Måndag ännu en gång..

Måndagar är trista.. Vet inte varför, de bara är så.
I stallet luktade de som om nån hade dött och de visade sig att lillhästen varit jätte dålig i magen inatt. Och eftersom killarna skulle stå inne idag så bytte jag ut allt åt han i boxen på en gång, lilla stackare. Han såg så ynklig ut, får hoppas det ser bättre ut ikväll
Sen har jag kört igång tvättmaskinen med mina jobbkläder. Börjar 17 idag och slutar 01. Kan inte påstå att jag är jätte taggad, är ju så trött på kvällarna nu haha.. Men jag tror att de är Camilla och Micke som jobbar så det kommer nog gå bra!
Kom på en sak! nästa fredag fyller jag år ?! Tycker att jag nyss gjorde de.. Och eftersom att jag nu bor själv så blir detta mitt första år då det är jag själv som ska ordna med allt fika mm. Nånting som min pappa tycker är jätte roligt! Men hallå! Jag har inte porslin till hur många som helst.. Har tre olika men de är bara sex av varje haha.. Äh det får funka ändå. kanske kan köra på pappersmuggar, tallrikar och plastbestick? Sen kan alla få en lite krona på huvudet med..
Perfekt :)
Partyhatt hos Maria Muräna då hon fyllde 18!

Slö Bea...

Så här har min helg sett ut:
Fredag: Jobbade 11-20. Då jag kom hem åt jag en clementin sen slocknade jag.
Lördag: Vaknade pigg som en lärka, stallet fixades sen åkte jag en snabbis till globetrotter mamma innan jag gick ner på stan för att möta upp Jocke.
En massa pengar spenderades på mig själv och det var underbart! Smink, sminkborttagning, muggthermos, en stor spetströja (låter inte så snyggt), två nagellack.
Jag åt dessutom lunch med jocke vid elva tiden. Varma chicken teryaki mackor på Barista, MUMS! Sen klockan ett så slutade Zandra sitt jobb och jag tog en sallad med henne haha.. Likt förbannat var jag hungrig klockan tre. Då det var dags för tacos hemma hos mamma vid 18 höll jag på att dö av svält.
Vi såg på Millenium och sen åkte jag hem. Måste säga att de var mycket bättre i TV-form än film-form.
Söndag: Idag alltså. Vaknade vid sju, fast klockan var ju åtta.. Gick ut till hästarna lite senare sen hamnade jag som vanligt i soffan och somnade. Jag sov säkert i fyra timmar:S  Så när jag vaknade runt tre så var jag super hungrig och gjorde potatis, pölsa och rödbetor! Och det blev även över till matlåda imorn :)
Sen har jag halv sovit, varit i stallet, halv sovit.. ja ni fattar.
Nu är jag trött igen så jag antar att de snart är sängdags.
På tisdag gäller det, håll tummarna så kanske jag har en rolig nyhet sen :)
Kram och godnatt

I left my head and my heart on the dancefloor.

och som jag saknar de, musiken som pumpar genom hela kroppen och man känner sig helt fri och underbar! Nu de närmaste månaderna får jag väl helt enkelt ösa hemma i min ensamhet, så länge musiken finns så går de nog bra :)
Magnusson var här idag och raspade tänderna på de "vuxna" hästarna och kände även på hingstens kulor och självklart har båda inte fallit ner så de blir en tripp till Umeå hästklinik för att operera bort lillpungen mohaha!
I övrigt så var hästarna duktiga och rev sina hagar igår, jävla puckon. När pappa körde förbi vid tre stod alla fint i hagarna.. när han kom hit klockan fem för att ta in dom så stod Lillan, Pelle och lillhästen vid höbalen och åt.. fine det är ju ingen fara. MEN var nånstans var hingsten då? Jo uppe hos sin mamma som han väldigt gärna vill betäcka!? jävla gris. Som tur var så är Kossan är sourfitt så där fick han då inte till de.. Pappa hade aldrig sett henne så elak tydligen. Som tur är så är ingen av dom skadade efter de hela, tack och lov.
Nu ska jag snart ut till stallet och pyssla lite. Lillhästen ska få stå med selen en stund och de andra ska få sig en omgång med borsten :)
Mitt beroende just nu är Lady Gaga's Telephone
Detta är en väldigt lång version, men jag tycker faktiskt hon är grymt duktig. Hon har då en jäkla fantasi :D

RSS 2.0