Grattis pappa:)



Idag blir pappa ännu äldre än vad han redan är, men han envisas med att han fortfarande bara är 22 så han kan väl få tro de då;)
Kom på att de är exakt ett år sedan idag som vi hade vår bal! Så just nu var jag på väg till Åre med Josse och Lisa för att göra våra håruppsättningar, usch vad tiden går fort.. Pappa och Bitte var dessutom i USA och dansade uppe på stolarna..

se så fina vi var, saknar er!

Vi har nyss kommit hem från the stable, lillfisen har vuxit rackarns mycket på två veckor! Han når nu upp i krubban så Lillan får inte ha sitt älskade kraftfoder ifred längre så hon är lite grinig.. Och idag då dom kommit ut i hagen så öste han runt som vanligt men helt plötsligt så tvärvände han vid Lillan och sparkade henne i magen! Haha såg så jäkla roligt ut och hon blev skit sur och pep rakt ut. Han är en liten terrorist det är en sak som är säker, fast en söt sådan.

Just ja! Igår kväll eller i natt kanske jag ska säga beställde jag hem en massa kläder :)

25 dagars!

Igår hade jag en riktig trött dag! Zandra kom hem från skolan och undrade om jag skulle med ut på 25 dagars men jag kände mig mer död än levande så jag visste inte riktigt hur jag skulle göra. Zandra for sedan på träning och jag gick faktiskt och la mig. Vaknade sen vid halv åtta av att Zandris hoppade in i mitt rum och sa att jag måste kliva upp om vi skulle hinna ut! Så det blev så att jag gick ut och det var faktiskt hur roligt som helst!
Jag och Zandra for lite tidigare än de andra till Olles där vi köpte in drinkar, Long Island Iced Tea, svindyra. 128 spänn styck men såå goda, delade på tre stycken. Fast den tredje lyckades jag på nått vänster flirta till mig :P?! Isa och Fanny kom sedan och vi dansade rätt länge tills klockan blev halv tolv, då gick vi vidare till Liquid. Hur mycket folk som helst! Träffade mycket kändisar och musiken var grym;) Så ja det blev en riktigt lyckad kväll!





"klockan är halv 8 och jag har bara ätit en knastermacka"

Godmorgon!
Jag har ingen god morgon, jag har varit vaken sen 00:40 i natt. gick och la mig halv elva och somnade som en stock för att vakna då. Jävulst ovärt. Plus att min rygg värker jätte mycket. Hmm, har jag nått mer att klaga över tro?? :P
Jo just ja, knastermackan.
Pappa och Bitte envisas med att göra eget smör, det smakar ungefär ingenting och då dom då saltar det så känner man saltet knastra mellan tänderna vilket jag är super känslig för, blir jätte äcklad av nån anledning. Så jag ska köpa eget gott normalt smör har jag bestämt mig för!

Så, då har jag kört mina klagomål för idag!

Har ju självklart varit i stallet, blev en liten brottningsmatch med Mr minigris då grimman skulle på, jag tror att han fått för sig att han är en skallerorm:P Fick ta tag i han ordentligt runt halsen och sen bara tjurhålla tills han gav sig och då skärpte han sig faktiskt sen. Sen hur smart det var av mig att göra så med ont i ryggen är en annan femma..

Nu måste jag snart hoppa i duschen, börjar jobba klockan tio sen. Kanske är tur att jag bara jobbar fem timmar idag då jag sovit så otroligt bra! :P

Måste bara skriva en lite halvrolig grej;
Igår då pappa skulle väcka mig så knackade han som vanligt på dörren och sa att det var dags att åka till hästarna. Min första tanke var då: Åh han måste iaf ge mig en kvart till för annars kommer nuggetsarna (chicken nuggets) aldrig hinna bli klara! Tog en liten stund innan jag insåg att jag var helt ute och cyklade..
Vadå miljöskadad???!


Dream big!

Hello!

