EJ!  Första lediga dagen på två veckor..
  
Det känns faktiskt inte roligt att åka ifrån Stenungsund för nu har vi precis börjat lära känna alla och tom umgåtts med vissa på fritiden. Så nä, jag vill inte fara vidare. De flesta kommer vi ju med stor säkerhet aldrig mer träffa.

Nästa fredag kommer jag hem igen iaf, ska bli skönt på ett sätt. men jag har egentligen inte nån hemlängtan. Visst saknar jag Oscar, familjen, Maria och hästarna men annars så hade jag kunnat vara borta längre. Känns ändå som att vi varit här i ett halvår. Sjukt hur mkt vi lärt oss på mindre än två veckor!

DET har drabbat min familj!!

okey kanske lite dramatiskt men... Pappa och Bitte har köpt en skoter. Under hela tiden vi bodde i Utby där vi hade huur mycket skog och åkermark som helst var det inte ens nån som funderade på att skaffa nått liknande Men nu, nu då vi bor i ett villaområde, då köps det en skoter! Haha lite kul ändå. Kanske man ska ta skoterkort nästa år då? Körtkort prio ett..


Ingen super fräsig, men det är en skoter..

Nu sitter jag och väntar på att Oscar ska vakna, jag är suuper hungrig.. Blev väckt av Maria vid nio imorse och kunde inte somna om så jag gick och tog en macka på frukosten och somnade sedan. Men ändå skriker magen efter mat, och Pronaxen...

Min Oscar är på väg till Åre nu, ska vara där i en vecka och jag är hur avis som helst! Ska be han köpa lite blåbärstryffel åt mig från chokladfabriken :P

vad är det som händer?

Jag och Oscar O gick till torget för att hämta ut mina pills sen satte vi oss på en restaurang och åt lunch. Blev en riktigt rolig lunch och plötsligt hade vi suttit där i en timme.
 Det pratades om första fyllan, vilka man umgicks med förr, kom fram till att vi umficks med samma folk och att det hände att vi träffades med. Roligast av allt var att läsa biverkningarna av min tabletter, så mycket knäppa grejer man kan få! En sak jag kommer få är synrubbning, för det har jag fått förr. Hade dock helt glömt bort att jag inte klarade av dessa tabletter då läkaren skrev ut dom åt mig. Men hellre att jag ser lite sämre under några dagar än att jag sak ligga döende i sängen. Har tagit två nu och hoppas på att dom ska börja hjälpa snart..

Sen nu har vi suttit och kollat på en massa kort på min dator, studenten, holland, hästar. Ja gud vet vad..

Hemma firas Björn och mamma för fullt. Känns inget kul att vara så här långt bort då, men finns ju inget att göra nått åt det.

Maria, jag saknar dig


08


Spola tillbaka till här tiden, för nutiden känns inte ens kul längre

fascinerande..

Idag mår jag bättre, eller ja nu håller jag bara på att dö av mensvärken men ska springa (krypa) till apoteket och ta ut mitt recept sen så då ordnar det ju sig förhoppningsvis.

Björn hade kul igår, var hemma runt fyra tror jag han sa?

Jobbar natt igen sedan, wee lär ju vara kul på en lördag. Fast här har dom ju bara öppet till 24, hemma kommer vi ju ha öppet till 03 på helgerna.

Dagens fjärde inlägg..

Sen får det vara bra. Men ja jag har väl inte haft så mycket att göra kanske..

Känns skönt att Elitloppsfesten är flyttat från Munchenbryggeriet då det kanske inte har varit nån riktig höjdare där, musiken har varit katastrof faktiskt. På det nya stället ska Siepen spela så det blir nog bra!

André och Jocke erbjöd sig att gå och köpa lite mat till mig, har haft sån tur att hamna med dessa toppen killar! Malin som är min chef har också varit förbi och tittat till mig, alla är så snälla:)

Har precis pratat med lillebror som ska göra krogdebut ikväll, men tyvärr lät han lite väl städat till min stora besvikelse;) men får väl se hur kvällen slutar..

Nu är det Lets dance (tycker dom i bandet sjunger så sjukt illa!) men senare ikväll ska jag titta på Legally blonde 2.. lite trist att vara själv bara och vill ju inte direkt förpesta de andra killarna ifall jag skulle smitta.

