dream makers gonna make you mad

 
Jag tror att det ploppar upp bra låtar hela tiden nu


Märker att vissa stärker sig själva genom att trycka ner andra. Frågan är ju vem som vinner på de i längden? Är glad att jag slipper skiten från och med nu. Nu har jag börjat ett nytt liv där jag kan göra inprincip vad jag vill, eget boende, jobb och jag mår så otroligt bra.

det ni

She want´s to love me wooho

Gaaah vilken jävla dag! Trodde jag skulle bli tokig ett tag då hjärnan helt slutade funka på mig och jag knappt visste vad jag höll på med längre, 11 timmar är läänge och imorn blir det exakt lika länge igen. Men ja det blir ju några slantar iaf! Imorn lär det ju bli ännu mera folk iaf då folk är lediga med + den jäkla hamnfesten:P Blev ingen utgång för migdenna kvällen heller. min kropp säger helt enkelt ifrån och ska upp 6 imorn så.. Vuxenpoäng till Bea som säger NEJ till fest :S Men imorn så kan jag ju röjja för på söndag börjar jag inte cp tidigt!

Jag längtar tillbaka till Göteborg och alla underbart galna människor, en dag vill jag bo där nere:) drömma kan man ju iaf...

På tisdag är besiktningen av lägenheten sen får jag börja flytta iiiiiiiin! IIIIIH jag blir helt pirrig, det kommer bli så fint:)

Och detta med att Mr Jackson är död!? Helt sjukt, han är ju en sån som man trodde skulle finnas för evigt.. Och att han var runt 50 hade jag ingen aning om! När jag tänker efter så kan jag inte tänka mig att han är i nån ålder alls:S :P men hemskt känns det iaf, huvva..

Nä nu ska jag fortsätta lyssna på den braiga låten nedan, fan om nån dag kommer jag vara döless på den haha!

/ Biie



finns det nått värre än tvätt?

jag bara hatar att tvätta, speciellt att hänga de på tork..

Sköt på dejten med Petra till imorn efter jobbet för jag kände mig alldeles för trött och sliten för att orka vara social bland en massa folk ikväll. Får hoppas på att jag inte är cptrött efter jobbet imorn bara! Micke var förbi här en sväng, vi köpte en massa onyttigt fika som vi alla mumsade i oss.
Men nu funderar jag stark på att börja med samma diet som pappa kör. Han har gått ner fem kilo på en månad nu..
Nä nu ska jag gå och sova innan jag faller av stolen.

Godnatt!

Förresten, jag saknar Zandra!

klockrent!

Joel skickade denna till mig och efter att ha lyssnat på den två gånger så bara älskar jag den!

IKEA

Ja idag har jag och pappa yrat runt på IKEA och hittat en massa saker till min lägenhet, allt från stekpanna till soffa så jag är grymt nöjd:D Nu vill jag bara att det ska bli onsdag nu nu nu så jag får flytta in! Vi var faktiskt supersnabba att hitta allt jag skulle ha och kom iväg hemmåt rätt tidigt MEN då går bilen sönder efter bara nån mil! Kylaren som fick nån knäpp tydligen och bilen var sååå nära på att börja koka... som tur är så vet pappa vad han gör så efter en massa vattendunkar osv så kunde vi börja åka hemmåt igen:)

Har köpt en jätte god choklad idag, Marabou med jordgubbar mums!

Dagens låt:
 
Hörde den på radion idag och känner igen den såå väl, gissar på att den spelades flitigt under Elitloppshelgen men ja... den helgen är ju som sagt lite luddig;)

Ikväll ska jag kanske en sväng nere i hamnen med Petra, får se hur trött jag är och jag jobbar dessutom elva timmars imorn weee...

Bye:)

Midsommar

Midsommar firades hemma hos min mamma med en massa underbart folk från jobbet och några till. Vi grillade och myste sen blev det rätt mycket ös då de flesta var rätt runda under fötterna och alla dansade ute på den stora altanen! Skit kul blev det men dagen efter var det inte lika kul, men det är sånt man får leva med ju!








och vad hände här?! :






sen fortsatte det som vanligt igen:P







Kvällens bästa!:
 

Det var ju hopplöst!

Ja jag tog med min dator till gbg/Ullared för att jag skulle kunna uppdatera därifrån MEN vi bodde mitt ute i ingenstans på ett gammalt MENTALSJUKHUS! Nej, jag skojar inte.. inte ens tv kunde man se på och ingen täckning på mobilen heller så det var ju några intressanta dagar/nätter.. Men folket som var med på kursen var helt underbara och jag saknar dom verkligen.. Klarade provet galant med 96% (två fel) så det känns bra iaf!