Ett tag sen jag skrev nu men jag har helt enkelt inte haft tid, eller jo men jag har mest bara sovit! Jobbat hur mycket som helst känns det som så varje ledig stund har jag sökt mig mot sängen..
Igår hade jag och Jocke AL pass och vi fick bästa poängen för städningen nånsin;D ( är en liten tävling varje vecka mellan AL) Så det kändes riktigt kul att komma till jobbet och få veta det, sen kom det lite sämre nyheter men..

Har jobbat fem timmars idag, gör det imorn med, känns rätt meningslöst men:P

Var hos kvinnokliniken igår och dom har konstaterat vad som är fel på mig nu iaf. Kul kul...

En sak är säker, jag är sjukt less på alla som klagar över att de är jobbigt att jobba?! Var glada för att ni har ett jobb ens!


Beyonce

åh vad jag önskar att jag hade fått se henne, hon har ju konsert i globen ikväll och har varit i Götet med. Jag får rysningar, underbar röst även då hon sjunger live: 

skjortjävel

- nu ska du dööö

Min jobbar skjorta ska sys in, är så sjukt less på att se ut som en säck potatis i AL-kläderna, plus att mina mindre byxor ska sys upp lite så nu blir det förhoppningsvis lite snyggare:)

Lugn dag på jobbet, hade hand om en praktikant också:

Johan Ringvall (Malins man) : Ja just ja, ni kommer att ha en praktikant här idag.
Jag och Marcus: Jaha vadå för nån?
Johan: en kille..
Jag: Hur gammal är han?
Johan: tolv..
Jag: Åh jag vill ta hand om han! Eller ja bara han är cool.. vill inte ha nån lat snorunge. Är det en snorunge??
Johan: Nä jag vet inte alls.. Han går på ehh... överhörnäs iaf.
Jag: Överhörnäs? finns de en skola där? jaha haffsta..


Sen då killen kommer så är de Johans unge:P haha inte kunde han säga det heller! Men Sebastian var faktiskt riktigt söt, min lilla slav;) Nä han var kul:)

På tal om snorungar, lillbebisen börjar bli rktigt duktig att gå med nu. Ut har han lite väl bråttom, tur han är liten och man kan hålla i han för han kör hundra nittio på stället haha, men in går han så snällt brevid. Sen har han börjat insé att vi inte ska äta upp han med, såå msig inne i boxen. Kan sitta på huk där inne och pussa på hans söta lilla nos hur mycket som helst:) 

Imorn ska jag hjälpa Kattis på Solänget då det kommer barn från Själevads skolan till travskolan för lite aktiviteter, kommer nog bli kul:) Men känns lite jobbigt att kliva upp 06, börja jobba 18 och sen sluta 06 igen. Och sen direkt till stallet. Betyder att jag kommer vara vaken ca 25 timmar.....

Goodbye´s on the tip of my tongue

Ja, nu åker du snart :( men det kommer blir bra

Jocke hade sitt första Al-pass idag:)
Annars har jobbdagen varit rätt så lik alla andra, en massa fånerier och skämt ( mobbing :P)

orden värmer ska du veta, men vem vet om nån någonsin är seriös dessa dagar.


min kära morfar vill att jag ska lägga upp bilder på lillgrisen, bara det att det inte vill funka jämt.. men när jag får tillfälle ska jag ju självklart göra de!
På tal om lillgrisen så böjar han bli riktigt mysig nu, har sina hyss för sig men han blir bättre och bättre:)

man gör bara inte så!

- jag tycker synd om dig Maria.

Blev tidig morgon i stallet idag, ville att att Lillan och grisen skulle få vara ute så länge som möjligt då jag började jobba 12 och pappa inte kan ta in dom själv. 6 timmar fick dom iaf.
Jobbade sen över en timme, blev nio timmar totalt och jag tänkte stanna ännu längre med men då var pappa redan p väg för att hämta mig..