Börjar inte förrän 17 imorn så då lär jag ju vara pigg iaf!

Nä nu ska jag se Magnus Samuelsson skaka på sina höfter till en salsa..

taggi

"Elitloppsfesten 2009 närmar sig med stormsteg!

För att öka pulsen denna kalla torsdagskväll i Mars så presenterar vi i Hockeyligan en liten "teaser" på vad som komma skall!

30 maj smäller det!

Årets största travfest kommer att genomföras på lördagen under Elitloppshelgen!

Titta, kommentera, dementera och njut av Svergies bästa travreferenter som bjuder på trav i världsklass!!!!   

OBS - GLÖM INTE ATT HÖJA VOLYMEN!!!"


 
"ELITLOPPSFESTEN 2009


Datum: 30/5-09
Tid: 21-03
Ålder: 18 år
Plats: Hirschenkeller
Blekholmsterrassen 15
(Ett stenkast från T-centralen).

OBS KOM I TID! KÖN KAN BLI LÅNG!!!!!!

Nu släpps biljetterna till Elitloppsfesten 2009,
den fest vi hoppas skall bli den bästa någonsin!

4 barer, 2 dansgolv och DJ SIEPEN gästar!

Biljetter köper du genom att sätta in 200 kr/biljett
(max 10 st per person) på pg 420 97 93 - 1

Glöm ej att skriva NAMN och ADRESS samt "Elitloppsfesten" i meddelanderutan!

Biljetterna skickar vi till dig via post!"

Sååå typiskt..

Vid frukosten mådde jag hur bra som helst, men nu... nu krånglar magen big time så jag har fått sjukanmäla mig. Hoppas bara att det inte är nått långvarigt för det har jag ju verkligen inte tid med!
Oscar ska springa och köpa en proviva åt mig och nått litet att äta, så snäll:)

Oscar driver mig till vansinne just nu, och då menar jag min pojkvän, (lite krångligt nu då de finns två Oscar)
han håller nånting hemligt för mig och verkar dessutom njuta av att jag blir galen:P

Jävla Oscar♥

Önskar att jag var hemma så jag kunde ge min mamma en födelsedags kram!

ingen bra känsla

Jag har drömt mardrömmar hela natten, vaknade av att jag grinade som ett litet barn, men ja det var ju inte bara en dröm heller.

Klev iaf upp och lämnade in kläder för tvättning klockan sju sen åt jag och Oscar frukost sen sova igen. Kom ju hem tre i natt. och nått ledigt blev det inte idag heller, men iaf halvt pass.

En sak som jag undrar är varför ingen hör av sig till mig. Är jag så lätt att byta ut där hemma?? I så fall var det lättare än jag hade trott..


Min mamma fyller år idag! ♥

did you know love can kill anyone

Så sjukt trött fortfarande, oscar likaså... nyss kommit hem från lunchstället i närheten och nu tittar vi på en massa tv serier.. ska ta bussen till jobbet vid halv fem då Malin har racerbilen just nu.
Ledigt imorn, känns rätt skönt, sen på lördag har vi två dagpass och även söndag..

Jag saknar MIN Oscar..

trippar på tå..

Inatt kom vi hem halv fyra. ALLT skulle skuras, puttsas, you name it inför idag då det skulle komma nån kontrollant. Så jag är närmast död idag..  Men igår kändes allt mycket bättre, hade liiite koll iaf! Och alla är ju hur roliga som helst:)

Nyss duschat, ska väl försöka få på mig kläder utan att tippa ner i sängen igen.

Känner att jag vaknat på fel sida idag, eller så är det bara för allt där hemma just nu.


Björn fyller 18!

idag fyller lillebror 18 år, vart tar tiden vägen? Nu får ju tom han gå ut!

Har dåligt samvete över att jag inte kommer kunna vara hemma nu då han skulle firas, planerna var ju så stora och allt sabbades nu då jag inte kan komma hem..