Jag och Jocke delade boende med en tjej från Motala som heter Sandra, riktigt rolig tjej! Och som sagt dom andra var klockrena. Festade tisdag natt och det var roligare än på länge, som tur var så blev man inte bakis till kursen;)
Men en sak är säker, det är nått skumt som händer på det där stället.. På nätter lyste det alltid i olika korridorer uppe i sjukhusets övre delar och man kunde se folk springa runt i skogen. Ded andra som hade bott där en månad hade hört barnskratt uppe ifrån vinden och dörrar öppnades och stängdes. Gissa om jag höll på att skita ner mig då lampan i  våran dusch (tändes med en rörelsesensor) helt plötsligt började tändas och släckas! Tur man inte bodde själv..
Smög runt en dag och kollade lite i korridorerna och rummen och allt var lämnat som om det nyss hade varit folk där

Lite bilder







Det vackra folket



Måste bara lägga ut en bild från balen igår, visst var dom vackra?:)

Mot götet då!

Nu ska jag snart börja försöka packa, tur att det inte är så länge vi ska vara borta iaf.. skaförsöka att inte ta med mig halva hemmet denna gång:)
Den här gången så är det ju bara jag och Joakim som åker, stackars Oscar är såå avis men han får nästan ta och skylla sig själv;) Ska man plugga får man inte åka till Göteborg;)

Känns jobbigt att inte få se Micke men som sagt de är bara några dagar så!


Student 09

Oh my god! Dagen igår var helt galen! Åkte till Nola för att se Zandra komma ut och då är Angelica där!! Bara någon dag sedan jag och Zandra pratade om att vi saknade henne så mycket och att allt blir så kul då hon kommer hem.. Iaf så grattade vi Zandra och alla andra gulltossar som tagit studenten sedan tittade vi på flaken. Hem en snabbis sen vidare ut till Skeppsmalen där Z och Peters pappa har stuga, hur fint som helst. Där var det en massa god mat och det var riktigt mysig:)
En massa fina presenter fick dom men roligast var ju såklart Angelicas presenter: Resor till NYC! och Zandra åker redan på tisdag! Helt sjukt:)

Jag och Elina hade pratat hela dagen om att vi ville gå ut sen på kvällen och det slutade med att det var förfest hemma i kroksta med rätt så mycket folk sen drog vi alla ut på Harrys:P
Dansade hela natten, och kvällen blev otroligt roolig och lyckad:)

Just ja! Jag måste ju berätta om vad jag fått av Angelica:D Ett par skitsnygga höga skor som hon fått av nån designer värda 300 dollar! Men hon kunde tyvärr inte ha dom så då fick jag dom, kommer bli som mina små bebisar.. ska försöka att inte ha dom i sängen;) Sen fick jag även lite kläder, det jag har på mig på bilderna nedan...
Alltid lilla julafton då Angelica kommer hem! Synd att jag inte är hemma då dom åker på måndag, men hon ska nog komma i augusti med så det är ju inte alltför länge tills vi får träffa henne igen:)

Angelica hade gjort ett eget plakat till Z:)

Grattis!

:)

Jag i mina nya kläder och skor och Zandra i en grym klänning från Australien som hon fick från Angelica

Elina i sin klänning från Asien:D

Även stora lillebror kan vara med nu:)
Alla dessa bilder är tagna av Peter Andersson
Mina bilder:

sötnosar

utanför harrys



Snyggingar!

Annars då?

Så nu kommer det fjärde inlägget för idag då.

Annars så är allt bra med mig, har träffat världens bästa Micke:) Allt funkar bra på jobbet och dagarna räknas ner tills jag får flytta in i min lägenhet! På söndag flyger jag dessutom ner till Göteborg med Jocke där vi ska gå en kurs för att få vara AL:)

En lite trist sak är att jag skar mig på jobbet igår och fick åka till akuten.. Sjärlvklart var de höger handen som strök med. Skar mig precis nedanför tummen och nu har jag fått tejpa och har en skena bandagerad så jag inte ska kunna röra tummen.. Är liiite handikappad just nu:P

Imorn tar Zandra och Peter studeneten!!!

Nu ska jag sova, sen kommer Micke efter jobbet inatt runt två och då har han med sig en massa av mina kläder så då ska jag börja tvätta lite.. haha

Bye

Betesutsläpp:)

Mina bebisar har fått gått på bete!

Lilla älskling










Vissa är lite dåliga i skärpan tyvärr... Alla är knäppta av pappa:)

nästa del

Har även varit på Örnexpo, haha..

Marcus Fagervall, riktigt bra live!!

The Firm:)

Ann Pettersson frisörshow

Bloggtorka?

Oj nu är de verkligen längesen jag skrev nånting här! Och om ni tror att det är för att jag inte haft nått att skriva om så är de absolut inte så, utan tvärtom.. vet inte riktigt var jag ska börja faktiskt! Elitloppet känns ju som en bra grej iaf, hur mycket bilder som helst togs så jag tror dom får tala för sig sj:)
Delade iaf rum med Maria sen så bodde ju nästan alla andra från klassen på infra med så det blev verkligen en helt otrolig helg!
 


Lördagen med snyggingarna! Hamnade brevid en massa roliga killar med trummor och en stereo med en massa bra musik!


mot elitloppsfesten









invigning


'






Torvald vann, något vi på E-läktaren inte hade räknat med:P


RSS 2.0