Som vanligt så är timmarna på jobbet mest bara sjuka, alla är totalt megamongo:) Så jag trivs bara bättre och bättre, visst finns de vissa gånger då de känns som de mesta går fel för en men de andra väger upp det så mycket mer!
Skulle varit ledig på fredag och lördag, men blev jag tillfrågad om jag kunde ta AL-nattpasset på fredag och de ville jag ju såklart (sagt att jag ville ha fler timmar denna vecka hala tiden så. Och sen bytte jag även bort mitt söndags dagpass mot Joes nattpass på lördag så blir det mer timamr och en massa ob:)

Börjar åtta imorn och måste dessutom till stallet så kommer bli cp tidigt imorn..
har fått bikinin iaf, vet inte riktigt vad jag tycker om den

Väntar på att min kläder ska ha åkt klart karusellen i tvättmaskinen så jag får sova nån gång.

Bye

somebody pinch me

Blev två toppar på stan idag eller ja en tunika och ett sött linne sen frukost/lunch på Subway. Efter det gick jag och jocke ner till jobbet och väntade på att AL mötet skulle börja, snackade en massa skit och drack coffeshake:)
Mötet var intressant och vi kommer skickas till Göteborg igen i juni, underbart!

skrev ju även på hyreskontraktet, nu är det verkligen sant att jag har lägenheten:):)
nu ska jag iväg och borsta på lermonstren i stallet och bekanta mig lite med lillgrisen, det är nu hans nya namn.

My lips like sugar

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, stängningen gick bra som vanligt. Massa flummande och blev inte bättre att jag drack en espresso-chokladshake, fick en koffein/sockerkick som hette duga. Kunde inte sluta skratta! Sen att Jocke och Oscar är som dom är gjorde ju inte saken bättre...
Var bra med folk och vi fick en riktigt bra prestationssumma:)

Hur jag nu ska kunna sova vet jag inte och ska upp till hästarna om ca fyra timmar..

Ska gå på stan med Bull imorn efter att jag varit på kontraktskrivningen sen blir det AL möte!


wee

imorn klockan elva ska jag skriva på kontraktet, sorry Lennie att jag tog läggan;)
AL möte klockan tre sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

ska sova till nio iaf, eller ja det blir ju efter jag varit i stallet då:P

Mitt rum ska tydligen bli ett tränings/massagerum. Jag förstod att dom hade planerat nått!

Utan svar kommer frågorna snart att ta slut och nu måste jag sätta fart känner jag!

workiworki

Började jobba 18.00 igår och slutade strax efter 06.00 imorse och direkt efter det så åkte jag till stallet. Gissa om jag var trött sen då jag kom hem?! har sovit till nu och börjar jobba 17 igen, skulle sluta 23 men blir nog att jag stannar kvar hela stängningen bara för att lära mig kassa mm..

Ett trist beslut som jag inte vill ta men det är nog bäst för oss alla. Jag kommer inte kunna hålla tillbaka tårarna då den dagen kommer iaf. :(

Beach 2009

Sensuelle Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM

Nu har jag beställt hem en bikini, jag ser ju knappast ut som hon på bilden men jag hoppas det blir fint ändå:)

Fullt ös i hagen:)





vilken underbar dag!

Det är nästan så att jag inte vågar vara glad för allt faller just nu på plats och mitt liv känns faktiskt näst intill perfekt, så jag blir lite rädd för att nått ska gå fel.. Men men tänker vara glad så länge det håller!

Lillan och hennes lillbebis var ute idag för första gången, strålande sol:) Han visade sig vara lite av en utbrytarkung men imorn ska vi dra en extra tråd så då ska han nog kunna hålla sig på rätt sida stängslet! fick sig även några ordentliga stötar så han lär sig nog tids nog:)
Lillan fortsätter hela tiden att förvåna mig, hon är underbar. Trodde att hon skulle ha nåt emot att vi kom emellan dem osv men hon är faktiskt jätte snäll:)

OCH NU KOMMER DEN STÖRSTA NYHETEN: DEN 1 JULI FLYTTAR JAG IN I MIN LÄGENHET!! :D
Ni fattar inte hur glad jag blev då jag fick veta. Åh vad jag längtar!!