Men men GRATTIS iaf Björn, hoppas du får en bra dag och helg:) ♥

Brokebackbakke

Den här killen tog på sig att vara aerobics instruktör för en gymnasieklass då den riktiga blev sjuk. Han har ingen aning om vad han håller på med. Enjoy! Kanske ska tillägga att han jobbar som undervattensdykare och att syrebristen verkar ha satt sina spår:P Han har även gjort jobb åt mammas jobb:P

firma bil is the shit!

Första natten avklarad, och snacka om att man känner sig som ett pucko ibland! Jag fick stå i köket, vilket innebär tusen olika sysslor och Oscar stod i kassan. Tyvärr så såg han lika förstörd ut som mig där ett tag:P
Ena stunden kunde man känna "fan nu har jag nog lite koll på detta ändå" sen nästa sekund hägrade hjärnsläppet igen! Men man kan ju inte kräva så mycket av sig själv första kvällen heller, vilket jag få påminna mig själv om:)
Svårast är ju helt klart vad som ska vara på alla olika hamburgare och i vilken ordning! För på vissa så ska löken läggas på botten lagret över gurkan och på en annan på locket över tomaterna. Men sen då man slår ihop hamburgaren så hamnar de ju egentligen på samma ställe?:P

Kul hade vi iaf, och under städningen så kunde ju alla slappna av så då kom ju den sjuka humorn fram hos alla så då gick tiden snabbare:)

Var hemma runt halv tre tror jag och har sovit till elva, lite trött tror jag;)

Sen måste jag ju presentera vår bästa vän som tar oss fram och tillbaka till jobbet!

Mr Smartcar the firmabil !


Hotell Reis

Hej hej!
nu har jag och oscar (Ottosson, josse du lär ju veta vem det är eftersom han gick på gene) varit och kollat runt i galleriorna och ätit lunch, blev räksallad. Mums och känns som att man ska passa pån att äta nått annat än hamburgare:)
jag fick även hem lite sockar, tops och sminkborttagnings servetter.

Jag har tagit lite bilder på mitt rum, svårt eftersom att det är så litet ochdet är svårt att få med allt med min lilla mobilkamera. Det ser inte ut att vara mycket för världen men jag trivs riktigt bra då det är lite mer som hemma istället för stelt hotell.


Känns också skönt att vi ska bo här i två veckor, då kan man ju packa in sina saker i garderoben och i badrummet

Single ladies

Godmorgon! Har precis ätit frukost och nu sitter jag i mitt gulliga lilla rum igen:) Gick som vanligt in på söta Isas blogg isas.devote.se och då hade hon den här roliga videon så jag lånar den lite av henne, killen är ju otrolig:P

OJ OJ OJ!!

jag överdriver inte då jag säger att tusen saker snurrar i skallen just nu! SÅÅ otroligt mycket regler, rutiner mm som vi ska lära oss! Känns nästan lite hopplöst att det ska sitta om tre veckor, men det blir nog bra!
Alla är verkligen super trevliga och de andra killarna från övik verkar lika störda som mig så det ska nog gå att roa sig på fritiden med:)

Jag var på Landvetter vid halv tolv där jag fördrev tiden med att prata med oscar (jag känner mer och mer hur jag saknar honom) sedan 12:25 landade killarnas plan och när jag mötte uppp dom så var även mitt ex storebror med där så det var lite komiskt..
Blev upphämtade av världens trevligaste Lisa som är arbetsledare på restaurangen. Hon körde oss till hotellet (inte världens lyxigaste men de funkar helt perfekt) sedan åkte vi och köpte busskort och kollade var bussarna går mm.
Sen vidare till restaurangen för en genomkörare av en massa grejer..

Kom precis hem till hotellet nu, ska vila ett tag sen ska vi gå och äta nånstans.

Jocke och André börjar 08 imorn och slutar 17. Jag och Oscar börjar 17 och slutar 02:P

iaf så är allt bara bra med mig, just nu så känns allt mycket bättre än vad det gjorde igår:)


mamma hade skickat en bild till oscar på mig som han sedan skickade till mig då jag blev nyfiken på vad det var för bild:P

Tv till attack!?

