låång resa men kul var det!

Efter en låång resa så kom vi hem runt tre i natt, lastade av världens snällaste häst (han rörde sig knappt under hela resan) som sedan förvandlades till The Big Stud då det första han såg var Korbesta i stallöppningen. Efter lite bråkande så fick jag iaf in han i boxen, inte direkt oväntad reaktion från hans sida;) Men Maria ska kastrera honom så detta blir bra, han är ju genom snäll annars så.

Maria har gjort det jätte bra som har kört hela vägen, blev ju nåågra mil...
Drygt var det igår iaf då vi lämnat Sundsvall. Hör på radio att dom säger att en lastbil har kört in i en stillastående personbil precis innan Härnösand. Och självklart så blev vi stående i 50 minuter sen med.. klockan var ju bara ca halv två då vi äntligen började röra oss igen..

En rolig sak var att vi träffade Rikard och Robert på Tönnebro! Rätt sjukt.. Det snöade hela vägen från Säffle och jag smsade Rikard och frågade om det snöade i Hudik då vi var i Söderhamn (han bor där). Så skriver han tillbaka att han är bakom oss och sen blir vi omkörda av dom:P Han ringde sen och pratade med Jonte lite sen träffade vi dem på Tönnebro:) Kul kul!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Men, hur visste rikars att det var ni som var framför?:P Eller har ni värsta dekalen Maria & bea on tour? ;)

2009-03-03 @ 10:16:50
URL: http://joas.blogg.se/
Postat av: Josefin

rikard.. ska det stå:P

2009-03-03 @ 10:17:24
URL: http://joas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0