Nu har jag nyss kommit hem efter en mysig kväll med Petra, först satt vi hemma i hennes lilla lägenhet och pratade en massa strunt sen åkte vi in till stan och åt jätte god mat och efterrätt på Harrys:) Bestämde oss för att vi måste träffas oftare, blir perfekt då jag flyttat in till stan:):):)

Nu blir det bara en lugn hemmakväll för mig, längtar nästan efter sängen. Lider nog av lite paltkoma dessutom:P

en sak som är lite komisk är att jag kommer bo granne med Zandras pappa:)


You can be a sweet dream or a beautiful nightmare



Turn The Lights On

Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I'll get a chance to see you
When i close my eyes
I'm going out of my head
Lost in a fairytale
Can you hold my hands and be my guide

Clouds filled with stars cover your skies
And I hope it rains
You're the perfect lullaby
What kinda dream am is this?

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
My guilty pleasure I ain't going no where
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you

I mention you when I say my prayers
I wrap you around around all of my thoughts
Boy you're my temporary high
I wish that when I wake up you're there
To wrap your arms around me for real
And tell me you'll stay by side

Clouds filled with stars cover your skies
And I hope it rains
You're the perfect lullaby
What kinda dream is this

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
My guilty pleasure I ain't going no where,
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you

Tattoo your name across my heart
So it will remain
Not even death can make us part
What kind of dream is this?

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
My guilty pleasure I ain't going no where
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my,
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you

Love sex magic



Rebecca hängde med till stallet idag för att kolla på Lillfisen och hon blev helt kär i han:) Nu har han börjat kuta runt i boxen, tur den är stor så han kan ta några längre steg iaf haha..

Imorn har jag en dejt med fröken Petra! Säkert ett halvår sen jag träffade henne så imorn ska vi nog ut och äta middag tillsammans:)

bye

Wooow redan kändis!

haha nä kanske inte men Håkan Persson kontaktade mig på Facebook där han sett bild på fölet och undrade om han fick använda den på stuteriets och Solängets hemsida, självklart fick han det:)

kan bli lite tjatigt

 - men det lär bli en hel del fölbilder här de kommande dagarna;)

Kom hem från jobbet strax efter två inatt men var som vanligt alldeles för uppe i varv så somnade inte förrän tre. Sen upp till stallet! Var som en zombie tills jag kom till stallet och fick se lillfölet, jag är nog lite kär i han skulle jag tro. Man kan inte annat än skratta då han får för sig att det ska busas och sprätter rakt upp i luften i nån knepig rörelse som han inte alls har nån kontroll på:P Sen att se Lillans oroliga min som ser ut att säga: " Åh herregud du gör dig väl inte illa!?" Haha liite överbekyddande tror jag att hon är, men de är ju hennes första med:)
Idag drog jag upp boxdörren och satte mig på huk. Då kom han fram till mig och snusade på mina händer, med Lillan frustande bak i hälarna som kontrollerade att jag inte tänkte äta upp honom:P Sen sprätte han vidare haha..

Släppte ut mina andra mongisar sen hem till sängen, var inte alls svårt att somna då kan jag lova! Sov till halv tolv;)



Lillbebisen:)

Jag är så stolt över Lillan! Hon sköter sig så otroligt bra, kommer bli en super mamma!
Hon är så fin med honom:)



e: Keik Jo  u: Marine Lill

Nu gäller det bara att komma på ett bra namn till lillfisen:)

Tredje gången vi får föl nu, men jag tror nog aldrig att man kommer vänja sig över hur underbara dom är

Lillan fick sitt föl i natt!