Igår så tittade jag på tvn till ca halv elva, sen stängdes de av.. efter tio minuter så blinkade tvn till med ett jätte vitt sken några gånger men blev sedan svart igen. Så efter några små snabba tankar om spöken och annat fånigt så tänkte jag inte mer på det.
Efter ytterligare 15 minuter så hade jag nästan somnat men blev störd av nått, öppnar ögonen och nu bara LYSER hela tv skärmen krit vitt!  Tände lampan för att försöka stänga av tvn med "power" knappen men det hjälpte inte ens att trycka på den, så jag slet ur kontakten.. Något nojjig då jag skulle somna sen.

Som tur var så lös den lika vitt nu då jag skulle få igång den igen så då känns det bättre:P skit platt tv. Men fick iaf igång den så nu tittar jag på thevoice:)

ska bara fixa mig nu sen blir det god hotellfrukost! (försöker peppa mig själv)

Bye bye

Jag är ingen ensamvarg

(Okey jag hade precis skrivit klart mitt inlägg då skiten försvann så nu skriver jag om)

Nu har muppisarna precis åkt och det känn sjukt tråkigt, jag hatar verkligen att vara ensam:( och jag vill faktiskt bara hem just nu. Till Oscar, familjerna och mina älskade hästar, hur jag ska kunna vara utan detta det fattar jag faktiskt inte..

Utanför mitt fönster så åker spårvagnarna förbi hela tiden. Dom är ju rätt coola, såna skulle vi haft hemma med:)
Funderar på att gå ut och försöka hitta nått litet att äta, men lär nog inte komma så långt då jag är lite rädd för att jag ska yra bort mig:P så blir nog nått här på hotellet bara..

Nu börjar Gossip girl

xoxo Brownie


Grand Hotel Opera

Ja ni, nedanstående film blev ju bra:P Hjalmar och Dagmar är alltså Kattis och Maria för er som ej fattar. Jag är Almar och vi är visst från Kalmar? Fråga inte för de är dom två som håller koll på det där:P Helt cp iaf mitt i Göteborg bland allt folk iaf! har kommit till nya hotellet nu iaf, Grand Hotel Opera. Maria och Kattis åker vid sju så då blir jag själv.. Imorn ska jag möta upp de andra på Landvetter (flygplats) vid halv ett... Byye

Dagmar och Hjalmar mitt i Göteborg...


Melodifestivalen med STAR PAJLOTT!

Tror socker chocken har slagit i ordentligt! Helt cp är vi, Maria stod nyss och dansade med tandborsten ute i korridoren inför nån annan gäst!

Petra Mede är helt klart säääämst iaf. Kattis blev galen då Scotts inte kom vidare, jag och maria när Ridhjälmen inte gjorde de.. Men Pajlott är ju fortfarande med iaf, men ska tävla mot ugglas nu, snälla snälla snälla DÖ NU! Mohaha

Lili och Sussi ser ut som att dom är fjorton och luktar kiss, så säger Kattis iaf!



galen Kattis... fjärrkontrollen togs sedan ifrån henne då hon tänkte kasta den ut genom fönstret...


Vi tog mest bara skydd... gillar att jag ser helt orange ut i halva ansiktet

Hälsa sjukvård, näringslära och foderstater

ja det är som att vara tillbaka på wången lite..

Hade iaf en rätt rolig föreläsning av Anna Lindberg, en mammaledig veterinär. Hon var otroligt engagerad så det var  intressant att lyssna på vad hon hade att säga! frågade även henne om hon visste nått om headshaking hästar men hon sa bara att hon aldrig hade hört om nått sätt att bota dem..

nu ska vi väl snart ner till middagen, känns som att vi äter hela tiden.. :P

imorn åker Maria och kattis hem igen, hade varit skönt om jag fått göra det med men så blir de ju inte..

Åby

Nu har vi äntligen kommit till rummet igen, precis ätit en jätte god middag:)
Dagen har varit lång, mycket intressant men lite för mycket för våra trötta hjärnor..

Först lunch sen föreläsning om anatomi, fysiologi och hovvård. Sen gick vi över till stallbacken för lite praktiska övningar baserat på det vi pratat om innan.
Race tillbaka till hotellet för en dusch sen middag..

