bara - 22 grader varmt...

burr sa jag när jag skulle till stallet..

Igår blev en bra dag trots allt! Lättnaden var STOR och jag kan fortsätta mitt vanliga lilla liv nu igen vilket känns skönt!
Jag och Maria for och fikade på UH, räkbaguette mums! Måste bara nämna att vi såg självaste Big snooop då vi letade parkering, mycket intressant ;)

Efter fikat så åkte vi och köpte morötter till Hubbe sen brummade vi vidare till Gottne. Hubbe verkade trivas bra, körde med smågrabbarna så han är nog nöjd!



Sen hem, kasta i sig maten, racer till stallet för inplock sen racer till nästa  stall som befinner sig i Torsböle för att klippa ett Troll (märktes då inte att jag klippte han för max 3 månader sedan, håret under magen var 5 cm långt!) och pyssla med en Tuss:) Hästlivet tilltalar mig!

Var hemma runt kvart i åtta, så det var bara att hoppa i duschen och göra sig i ordning samtidigt som jag tittade på finalen av Top Model, McKey vann..... inte min favorit men.
Sen åkte jag och pappa till kvantum där jag köpte en massa god frukt och sen träffade jag Oscar:)

Idag så ska jag hjälpa Maria på solänget då ponnyerna ska få tänderna raspade, jag ska även passa på att boka tid för Allsvinn på kliniken.
Sen hockey ikväll??

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag går på nolaskogs :)

2009-02-12 @ 09:03:14
URL: http://isas.devote.se
Postat av: Josefin

Du ska veta att jag är bra avundsjuk på ditt hästliv!

2009-02-12 @ 09:30:13
URL: http://joas.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Fin bild på hubert, ser nyfiken ut. Han vill verkligen vara bossen i hagen, han bara kör med dom små. Antar att ni hittade till mig utan prob´lem denna gång ? :P

2009-02-12 @ 15:52:59
URL: http://girlonherway.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad är det som gjorde att ditt hjärta lättnade 5 kg?

2009-02-12 @ 15:59:22
URL: http://joas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0