Nu när vi kom till stallet så var det helt dödstyst, inte ens pratkvarnen Korbesta sa ett ljud! Sen tittade en spånig Lillipill fram och när jag gick till hennes box såg jag skuggan av nånting litet:)
En liten fuxhingst blev det:)
Ska snart dit igen efter att jag kastat i mig lite frukost:)


Liten och ranglig, men verkar pigg sprang runt och gnäggade när vi kom:P Så skönt att allt verkar ha gått bra för henne, Lillipill:)

haha hjälp

Nu kom pappa och Bitte ner och ingen av dom har kunnat sova sen tre heller:s

Vad är det för fel på oss egentligen?:P 

JAG GER UPP

klockan är fem på morgonen, men BEA har varit vaken sen tre!! Varför jag vaknade vet jag inte, kanske var regnet. Men sen var det omöjligt att somna om och självklart så började tankarna att snurra alldeles för mycket. En massa nojjor över Lillan och ångest över allt annat. åååååh!

Lite mer än en timme kvar tills vi ska till hästarna..

Som jag älskar mig själv just nu..... suck*

Depp Bea

eller kanske Bea Depp, fru till Mr Depp himself?! vore nått de... fast har hört att även han är ett svin så jag står över!

Nä förra inlägget var väl kanske inte det gladaste. Men faktiskt så blir jag mest bara nere så fort jag kommer hem från jobbet, mår bra av att vara där med allt folk och ha fullt upp med allt och inget:) Sen att komma hem där det inte händer ett skit är ju bara deprimerande.

Såå om jag nu skulle få lägenheten så vore det faktiskt helt underbart. Ha nära till allt, kommer man på klockan 8 på kvällen att man vill ta en fika så kan man faktiskt göra det med!

Ute är det grått och trist, passar mig perfekt! Tycker det är lite mysigt faktiskt:) Sen klockan 15 ska jag börja jobba, medarbetarpass idag, känns skönt att inte ha allt ansvar idag. Men jobbar bara till 21, minipasset :P

Nyss kommit ur duschen, prövade min nya inpackning och den är uunderbar:D Dessutom så luktar den hur gott som helst!

Bilder från helgens utgång:


Söta lilla Gabbie som nu åkte hem:( Jag och Sandra från jobbet


Jocke och Gabbie:)

Nu fick jag tydligen inte lägga upp nå mer bilder för allt krånglar...

ÅHH!

Har varit och kollat på lägenheten. Och självklart så var den helt PERFEKT! Men, det är en annan som har förtur (såklart)  så om han inte vill ha den så är den min... Så jag får hålla tummarna!

Annars så har det varit en bra dag, jobbat sen åtta, AL pass.

Känner mig depp.

Jag behöver inte bli utnyttjad

Nånstans måste det vara fel då det slutar med att jag hjälper pappa med att gräva upp halva gräsmattan där vi ska ha altanen medans killarna ligger inne framför varsin tv... Inte för att jag har nått emot att arbeta men lite komiskt är de allt!

Igår var det som sagt utgång och var lika kul som vanligt:)

Var på stan med jocke också, köpte en rosa tunika, shampo och balsam från redken + en hår inpackning med UV skydd, även den från redken.
           

                     

Ikväll ska jag nog ut i bilen igen, trots den otäcka drömmen jag hade inatt.

Föresten, snart blir Lillan mamma, ca vilken dag som helst! Jag ska prata med hon och kolla om hon kan vänta till torsdag, för då är jag ledig ;P

I’m gonna get on my worst behavior

Underbar dag på jobbet, har varit som en liten solstråle. Kunde nog inte haft det bättre på jobbet tror jag, underbara kollegor!

Plus de andra mongosarna som inte fastnat på bild ännu..

Ta aldrig ut nått i förskott, skaffa dig aldrig en massa förhoppningar. Dagens läxa.

Imorn blir det utgång med mina underbaringar, känns jätte kul! Dansa av sig lite :) Måste även på stan imorn, Jocke skulle dit med så då kom vi fram till att vi lika gärna kan gå tillsammans.

Lägenhet är (om jag har tur) inte alls långt borta nu. MITT I STAN dessutom, kan det bli bättre?




RSS 2.0