25

Mitt barmorskebesök idag blev ju lite halvskruvat..

För två veckor sedan så var vi på Ankaret eftersom att min bm är sjuk så jag kunde inte fara till Bjästa då.. Då fick jag träffa en bm från Härnösand. Det sista hon gjorde var ju såklart att hon bokade in nästa besök, i Gullänget eftersom att alla verka vara sjuka.. jävla rännande. Detta skulle bli mitt femte ställe då.

I alla fall så åker vi till Gullängets vårdcentral och går in där vi möts av en massa gamla tanter i rullstol och sköterskor.. En av dom ser att vi ser lite vilsna ut och kommer fram och undrar om vi behöver hjälp. Vi säger att vi ska till bm och då ser hon mer vilsen ut än oss och säger: äh har det öppnat? jag trodde inte det skulle starta förrän i december?
Men hon leder oss längre ner i korridoren iaf för att kolla så om det finns nån mottagning (medans en av tanterna skriker efter oss att de är nån skandal..) Vi hittar iaf ingen bm-mottagning så vi sätter oss i bilen och ringer specialistmödravården för att kolla vad fan det är frågan om..
Tydligen var vi inbokade på Ankaret även denna gång men det stod fel på lappen?!
Så var bara att köra gasen i botten mot stan igen då..

Vi kom i tid på nått konstigt vis och möts av barnmorskan Ella, en liten cool tant från BLEKINGE! Snacka om att dom måste ha brist på personal i den här staden just nu.. Jag har inget emot att inte få träffa samma bm varje gång men det börjar bli lite jobigt då an måste berätta allt om och om igen, och när dom kommer från andra städer så är de mest en massa strul eftersom att inget verkar vara likadant här som där..
Men Ella var iaf väldigt bra, tryckte på ordentligt på det som är viktigt att tänka på. Skrev ett "brev" angående förlossningen med funderingar och förväntningar vilket jag knappt hade några känns det som eftersom att jag inte fått nån info om smärtstillande mm då vi inte fått gått nån föräldragrupp. Ella tyckte att de var lite av en katastrof..

Alla prover såg jätte bra ut iaf, så skönt att få höra! Lillhjärtat pickade på precis som det skulle med. Lillen ligger fortfarande med huvudet neråt men är ännu ruckbar.

Tyngsta nyheten var väll kanske att jag nu väger 82 KILON! haha helt sjukt vad fort jag gått upp nu.. men det sitter ju mest på magen så det gör ju inte nått direkt, och jag är faktiskt gravid så jag får gå upp i vikt:) men det känns lite knepigt att jag gått upp 20 kg:P

Nu ska jag sova.. Blir IKEA med Stina och Emma imorn, skoj skoj :)

Kommentarer
Postat av: Josefin

Du skriver så sött Bea, hade vi inte varit så långt ifrån varandra skulle jag ha gett dig en stooor kram! Men jag får vänta med den tills nästa helg !

2010-09-18 @ 08:43:26
URL: http://joas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0