Nu tittar dom andra nördarna på Lets dance och jag nördar vid datan istället:)

Var även lunchtrav och lisa hade häst till start, den på bilden i vagn sen så hittade jag Ida Bergvalls gamla häst på travskolan, en riktig jätte! men söt var han:)

Farts in the night train

Nu sitter vi på hotellet i mölndal gbg, allt har gått bra. Som tur är så är detta nästan på samma ställe som då jag var här med klassen för scandinavium så det var lätt att hitta spårvagnar mm..

 På tåget har jag sovit ganska bra, FÖRUTOM att honsom sov under mig släpte sig hela tiden så vi höll på att gasas ihjäl!! Fy fan...

Nu ska vi ta det lungt ett tag och kanske duscha sen till Åbytravet för lunch sen en massa föreläsningar..

Bye


Bad lure boy

Låt mig presentera Marias ny häst:
Bad Lure Boy heter han och ja, han är lite speciell;)




Igår så var de myskväll som sagt, mums!

Göteborg i tre veckor

Imorn åker vi på kurs inom ponnytravet till göteborg som håller på till på söndag. Måndag börjar jobbutbildningen och jag kommer inte att åka hem på tre veckor! Kom lite som en chock och det känns faktiskt inte så jätte roligt.. Nu när allt är som det är med Allsvinn. Sen kommer jag ju sakna ihjäl mig efter Oscar och Maria.. Blä. Men det kan nog bli kul med, Göteborg är ju trots allt en trevlig stad, tio gånger bättre än Stockholm tycker jag iaf...

Var och såg Adam Tensta på Parken igår, han var faktiskt jätte bra live! ( rätt het med;D ) Sedan dansade Zandra och det var kul att se med, dom är såå duktiga:)


Nu har jag kört en tvättmaskin med kläder, sen är det dags för stalljackan då den tar hundra år på sig att torka.. En fråga bara: Hur packar man för tre veckor?
Som vanligt är jag ju ute i sista minuten med..

Imorgon har jag och Oscar varit tillsammans i två månader men efter som jag åker då så ska vi mysa med lite vin, ost och kex ikväll:)


Leg. vet Anne Haglund

Nu har jag skickat iväg ett mail till Anne som jag på praktik hos hösten 06. En jätte duktig veterinär som har sin egen fina klinik på gården.

www.saxtorpshastklinik.se

Skrev och berättade om Allsvinns problem så får jag se om hon varit med om nått liknande.





Förresten.. kul mamma, jätte kul:P

låång resa men kul var det!

Efter en låång resa så kom vi hem runt tre i natt, lastade av världens snällaste häst (han rörde sig knappt under hela resan) som sedan förvandlades till The Big Stud då det första han såg var Korbesta i stallöppningen. Efter lite bråkande så fick jag iaf in han i boxen, inte direkt oväntad reaktion från hans sida;) Men Maria ska kastrera honom så detta blir bra, han är ju genom snäll annars så.

Maria har gjort det jätte bra som har kört hela vägen, blev ju nåågra mil...
Drygt var det igår iaf då vi lämnat Sundsvall. Hör på radio att dom säger att en lastbil har kört in i en stillastående personbil precis innan Härnösand. Och självklart så blev vi stående i 50 minuter sen med.. klockan var ju bara ca halv två då vi äntligen började röra oss igen..

En rolig sak var att vi träffade Rikard och Robert på Tönnebro! Rätt sjukt.. Det snöade hela vägen från Säffle och jag smsade Rikard och frågade om det snöade i Hudik då vi var i Söderhamn (han bor där). Så skriver han tillbaka att han är bakom oss och sen blir vi omkörda av dom:P Han ringde sen och pratade med Jonte lite sen träffade vi dem på Tönnebro:) Kul kul!

Playmountain district

nu är vi i Winepanties, and we dont know if it's red or white wine panties!?

vi är alltså i Vintrosa.

Allt går bra, vi lever. (Maria kör försiktigt mamma)

Datorn är vår karta, going veeeery gooood

Bye bye, I will update later

Road trip!

Yees nu bär det av igen, söderut med övernattning i E-tuna hos Big Daddy E:P Sen vidare till Säffle imorgon och hämta en häst, övernatta igen eller åka direkt hemmåt, får se vad chaffören säger!
Vi som åker är Maria jag och Jonte.
Blir kul kul detta;)

RSS 2.0