Nytt försök!

Har verkligen inte haft en tanke på att skriva nånting den sista tiden, har varit fullt upp i skallen med andra saker. Och självklart bebis med:) Isaak är nu 2½ månad men bm tycker att han är utvecklad som en 4 månaders bebis!? Väger dessutom 7 kg.. Jätte bebis alltså :) men världens underbaraste. Nu har han även börjat skratta och det spelar ju ingen roll hur sur man var innan så kan man inte låta bli att le tillbaka:)

Allting går jätte bra, det tar ju ett tag innan man börjar vänja sig vid att det finns en tredje liten person som kräver all uppmärksamhet! Men nu känns det verkligen hur bra som helst och det är så kul att se hur han utvecklas. Isaak kunde heller inte fått en bättre pappa, Peter är världens bästa♥

Själv så har jag precis fått tillbaka min kropp eller hur man nu ska säga. Jag har inte ont längre iaf, och kan nu vara ute i stallet igen, såå skönt! det är till och med roligt att skotta skit! Men en sak är säker: muskler och kondition är som bortblåst och med ett stall som är jävligt tungjobbat så känns det i kroppen att man börjat "röra" på sig igen:) men det är bra det, 10 kg till som ska bort efter graviditeten!


ca tre timmar gammal


6 veckor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0